• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۵۲۲۴۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۰ - ۲۳:۲۹
بین الملل » آمریکا
با فاش شدن ابعادی از رفتار بی رحمانه در کانادا

درخواست برای لغو مراسم روز ملی کانادا

در پی کشف گورهای جمعی متعلق به کودکان بومی در کانادا، شهروندان این کشور لغو مراسم روز ملی این کشور را خواستار شده اند.

درخواست برای لغو مراسم روز ملی کانادابه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی راشا تودی؛ در پی کشف گور‌های جمعی متعلق به کودکان بومی در کانادا، عده‌ای در این کشور خواستار لغو مراسم روز ملی این کشور شده اند.
یکم ژوئیه را می‌توان سالروز تولد کانادا تلقی کرد، چون مراسم روز ملی کانادا در چنین روزی برگزار می‌شود، اما با فاش شدن ابعادی از رفتار بی رحمانه تاریخ این کشور نسبت به بومیان کانادا، امسال بسیاری از کانادایی‌ها خواستار لغو این جشن‌ها هستند.
بابی کامرون عضو فدراسیون اولین ملل مستقل بومی در کانادا گفت: «آنچه اتفاق افتاد جنایت ضد بشری و دست اندازی به مردمی بود که به ملل اولیه در کانادا تعلق دارند. تنها جرمی که یک کودک می‌توانست داشته باشد این بود که بومی متولد شده باشد».
راشا تودی افزود: هفته‌ها قبل اعلام شد که یک گور جمعی به همراه بقایای اجساد ۲۱۵ کودک بومی در شهر «کملوپس» (Kamloops) واقع در بریتیش کلمبیای کانادا کشف شد. این گور در مکانی کشف شد که قبلا بزرگترین مدرسه شبانه روزی بومیان در کاناد محسوب می‌شد.
اخیرا ۷۵۱ قبر بی نشان در نزدیک یک مدرسه شبانه روزی دیگر در استان سِسکَچوان (Saskatchewan) کشف شد. برخی معتقدند که حدود شش هزار کودک بومی در چنین مدارسی جان خود را از دست دادند که علت اکثر این مرگ‌ها بیماری، سوء استفاده و بی توجهی بوده است. دولت کانادا زمانی به حمایت و تامین مالی مدارس شبانه روزی اقدام کرده بود. روزگاری این مدارس در سراسر کانادا وجود داشتند. مدیریت این مدارس از سال ۱۸۰۰ میلادی به بعد عمدتا در اختیار کلیسای کاتولیک، انگلیکن و پروتستان بود. یکصد و پنجاه هزار کودک متعلق به اولین ملل در کانادا در این نظام آموزشی تربیت شدند. هدف از تاسیس این مدارس، ذوب فرهنگی کودکان بومی در جامعه کانادا بوده است. این کودکان به اجبار مسیحی شدند در حالی که اجازه نداشتند به زبان‌های بومی خود صحبت کنند. آخرین مدرسه شبانه روزی بومیان در سال ۱۹۹۶ در کانادا تعطیل شد. در سال ۲۰۱۵ «کمیسیون حقیقت و آشتی کانادا» اعلام کرد دولت فدرال کانادا از طریق مدارس شبانه روزی برای کودکان بومی، مرتکب نسل کشی فرهنگی شد. در کانادا برنامه‌هایی برای برگزاری راهپیمایی در سراسر کشور وجود دارد. پرچم کانادا از شرق تا غرب این کشور به حالت نیمه افراشته در خواهد آمد. بسیاری از گروه‌های جمعیتی اعلام کردند مراسم یکم ژوئیه را برگزار نمی‌کنند.
داگ فورد نخست وزیر استان اونتاریو که فردی محافظه کار است از برنامه‌ها برای برگزاری کم فروغ مراسم روز ملی کانادا حمایت کرده است.
در حالی که سیاستمداران مشغول کار‌های خود هستند، مردم کانادا در مورد این مسئله دچار دو دستگی شده اند. کانادا در سال ۸۶۷ به یک کشور تبدیل شد.  
گفتنی است در قرن‌های نوزدهم و بیستم، ۱۵۰ هزار کودک بومی در کانادا با زور از والدین خود جدا و به مدارس شبانه روزی فرستاده شدند، بسیاری از کودکان حاضر در این مدارس دچار سوءتغذیه شدند و مورد آزار و تجاوز قرار گرفتند. حداقل ۴ هزار نفر از این کودکان در اثر بیماری، کمبود مراقبت، آزار و حوادث غیرمترقبه جان خود را از دست دادند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
عجیب اینجاست که خبرگزاری اسپوتنیک روسیه ، فارسی و ترکی هیچکدام خبری از این اخبار ننوشته اند . ظرف یکماه گذشته .
همینطور خبر مرگ مرموز یکی از افسران آمر در شهادت سردار سلیمانی که دیشب اتفاق افتاده هم در اسپوتنیک ترکی نیست.
نظر شما
آخرین اخبار
رهبر دموکرات های سنا: ترامپ مزخرف می گوید
روند اجرایی مگاپروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) تسریع یابد
قربانپور: سامانه بارشی جدید از دوشنبه وارد آذربایجان غربی می شود
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
شنیده شدن صدای چندین انفجار در اربیل عراق
سه فقره تصادف در آذربایجان غربی ۱۲ مصدوم برجای گذاشت
تداوم حماسه شب های اقتدار ملی در ارومیه در موج شصت و دو
حدود ۴۰ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به لبنان
آسمانی شدن مادر شهیدان توکلی
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و فرانسه
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
تظاهرات بحرینی‌ها علیه آل خلیفه
ورود بیش از ۶۵۰۰ زائر ایرانی به شهر پیامبر
نقش کلیدی زنجان در پایداری اقتصاد کشور با تولید ۱۴ میلیون تن مواد معدنی
استاد نقره‌کار هنر معماری را با اندیشه ولایی پیوند زد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
اعلام آمادگی ۳ هزار معلم لرستانی در دفاع از ایران اسلامی
حذف ثبت سفارش برای واردات کالا‌های ضروری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
حدنصاب حمل کالای اساسی از بنادر در جنگ رمضان شکست
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)