• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۵۴۴۸۲
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۷:۲۳
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر

راه اندازی شبکه آموزش کشاورزی کشور «شاک» با شیوع کرونا

بیش از ۴ هزار دوره آموزشی در حوزه‌های تخصصی با راه اندازی شبکه آموزش کشاورزی کشور «شاک» به صورت مجازی از بهمن سال ۹۹ تا کنون برای بهره برداران برگزار شده است.

راه اندازی شبکه آموزش کشاورزی کشور «شاک» با شیوع کرونابه گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری صدا و سیما از وزارت جهاد کشاورزی، رئیس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی با بیان این مطلب گفت: شیوع ویروس کرونا به بخش آموزش و ترویج کشاورزان آسیب جدی زده و از این رو در بهمن سال گذشته شبکه آموزش کشاورزان کشور را در راستای آموزش و ترویج مجازی راه اندازی کردیم.

آقای علی اکبرمویدی افزود: روزانه ۶۰ تا ۸۰ دوره آموزشی توسط محققان و مدرسان این سازمان به صورت آنلاین در زمینه‌های مختلف همچون زراعی، باغی، دام و طیور و آبزیان در این شبکه با اطلاع قبلی برگزار می‌شود و کشاورزان و کارشناسان می‌توانند پرسش‌های خود را به طور مستقیم مطرح و پاسخ آن را دریافت کنند.

وی اضافه کرد: بهره بردارانی که از طریق شبکه شاک وارد آدرس شبکه آموزش کشاورزی کشور شوند، ۶۰ درصد اینترنت شان رایگان خواهد بود.

مویدی با بیان این که به زودی تفاهم نامه‌ای را با یکی از اپراتور‌ها برای ارایه سیم کارت رایگان به کشاورزان منعقد خواهیم کرد، گفت: اکنون در حال تدوین این تفاهم نامه هستیم و با انعقاد آن می‌توانیم به ۶۰ هزار تا ۷۰ هزار کشاورز سیم کارت ارایه بدهیم تا آنان به صورت رایگان از برنامه‌های شبکه آموزش کشاورزی کشور استفاده کنند.

معاون سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی از طریق این سیم کارت، بهره برداران می‌توانند با موبایل در مزرعه، واحد تولیدی و یا ماشین و با آدرس shak.iate.ir به طور مستقیم وارد دوره آموزشی مورد علاقه خود شوند.

وی همچنین افزود: با توجه به شیوع کرونا، ستاد ملی رسانه وزارت جهاد کشاورزی در معاونت آموزش و ترویج سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی را در اواخر سال گذشته راه اندازی شده است.

مویدی، سهم برنامه‌های کشاورزی در صدا و سیما را ناکافی دانست و گفت: حدود ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار بهره بردار در حوزه کشاورزی فعالیت می‌کنند و باید بخش زیادی از برنامه‌های صدا و سیما در زمینه کشاورزی باشد.

وی اضافه کرد: با راه اندازی ستاد ملی رسانه وزارت جهاد کشاورزی، ۱۷ هسته محتوایی در زیربخش‌های مختلف از جمله زراعی و باغی تشکیل شده و در هر یک از این هسته ها، بهترین متخصصان وزارت جهاد کشاورزی حضور دارند.

مویدی گفت: این هسته‌ها مشخص می‌کنند که اولویت ما در صدا و سیما برای آموزش بهره برداران چیست، ضمن آن که ما در تمام زمینه‌های کشاورزی نیاز سنجی می‌کنیم.

وی در مورد ضرورت آموزش بهره برداران در زمینه بهره برداری بهینه در مصرف آب با توجه به موضوع خشکسالی افزود: بخش اعظمی از آموزش‌های کشاورزان در زمینه بهره وری آب، استفاده از ارقام مناسب در شرایط خشکسالی و استفاده از سیستم آبیاری‌های نوین است.

معاون سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در مورد الگوی کشت نیز گفت: وظیفه ما این است در دوره‌های آموزشی به موضوع رعایت الگوی کشت بپردازیم.

وی با بیان این که منافع حاصل از رعایت الگوی کشت به خود کشاورزان بر می‌گردد، افزود: متولی الگوی کشت وزارت جهاد کشاورزی است و ما در برنامه‌های آموزشی به ویژه در مناطقی که آب کمتری دارند، موضوع الگوی کشت لحاظ می‌کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تاسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
تجلیل نماینده مردم بروجرد از فرزندان وخانواده های شهدای جنگ ۱۲ روزه
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
روز حماسه‌ساز سیزده آبان نقطه اوج استکبارستیزی
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
ممیزی و ارزیابی زیرساخت‌ها و عملیات فرودگاه بین‌المللی کیش
اطلاعیه قطعی گاز در روستای کبیر ۳
نمایش قدرت پتروشیمی ایران در جزیره کیش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
آغاز عملیات برگردان از کابل مسی به فیبر ملی بازار بزرگ تبریز
زنجان؛ روایت یک تیم فناور در حوزه هوش مصنوعی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
رویداد استانی گفت‌وگوی اجتماعی با تشکل‌های دانش‌آموزی لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
آخرین وضع مصدومان سپاهان
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
تشییع پیکر مطهر آیت الله موسوی از علمای بزرگ خوزستان
سردار وحیدی: پدافندهوایی مقتدرانه پای دفاع از آسمان ایران ایستاد
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)