• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۷۴۶۸۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۲
فارس » اجتماعی

اعلام مراکز واکسیناسیون کرونا در شیراز؛ ۴ مرداد

برنامه کاری مراکز اجرای واکسیناسیون کرونا در شیراز، روز دوشنبه ۴ مرداد اعلام شد.

اعلام مراکز واکسیناسیون کرونا در شیراز؛ ۴ مردادبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز اعلام کرد: بر اساس اعلام کمیته واکسیناسیون علیه کروناویروس در دانشگاه، نام، نشانی و ساعات فعالیت مراکز واکسیناسیون کرونا در شیراز، روز دوشنبه چهارم مرداد سال ۱۴۰۰ بر اساس شرایط زیر است.

فعالیت مراکز تزریق واکسن در سالن ثامن الحجج (ع) به نشانی خیابان احمدی شمالی؛ سالن ملاصدرا به نشانی شهرک گلستان، نمایشگاه بین المللی و سالن دانشکده هنر و معماری به نشانی صدرا، خیابان ایران، برای افراد بالای ۵۸ سال که پیامک نوبت دهی نوبت اول را دریافت کرده اند، انجام می‌شود.

فعالیت مراکز تزریق واکسن برای افرادی که پیامک نوبت دهی دریافت کرده اند در سالن‌های ثامن الحجج (ع)، ملاصدرا و دانشکده هنر و معماری از ساعت ۶ صبح آغاز و تا زمانی که به افراد نوبت دهی شده است، واکسن نوبت اول تزریق می‌شود.

فعالیت مراکز تزریق واکسن نوبت اول از ساعت ۶ صبح برای افراد بالای ۵۸ سال که در سامانه https://salamat.gov.ir/ نام نویسی کرده و پیامک نوبت دهی تاریخ دوشنبه چهارم مرداد ۱۴۰۰ را دریافت کرده اند، آغاز و تا پایان حضور مراجعان دارای نوبت، واکسیناسیون انجام می‌شود.

تزریق واکسن نوبت دوم افرادی که موعد دریافت نوبت دوم واکسن «آسترازنکا» یا «سینوفارم» آن‌ها فرا رسیده است!

همچنین فعالیت مراکز تزریق واکسن در سالن غدیر به نشانی خیابان ابیوردی ۱، دانشکده توانبخشی؛ سالن سرداران به نشانی بلوار سرداران، بعد از چهارراه دلگشا؛ سالن بهزیستی به نشانی بلوار رازی، جنب دانشکده بهداشت؛ سالن نصیری به نشانی بلوار رحمت، سر سپاه، سالن ورزشی پهلوانان نصیری؛ سالن هلال احمر واقع در بلوار سیبویه بعد از بیمارستان قلب الزهرا (س) و همچنین پایگاه خودرویی کوهستان پارک دراک واقع در بلوار حسینی الهاشمی و پایگاه خودرویی پارس به نشانی میانرود، ورزشگاه پارس همچنان برای تمامی افرادی که موعد دریافت نوبت دوم واکسن «آسترازنکا» آن‌ها فرا رسیده است، انجام می‌شود.

فعالیت مراکز تزریق نوبت دوم واکسن «آسترازنکا» در سالن‌های نصیری، بهزیستی، غدیر، هلال احمر و سرداران از ساعت ۶ صبح آغاز و تا زمانی که به افراد نوبت دهی شده است، واکسن تزریق می‌شود.

افرادی که موعد دریافت نوبت دوم واکسن آسترازنکا آن‌ها فرا رسیده است در صورت عدم امکان حضور در مراکز واکسیناسیون اعلام شده، می‌توانند برای تزریق واکسن به پایگاه‌های خودرویی که در دو شیفت صبح‌ها از ساعت ۶ تا ۱۰ صبح و عصر‌ها از ساعت ۶ عصر تا ۱۰ شب است، مراجعه کنند.

همچنین فعالیت فعالیت مراکز تزریق واکسن در سالن ثامن الحجج (ع) به نشانی خیابان احمدی شمالی؛ سالن ملاصدرا به نشانی شهرک گلستان، نمایشگاه بین المللی و سالن دانشکده هنر و معماری به نشانی صدرا، خیابان ایران برای تمامی افرادی که موعد دریافت نوبت دوم واکسن «سینوفارم» آن‌ها فرا رسیده است، انجام می‌شود.

فعالیت مراکز تزریق نوبت دوم واکسن «سینوفارم» در سالن‌های ثامن الحجج (ع)، ملاصدرا و سالن دانشکده هنر و معماری از ساعت ۶ صبح آغاز و تا زمانی که به افراد نوبت دهی شده است، واکسن تزریق می‌شود.

یادآور می‌شود، لازم است حضور افراد در مراکز واکسیناسیون تنها بر اساس پیامک نوبت دهی بوده و از افراد دیگر درخواست می‌شود برای پیشگیری از هرگونه اختلال و ازدحام جمعیت در محل‌های تزریق واکسن و حفظ سلامت خود و دیگران، تنها پس از دریافت پیامک در روز‌های آینده به مراکز واکسیناسیون اعلام شده در پیامک مراجعه کنند، چرا که امکان پذیرش افراد خارج از نوبت‌های پیامک شده وجود ندارد و هر گونه مراجعه خارج از شرایط یاد شده، موجب اختلال در روند اجرای واکسیناسیون خواهد بود.

برای دریافت آخرین اطلاعات مربوط به واکسیناسیون در استان فارس و تغییرات احتمالی برنامه واکسیناسیون به پایگاه اینترنتی https://covidvaccine.sums.ac.ir مراجعه کنند.
اعلام مراکز واکسیناسیون کرونا در شیراز؛ ۴ مرداد
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
امروز با مراجعه به پایگاه واکسیناسیون ثامن الحج (ع) در ساعت 09:45 صبح بر حسب پیامکی که روی گوشی مادرم دیروز برایمان آمده بود مراجعه کردیم که با ازدحام جمعیت در محوطه و ورودی مواجه شدیم که برای تعیین تکلیف شرایطمان به فردی که در درب ورودی بود مراجعه کردیم ایشان بدون اینکه اجازه صحبت به ما دهد با داد و هوا گفت پیامک مهم نیست ما اسم نویسی می کنیم و شماره می دهیم در صورتی که هیچ یک از افراد که از صبح زود آمده بودند واکسن نزده بودند و فقط اسم نویسی روی یک چند برگ نوشته شده بود آیا این روند درست می باشد؟ در صورتی که گفته اند با پیامک مراجعه کنید. آیا این رفتار با ارباب رجوع درست است؟ در صورتی در هنگام واکسیناسیون پدرم این گونه نبود و با نشان دادن پیامک ایشان را واکسن زده اند و روند به صورت نام نویسی و نوبت دهی دستی نبوده است. چرا افراد را در زمان تعیین شده در پیامک واکسن نمی زنند تا با ازدحام جمعیت و برخورد نامناسب متصدی مرکز مواجه نشویم. ما که سرخورد به پایگاه مراجعه نکردیم بر طبق پیامکی که از طرف خود سامانه برایمان آمده است مراجعه نموده ایم.لطفا پیگیری نمایید. با سپاس
نظر شما
آخرین اخبار
رهبر دموکرات های سنا: ترامپ مزخرف می گوید
روند اجرایی مگاپروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) تسریع یابد
قربانپور: سامانه بارشی جدید از دوشنبه وارد آذربایجان غربی می شود
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
شنیده شدن صدای چندین انفجار در اربیل عراق
سه فقره تصادف در آذربایجان غربی ۱۲ مصدوم برجای گذاشت
تداوم حماسه شب های اقتدار ملی در ارومیه در موج شصت و دو
حدود ۴۰ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به لبنان
آسمانی شدن مادر شهیدان توکلی
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و فرانسه
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
تظاهرات بحرینی‌ها علیه آل خلیفه
ورود بیش از ۶۵۰۰ زائر ایرانی به شهر پیامبر
نقش کلیدی زنجان در پایداری اقتصاد کشور با تولید ۱۴ میلیون تن مواد معدنی
استاد نقره‌کار هنر معماری را با اندیشه ولایی پیوند زد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
اعلام آمادگی ۳ هزار معلم لرستانی در دفاع از ایران اسلامی
حذف ثبت سفارش برای واردات کالا‌های ضروری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
حدنصاب حمل کالای اساسی از بنادر در جنگ رمضان شکست
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)