• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۶۲۹۶۲
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۸
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون
معاون سیما

تاکید معاون سیما بر ترویج فرهنگ ازدواج و فرزندآوری

معاون سیما: با توجه به راهکار‌های سیاستی افزایش جمعیت در کشور، رسانه ملی براساس وظیفه ذاتی، در مقوله ترویج فرزندآوری و معرفی الگوی خانواده نمونه، مسئولیت مضاعفی دارد.

تاکید معاون سیما بر ترویج فرهنگ ازدواج و فرزندآوریبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سیما، دکتر حمید شاه آبادی در نشست تکریم از همکاران دارای نعمت چهار فرزند و بیشتر که به مناسبت سالروز ازدواج امام علی (ع) و حضرت فاطمه (س) برگزار شد با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته با توجه به شرایط کشور، شعار فرزند کمتر زندگی بهتر در فضای جامعه حاکم بود، خاطرنشان کرد: اکنون با توجه به آینده کشور و تاکیدات مقام معظم رهبری، باید ترغیب و تشویق خانواده‌ها به فرزندآوری مورد توجه ویژه‌ای قرار بگیرد و رسانه ملی مأموریت دارد تا در این حوزه پیشتاز باشد. موجب خرسندی است که در خانواده سیما افرادی حضور دارند که خود الگوی خانواده نمونه هستند.
وی تصریح کرد: وقتی یک نهاد مسئولیت کار‌های تبلیغ وترویج فرزندآوری را عهده دارمی شود لاجرم شخصیت‌ها و چهره‌هایی که در این مسیر قدم می‌گذارند باید خودشان عامل باشند و رسانه ملی هم که متولی این اندیشه درست است، در درون خانواده خود باید از این اصل تبعیت کند و پیشرو باشد.
معاون سیما تاکید کرد: رسانه ملی مأموریت جدی دارد تا الگوی خانواده اسلامی – ایرانی را معرفی کند؛ بنابراین لازم است نمایش خانواده‌هایی با چهار فرزند و سایر مولفه‌های خانواده مطلوب در برنامه سازی و سریال ها، به طور جدی مورد توجه قرار گیرد. سریال «دودکش ۲» با رویکرد خانواده محوری و چند فرزندی نمونه موفقی است.
دکتر شاه آبادی با تاکید بر اینکه ترغیب خانواده‌ها به فرزندآوری امری ضروری است، گفت: تشویق به فرزندآوری در میان زوج‌ها باید به شکل دقیق مورد توجه قرار گیرد، اما نباید تنها به این امر بسنده کرد. اگر تامل ما در بحث فرزندآوری صرفاً تبلیغ باشد نمی‌توانیم به درستی به ابعاد مختلف این مسئله بپردازیم چرا که اثر تبلیغ محدود است و کارکرد زودگذری دارد.
وی در ادامه درباره فضای حاکم درخصوص فرزندآوری و فرزند بیشتر هم گفت: نمی‌توان مسائل معیشتی که خانواده‌ها را با موانعی روبه رو می‌کند نادیده گرفت، اما تأثیر تبلیغ فرهنگ و سبک زندگی غربی در این باره بیشتر است و متأسفانه سبک زندگی غربی و تجرد به شقوق و اقسام مختلف در برخی از خانواده‌ها سرایت پیدا کرده است.
معاون سیما ادامه داد: برای مقابله با هجوم فرهنگ غرب در این خصوص، رسانه ملی علاوه بر کمیت در زمینه کیفیت هم که ترویج سبک زندگی صحیح است تکلیف جدی دارد و برنامه سازی‌ها باید مبتنی بر اندیشه و اقداماتی باشد که در رفتار مخاطب اثربگذارد.
وی تاکید کرد: تبلیغ گام نخستین است، اما مهم‌تر از آن، تولید برنامه‌هایی است که بتواند در انگیزه مخاطب تاثیر بگذارد و این پرسش را در ذهنش ایجاد کند که کاهش جمعیت چه عواقبی در پی خواهد داشت و به پرسش‌های وی چه از جنبه فردی و چه اجتماعی پاسخ دهد.
معاون سیما تأکید کرد: یکی دیگر از مأموریت‌های رسانه ملی مطالبه گری از دستگاه‌های مسئول در حوزه خانواده و جمعیت است که این مهم نیز به طور جد پیگیری خواهد شد.
دکتر شاه آبادی از همکاران سیما که برای تحکیم کانون خانواده خود تلاش کردند و این فرهنگ را در رسانه ترویج می‌کنند قدردانی و گفت: ازدواج به هنگام و فرزندآوری و در کنار آن تربیت فرزندان صالح بسیار مهم است و تربیت اسلامی باید در نسل‌های بعدی هم تداوم داشته باشد.
در این مراسم جمعی از همکاران معاونت سیما که دارای چهار فرزند یا بیشتر بودند، تکریم شدند.
با توجه به شرایط کرونایی این مراسم با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و رعایت فاصله اجتماعی و نیز بدون حضور فرزندان همکاران برگزار شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قطعی گاز، روز شنبه در مناطقی از شاهین شهر
هفته ۷ بسکتبال سوپرلیگ غرب آسیا؛ آستانه قزاقستان صدرنشین شد
اجرای توسعه شبکه برق روستای سالمی شهرستان شادگان
راه‌اندازی سامانه یکپارچه تقسیط و بخشودگی مالیاتی، به زودی
️ امدادرسانی به ۵ مصدوم تصادف رخ‌به‌رخ پراید و پژو پارس در محور بروجن–لردگان
دعوت از دو تکواندوکار زنجانی به مرحله دوم انتخابی تیم ملی نوجوانان
آسمانی شدن پدر دو شهید در کازرون
مهدی جان ایران
موفقیت ۳۸۴ دانش آموز فارسی در حفظ جز سی قرآن کریم
ادامه بارش‌ها تا اوایل وقت امشب در خراسان جنوبی
بسکتبال ان بی‌ای؛ اوکلاهما در خانه سن آنتونیو غافلگیر شد
استاندار آذربایجان‌غربی: شاهین‌دژ از ظرفیت‌های کم نظیری برخوردار است.
انقلاب اسلامی با اندیشه مهدویت پیوند عمیق دارد
فراخوان شرکت در جایزه ملی روایت پیشرفت
کُرُه قائنات با ۲۰ میلی‌متر بارندگی رکورددار بارش‌ها در خراسان جنوبی
بهره برداری از ۳۶۱ طرح برقی در غرب مازندران
توسعه عمران و آبادانی در روستا‌های سردشت
افتتاح ۵ طرح صنایع معدنی در زرند و سیرجان
تعداد مشترکان برق هزار و ۱۱۲ درصد افزایش یافت
پایان هفته ۲۶ بسکتبال یورولیگ؛ شکست بولونیا از لیون ته جدولی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ترافیک پرحجم در محور هراز
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)