• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۶۱۷۵۵
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۱
خراسان رضوی » اقتصادی
معاون استاندار خراسان رضوی:

ضرورت تدوین شیوه‌نامه استخراج رمز ارز

معاون استاندار خراسان رضوی گفت: سازمان صنعت، معدن و تجارت می‌بایست شیوه‌نامه فعالیت واحد‌های استخراج رمزارز و نحوه تامین انرژی واحد‌های فعال در این حوزه را تهیه و تدوین نماید.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی؛سید کمال‌الدین میرجعفریان در نشست "کمیسیون ماده ١١ قانون هوای پاک" درضرورت تدوین شیوه‌نامه استخراج رمز ارز محل استانداری خراسان رضوی افزود: تامین برق و انرژی مورد نیاز برای استخراج رمزارز مهم است و باید نحوه تامین آن مشخص باشد لذا این مهم باید ساماندهی شود تا قابلت کنترل دقیق وجود داشته باشد.
 
وی به درخواست برخی واحد‌های تولیدی برای تبدیل فعالیت آن‌ها به واحد استخراج رمزارز اشاره و بیان کرد: در هر شرایطی تاکید بر رونق تولید است، ولی تبدیل واحد‌های تولیدی به مراکز استخراج رمز ارز توجیه پذیر نیست.
 
معاون استاندار خراسان رضوی ادامه داد: شهرک‌های صنعتی نیز باید کنترل‌های لازم را در مورد استخراج رمزارز داشته باشند، زیرا نباید تولید از چرخه کار خارج شده و تسهیلات و زیرساخت‌های تولید برای فعالیت واحد استخراج رمزارز بکار گرفته شوند. 
 
وی در ادامه نشست "کمیسیون ماده ١١ قانون هوای پاک" همچنین از حضور نیافتن برخی مدیران دستگاه‌های اجرایی نظیر شرکت شهرک‌های صنعتی در کارگروه آلودگی هوا انتقاد و بیان کرد: این نشست‌ها با هدف جلوگیری از توقف فعالیت واحد‌های تولیدی برگزار می‌شوند لذا فقدان حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی مرتبط در این نشست‌ها قابل توجیه نیست. 
بر اساس "ماده ۱۱ قانون هوای پاک" هر اقدامی در زمینه ساخت، توسعه، تغییر خط تولید و تغییر محل واحد‌های تولیدی، صنعتی و معدنی مستلزم رعایت مقررات ابلاغی از سوی سازمان حفاظت محیط زیست است.
 
نشست کمیسیون ماده ۱۱ قانون هوای پاک نیز در هر استان با حضور "یکی از معاونان استاندار با تعیین استاندار به عنوان رییس کمیسیون و عضویت مدیرکل حفاظت محیط زیست به عنوان دبیر کمیسیون، رووسای سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، بازرسی، مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی و فرماندار شهرستان ذیربط" به عنوان اعضای کمیسیون ماده ۱۱ و بر اساس درخواست رسیده، تشکیل می‌شود. 
 
بکارگیری دستگاه‌های استخراج رمزارز موسوم به "ماینر" تحت هر شرایطی، غیرمجاز و موجب پیگیرد قانونی است.
 
هم‌اینک اجرای این امر با جمع‌آوری ماینر‌های غیرمجاز در خراسان رضوی توسط شرکت‌های توزیع برق استان و مشهد با هماهنگی نیروی انتظامی در جریان است. از پارسال تاکنون نزدیک به ۱۰ هزار دستگاه ماینر از صد‌ها مکان مخفی در خراسان رضوی شناسایی و ضبط شده است. 
 
میزان مصرف نیرو توسط این تعداد ماینر استخراج ارز دیجیتال به هزاران کیلووات در ساعت می‌رسد لذا جلوگیری از این فعالیت غیرمجاز تاثیر شایانی بر ممانعت از خاموشی و تامین بهنگام برق شهروندان دارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پاییز معطر با برداشت گل نرگس در خوسف
تاکید سفیر چین در ایران بر توسعه روابط گردشگری
ضرورت پیوند بین دانشگاه با صنعت و کشاورزی
هشدار مرکز بهداشت استان درباره آلودگی هوا؛ مراقب گروه‌های حساس باشید
اقامه ی نماز باران عصر جمعه بیست‌ و سوم آبان‌ماه در دو نقطه تهران
مداخله نظامی ژاپن در مساله تایوان با پاسخ سخت چین مواجه خواهد شد
توسعه فناورانه و فعال‌سازی ظرفیت‌های استانی، محور حمایت‌های معاونت علمی
برپایی بیمارستان سیار در مهرگان
هشدار بارش برف در آذربایجان‌غربی
برداشت سبز در خوزستان
کشف موتورسیکلت میلیاردی قاچاق در سروستان
از تبادل تجربه تا امضای تفاهم‌نامه‌های گردشگری در یزد
رویکرد جمهوری اسلامی ایران توسعه همکاری با همه کشور‌ها است
گرامیداشت یاد و خاطره شهید اسماعیل نیکخو در چالدران
حدود ۹۰ هزار پرونده در وقایع سال ۱۴۰۱ در فرآیند عفو قرار گرفتند
برگزاری مراسم سومین سالگرد شهدای امنیت در مشهد
مراکز معاینه فنی خودرو البرز به سامانه بیمه متصل می‌شوند
یک مصدوم بر اثر انفجار ناشی از نشت گاز در کرمانشاه
برداشت یاقوت سرخ کویر
جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در سنندج
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
صدور موافقت اصولی راه‌اندازی یک طرح گردشگری در چهارمحال و بختیاری
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)