• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۷۲۴۹۱
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۶
کهگیلویه و بویراحمد » سیاسی
خطبه‌های نماز جمعه شهر‌های کهگیلویه و بویراحمد؛

مردم خوزستان مراقب موج سواری بدخواهان نظام باشند

این روز‌ها که به علت خشکسالی و کاهش منابع آبی کشور، در برخی مناطق خوزستان مردم دچار کم آبی شدند فرصت طلبان با موج سواری به دنبال اهداف شوم خود هستند.

مردم خوزستان مراقب موج سواری بدخواهان نظام باشندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، امام جمعه دهدشت در خطبه‌های نماز این هفته با تاکید بر اینکه هیچ روزی بالاتر از غدیر نیست، گفت: جشن گرفتن، عیدی دادن، سرکشی و صله رحم، تبریک گفتن، جامه نو پوشیدن و اطعام یتیم از وظایف ما در غدیر است.
حجت‌الاسلام علی وحدانی فر با بیان اینکه کرونا موجب شده است که جامعه اسلامی از حج این واجب الهی محروم شود، افزود: سازمان حج نباید برنامه خود را معطوف به ایام حج کند و باید جایگاه عبادی، سیاسی و الهی حج را در جامعه منتشر کند.

خطیب نماز جمعه دهدشت به مسئله خوزستان اشاره و عنوان کرد: کم آبی و خشک سالی پدیده رنج آور بوده و نباید نسبت به این استان که سهم زیادی در استخراج نفت و گاز، کشاورزی و انرژی دارد بی تفاتی بود.
حجت‌الاسلام وحدانی فر افزود: مطالبه گری حق مردم است و نباید امروز این استان مشکل آب شرب داشته باشد.
وی اضافه کرد: خشکسالی پدیده جهانی بوده، ولی مسئولان باید تدبیر و برنامه انجام می‌دادند، وقتی می‌دیدند هورالعظیم خشک می‌شود نباید بهانه بدست دشمن می‌داند.
حجت‌الاسلام وحدانی فر عنوان کرد: آیا برای مطالبه آب باید اسلحه بدست گرفت؟ در شهر‌های دیگر خوزستان که مشکل آب وجود ندارد اسلحه بدست گرفته شده، مسئله دشمن مسئله آب نیست، دنبال تفرقه و فعال کردن گسل‌های قومی است.

خطبه‌های نماز جمعه دیشموک
مردم خوزستان مراقب موج سواری بدخواهان نظام باشندامام جمعه شهر دیشموک در خطبه نمازجمعه این شهر با اشاره به مشکل ۲۰ شهرستان و ۷۰۰ روستای خوزستان از کمبود آب، گفت: دشمنان از این فرصت برای ضربه زدن به اعتراضات به حق مردم استفاده کرد، اما مردم با شهادت پرسنل نیروی انتظامی فهمیدند که دشمنان درصدد ضربه زدن به نظام هستند.
حجت الاسلام علی اکبر راوند با اشاره به مقاومت اسلامی و عصبانیت آمریکایی ها، افزود: شکست راهبردی آمریکا در منطقه غرب آسیا با حمایت ایران از جبهه مقاومت شکل گرفته است.
وی با اشاره به خروج سربازان آمریکایی‌ها از افغانستان، اضافه کرد: وظیفه کشور ماست که در قبال کشور دوست، برادر، هم فرهنگ و هم زبان حمایت کنیم.

خطیب سیاسی عبادی جمعه دیشموک با اشاره به راه حل مشکلات مردم که همان تحول خواهی است، گفت: راه ایجاد تحول روی کارآمدن دولت جوان حزب الهی است.
امام جمعه دیشموک با اشاره به روی کارآمدن دولت جدید و هماهنگی قوا افزود: وقتی بودجه در دست دولتی است که هر سه قوه هماهنگ برای خدمت به مردم هستند دشمنان را عصبانی می‌کند.
حجت الاسلام راوند با اشاره به ۵ مرداد روز تشکیل نمازجمعه، ادامه داد: نمازجمعه زبان گویای مردم است که اسلام به سه اجتماع بزرگ همچون نمازجماعت، نمازجمعه و حج تأکید کرده است.
وی گفت: نمازجمعه به دلیل روشنگری در آن قابل استفاده است که تربیون مهمی در برابر جنگ روانی دشمنان و بصیرت افزایی برای مردم است.

خطبه‌های نماز جمعه چرام
مردم خوزستان مراقب موج سواری بدخواهان نظام باشندامام جمعه چرام در خطبه‌های این هفته گفت: حضور درنماز جمعه نشانه ایمان به خدا و انبیاء الهی است و عبادت دسته جمعی مثل نماز جمعه باعث ایجاد قدرت و شوکت اسلام می‌شود.
حجت الاسلام افشار افزود: در بارندگی‌های اخیر عمده خسارات به باغات، جاده ها، شبکه انتقال آب، دام و خانه‌های مردم در قسمت طسوج و حومه علی الخصوص مسیر رودخانه المون، دم طسوج ساورز، تیزاب، چال بایار، سرکرته طسوج، دره کر ومناطق گرمسیری شامل روستا‌های خیمند، دلی باریک، گدارشهری، شمس آباد، شیخ حسین، موگرم، دوکوهک ومسیررودخانه تغار وارد شده است.

وی ادامه داد: بر اساس اطلاعی موجود خسارات زیاد بوده است و حتی کارشناسان کشاورزی تا حدود ۲۰۰ میلیارد تومان بر آورد خسارت نیز کرده اند.
وی اضافه کرد: منابع اعتباری و مالی ستاد بحران شهرستان و یا استان جوابگوی این حجم از خسارات به مردم سیل زده نیست و از استاندار و فرماندار محترم تقاضا دارم با مستند سازی خسارات سیل و طوفان کشاورزان و باغداران این مناطق را یاری کنند تا مجدد شاهد رونق تولید و کشاورزی در مناطق آسیب دیده از سیل و طوفان باشیم.

خطبه‌های نماز جمعه دوگنبدان
مردم خوزستان مراقب موج سواری بدخواهان نظام باشندامام جمعه موقت گچساران گفت: الان در منطقه خوزستان مشکلات آب وجود دارد، عده‌ای در بالا نشسته اند و می‌گویند جانشین خود را به آنجا می‌فرستیم و اگر مشکلی بود با ما تماس بگیرند! شما باید افتخار کنید چرا که این ملت به شما رای داده و شما را بر سر کار آورده اند و شما نوکر این مردم هستید و باید با پای خودتان به میدان بیایید و مشکلات مردم را از نزدیک هم حل کنید.
حجت الاسلام علیرضا صفایی افزود: این همه فشار برگرده مردم برای چیست؟ متاسفانه کار به جایی می‌رسد که آب نباشد، بحث برق هم که چند روزی مشکلاتی در کشور ایجاد کرد، اگر می‌توانستید در این تابستان هم گاز مردم را قطع می‌کردید چرا که دیگر بهانه‌ای برای قطع گاز نداشتید.
وی افزود: مردم گرانی‌ها و مشکلات معیشتی بسیاری را تجربه می‌کنند، هر روز چانه نانوایی‌ها روزبه روز هم کمتر می‌شود چرا که گندم را روز به روز گران‌تر می‌کنند بحث گلایه از نانوایی‌ها نیست، الان در این فصل میوه باید کیلویی ۶۰ هزارتومان باشد.
خطبه های نماز جمعه لنده
مردم خوزستان مراقب موج سواری بدخواهان نظام باشندامام جمعه موقت لنده در خطبه‌های نماز جمعه این شهر با اشاره به ۵ مرداد ۵۸سالروز اقامه اولین نماز جمعه در کشور گفت:نماز جمعه، یک عبادت بزرگ دسته جمعی است و تلطیف روح و جان، شستن دل از آلودگی‌های گناه و زدودن زنگار معصیت از قلب از نتایج برگزاری این عبادت است.
حجت الاسلام الهی نیا به ۵ مرداد سالروز عملیات غرور آفرین مرصاد هم اشاره کرد و افزود: سازمان منافقین خلق با رژیم بعث در یک عملیات نظامی با حمایت ارتش صدام و خصوصا نیروی هوائی، علیه ایران اسلامی را شروع کرد که با هوشیاری نیرو‌های سپاه، بسیج و هوانیروز این عملیات با شکست صد درصدی دشمن به پایان رسید و برگ زرینی به تاریخ پر افتخار سر زمین ایران اسلامی افزوده شد.
وی به برخی مشکلات شهرستان لنده هم اشاره کرد و گفت: مسئولان استانی و شهرستانی به مشکلات شهری و روستایی لنده توجه جدی داشته باشند که برخی زیر ساخت‌ها از جمله پل لنده، تراب، دهدشت و هم از لحاظ آب شرب شهر لنده مردم عذاب می‌کشند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرخ بیکاری کرمان زیر میانگین کشوری
نمایشگاه اقتصاد مقاومتی سرپرستان خانوار افتتاح شد
تعطیلی ۸ مدرسه غیردولتی متخلف/ عزل ۲۳ مدیر خاطی
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
تلاش ستاد کل نیرو‌های مسلح جهت ایجاد تحول در حقوق و مزایای نظامیان است
افتتاح ۱۱ طرح عمرانی روستایی در نکا با اعتبار ۲۵ میلیارد تومان
تحقق مدرسه تراز انقلاب اسلامی
رشد ۱۹ برابری طرح های دهه فجر شهرستان سرخس
افتتاح نیروگاه خورشیدی درروستای بهرام آباد چهارمحال و بختیاری
برگزاری دومین رویداد گندم در ارومیه
اقدامات حفاظتی و استحکام بخشی در تالار‌های کاخ گلستان
بهره‌برداری از ۷۱ طرح عمرانی‌ و خدماتی در فریدن
دستگیری سارقان کیف دستی و گوشی در بیرجند
افتتاح ۷ واحد مسکونی مددجویی در عنبرآباد
از اکران فیلم سینمایی مارون به صورت رایگان برای مردم تا راهیابی این فیلم به جشنواره ملی
اهدای عضو جوان ۱۸ ساله در یزد
افتتاح روستا بازار و عرضه مستقیم محصولات پروتئینی در بجنورد
خاموشی ۴۵ دستگاه ماینرغیرمجاز در اراک
ذخیره ۱۷ میلیون‌تنی معدن جدید در اردبیل کشف شد
کاهش ۲۹ درصدی تصادفات درون و برون شهری منجر به فوت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)