• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۸۰۸۲۷
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۱
بین الملل » اجتماعی
پیامدهای جنگ و تغییرات اقلیمی

هشدار سازمان ملل؛ گرسنگی ۸۴۰ میلیون نفر درجهان

سازمان ملل متحد در آخرین گزارش خود به پیامد‌های تشدید گرسنگی در ۲۳ منطقه حساس جهان از جمله افغانستان و یمن هشدار داد.

هشدار سازمان ملل؛گرسنگی ۸۳۰ میلیون نفر درجهانبه گزارش سرویس بین الملل­ ­­خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی العربیه؛ سازمان ملل درباره تشدید گرسنگی در ۲۳ منطقه حساس جهان هشدار داد.

گسترش گرسنگی در ۲۳ کانون حساس جهان در سه ماه آینده
دو آژانس وابسته به سازمان ملل پیش بینی کردنی گرسنگی در ۲۳ کانون حساس جهان طی سه ماه آینده افزایش یابد. در همین حال هشدار‌ها درباره وقوع شرایط فاجعه آمیز در منطقه «تیگرای» در اتیوپی، جنوب «ماداگاسکار» , یمن، سودان جنوبی و شمال نیجریه افزایش یافته است.
این شبکه با نشان دادن تصاویری از شهروندان گرسنه این کشورها، گزارش داد: این چهره‌ها نشان از ناراحتی و نگرانی بی حد و حصر دارد. این صحنه‌ها در کشور‌هایی که دچار درگیری‌ها هستند، روزانه دیده می‌شود و این افراد قربانیان چنین درگیری‌هایی هستند.
گزارش سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) و برنامه جهانی غذا با تعیین ۲۳ منطقه حساس، احتمال داد؛ سطح نبود امنیت غذایی در این کشور‌ها تشدید شود.
این شبکه در ادامه زیرنویس کرد: در اتیوپی ۴۰۱ هزار نفر با گرسنگی و مرگ مواجه هستند. در جنوب ماداگاسکار هم ۱۴ هزار نفر دچار وضعیت نبود امنیت غذایی شده اند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

هشدار به موج جدید گرسنگی و فقر در افغانستان

سازمان ملل متحد ؛ جهان در مسیر به صفر رساندن گرسنگی قرار ندارد.  در صورت تداوم روند‌ کنونی، شمار مردمانی که تحت تأثیر گرسنگی قرار دارند، تا سال ۲۰۳۰ از ۸۴۰ میلیون نفر فراتر می رود.

فائو با اشاره به گسترش نا امنی و جنگ داخلی در افغانستان اعلام کرد؛ در این کشور حدود سه میلیون و پانصد هزار نفر با دومین سطح نبود امنیت غذایی مواجه هستند و کمک‌های غذایی به کشور‌های آفریقای مرکزی، نیجریه، سودان جنوبی، سومالی، سوریه و یمن نمی‌رسد.

 

هشدار سازمان ملل؛گرسنگی ۸۳۰ میلیون نفر درجهانشدت گرفتن آمار گرسنگان در جهان
گزارشگر این شبکه در ادامه گفت: فائو و برنامه جهانی غذا اعلام کردند نه تنها گستردگی گرسنگی شدید افزایش می‌یابد؛ بلکه شدت آن نیز بالاتر می‌رود.
سازمان ملل متحد می‌گوید که جهان در مسیر به صفر رساندن گرسنگی قرار ندارد. همچنین هشدار می‌دهد که در صورت تداوم روند‌های کنونی، شمار مردمانی که تحت تأثیر گرسنگی قرار دارند، تا سال ۲۰۳۰ از ۸۴۰ میلیون نفر فراتر رود.


گرسنگی ۹ درصد جمعیت جهان
گزارش سازمان ملل متحد (تدوین شده توسط فائو، صندوق بین‌المللی توسعه کشاورزی، یونیسف، برنامه جهانی غذا و سازمان جهانی بهداشت) درباره وضعیت امنیت غذایی و تغذیه نشان می‌دهد که ۷۰۰ میلیون نفر یا به عبارتی نزدیک ۹ درصد جمعیت جهان از گرسنگی رنج می‌برند. براساس این گزارش، شمار گرسنگان جهان در سال ۲۰۱۹ نسبت به سال پیش از آن تقریبا ۱۰ میلیون نفر و نسبت به پنج سال پیش از آن نزدیک به ۶۰ میلیون نفر افزایش داشته است.
براساس این گزارش ، شمار افرادی که از ناامنی غذایی حاد رنج می‌برند نیز طی پنج سال اخیر روند افزایشی مشابهی داشته است. در سال ۲۰۱۹، حدود ۷۵۰ میلیون نفر – یا نزدیک به ۱۰ درصد جمعیت جهان – در معرض سطوح شدیدی از ناامنی غذایی قرار داشتند.
در این گزارش همچنین نشان می‌دهد که در سال ۲۰۱۹ حدود ۲ میلیارد نفر از ساکنان کره زمین دسترسی منظمی به مواد غذایی سالم و ایمن، مغذی و کافی نداشته‌اند.

بیماری کووید-۱۹ و گرسنگی
با توجه به تأثیرات گسترده همه‌گیری جهانی بیماری کووید-۱۹، برآورد می‌شود که این همه‌گیری بسته به سناریو‌های مختلف مطرح شده درباره رشد اقتصادی باعث افزایش تعداد افراد دچار کمبود تغذیه بین ۸۳ تا ۱۳۲ میلیون نفر در سال ۲۰۲۱ شود.
همچنین بر اثر پیامد‌های بهداشتی و اجتماعی- اقتصادی ناشی از بیماری کووید-۱۹، احتمال می‌رود که وضعیت تغذیه آسیب‌پذیرترین گروه‌های جمعیتی بیش از پیش وخیم شود.

 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گذشت اولیای دم از قصاص
برگزاری مراسم تجلیل از ۳۰ گروه جهادی دانشجویی در کهگیلویه و بویراحمد
اهدای عضو دوازدهمین ایثارگر اعزامی از اردبیل در سال ۱۴۰۴
کلاهبردار ۲۵۰ هزار دلاری شناسایی و دستگیر شد
اتمام حجت با نهادهای کم کار در حوزه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت
پیگیری پرداخت مطالبات کارکنان گروه ملی فولاد
تاکید بر اجرای سریع توافقات ۱۲ سند همکاری با پاکستان
میزبانی کیش از دومین جشنواره موسیقی کار و آیین‌های جنوب ایران
مروری بر چند برنامه تلویزیونی
افزایش دمای کمینه در استان همدان
اعمال محدودیت ترافیکی در آزادراه تهران شمال و جاده چالوس
برگزاری رالی تور گردشگری خانوادگی در تهران
دستگیری ۴۴۰ سارق و معتاد متهاجر در کهگیلویه و بویراحمد
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند
اکران دو مستند شگرد و پهلوانان در ساری
سلام سرمای پاییزی به زاهدان
معرفی برگزیدگان مرحله استانی مسابقات قرآن کریم مدهامتان در قزوین
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند 
شمس الدین رحمانی، چهره‌ای جامع در اندیشه ایرانی
شهرک صنعتی ورزنه موتور اشتغال شرق استان خواهد بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)