• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۷۹۰۸۴
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۱:۰۵
بین الملل » آفریقا

تشدید کمبود مواد غذایی در سودان جنوبی و اتیوپی

آمار‌های نگران کننده‌ای از سازمان ملل درباره اینکه نیمی از جمعیت سودان جنوبی در سال جاری در ناامنی غذایی خواهند بود منتشر شده است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی سی جی تی ان؛ جنگ و بیماری سبب افزایش بهای مواد غذایی در سودان جنوبی شده است. گزارش نهاد امدادرسانی سازمان ملل این موضوع را بیان داشته است. بهای مواد غذایی در مقایسه با ماه گذشته ۱۷ درصد افزایش یافته است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

شهر جوبا پایتخت سودان جنوبی به شدت تحت تاثیر این وضعیت قرار گرفته است. افزایش بهای مواد غذایی و نبود امنیت سبب تشدید نیاز مردم به اقلام اساسی در این کشور شده است. برنامه جهانی غذا اعلام کرده است وضعیت کنونی سبب شده است ۱.۷ میلیون نفر در این کشور به علت کمبود مواد غذایی و تامین نشدن منابع برای کمک‌های بشردوستانه تحت فشار باشند. در حدود ۷.۷ میلیون سودانی با ناامنی غذایی روبرو هستند. در میان این افراد ۱۷۸ هزار کودک دیده می‌شوند که مدارس آن‌ها تحت پوشش برنامه جهانی غذا قرار دارند.

در ادامه، خبرنگار این شبکه تلویزیونی گزارش داد: مسائل و مشکلات زیادی در اینجا وجود دارد. زمانی که جنگ در اینجا شروع شد این موضوع سبب آوارگی بسیاری از خانه‌های خود شد. بسیاری از زمین‌های کشاورزی از بین رفتند. بسیاری از دام‌ها تلف شدند. این موضوع موجب آواره شدن مردم شد. بسیاری از مردم کشاورز بودند. کشاورزان آواره شدند. این موضوع سبب درگیری‌هایی بین کشاورزان و دامداران شد. بسیاری از کشاورزان به مراتع آن‌ها تعرض کردند.

این به معنای آن بود که مردم قادر به کشت زمین‌های خود نبودند. این موضوع سبب شد افراد آواره شده نتوانند کشاورزی کنند. این موضوع سبب ایجاد قحطی در برخی از مناطق شد. این وضعیت سبب کاهش مواد غذایی شده است. سپس شما شاهد وضعیتی هستید که در آن بهای سوخت به شدت افزایش یافته است.

بهای سوخت در جنوب سودان کمتر از یک دلار بوده است، اما حالا بیش از ۲ دلار شده است. این به این معناست که هر آنچه که وارد کشور می‌شود گرانتر می‌شود. این به خاطر آن است که بهای آن افزایش پیدا می‌کند. این سبب افزایش تورم می‌شود.

وی افزود: مشکل دیگر کمبود نهاده‌های دامی است. مردم تلاش می‌کنند که دام‌های خود را تغذیه کنند. در این حیطه هم مشکلات زیادی وجود دارد. بهای نهاده‌های دامی و مواد غذایی هم اکنون در کشور بسیار بالاست. کار‌های زیادی برای حل و فصل مشکلات انجام شده است. دولت به مردم پول پرداخت کرده است.

دولت حقوق‌ها را افزایش داده است و دولت در شش ماه اخیر تلاش کرده است که حقوق بیشتری را پرداخت کند. این موضوع هم سبب افزایش تورم شده است. این موضوع سبب افزایش حضور مردم برای خرید شده است و به گران شدن بهای کالا‌ها دامن زده است. این برخی از دلایل موجود است.

مجری گفت: آمار‌های نگران کننده‌ای از سازمان ملل درباره اینکه نیمی از جمعیت سودان جنوبی در سال جاری در ناامنی غذایی خواهند بود منتشر شده است. به موضوع اتیوپی می‌پردازیم. یک سازمان خیریه در این کشور اعلام کرده است که ۱۸۰ هزار کودک در این کشور به شدت از سوء تغذیه رنج می‌برند.

این سازمان اعلام کرده است که کودکان زیر پنج سال به شدت آسیب پذیر هستند. بیشتر مناطق اتیوپی با خشکسالی شدیدی که در ۴۰ سال گذشته بی سابقه بوده است، دست و پنجه نرم می‌کند.

این وضعیت سبب شده است ۳۰ میلیون نفر از مردم اتیوپی به کمک‌های بشردوستانه نیاز داشته باشند. کشور‌های کنیا و سومالی هم تحت تاثیر خشکسالی قرار گرفته اند.

در ادامه، خبرنگار شبکه گزارش داد: درگیری‌ها در شمال کشور بیش از یک سال ادامه داشته است. ما شاهد بدترین خشکسالی در ۴۰ سال اخیر هستیم. این در جنوب و شرق اتیوپی مشاهده می‌شود. این موضوع سبب افزایش گرسنگی مردم شده است. این موضوع سبب شده است که آن‌ها به کمک‌های بین المللی نیاز داشته باشند. در این میان زنان و کودکان از آسیب پذیرترین اقشار جامعه هستند.

سوء تغذیه بیش از ۲۰۰ هزار نفر از کودکان را در اتیوپی تهدید می‌کند. وضعیت کلی کشور بسیار بد است. وضعیت در شمال به خاطر درگیری‌ها بدتر است. نبود بارندگی و خشکسالی در بخش‌های مختلف کشور سبب شده است که شاهدوضعیت بدی باشیم. نهاد‌های امدادرسانی با وضعیت بد در سودان جنوبی و کنیا و سومالی هم روبرو هستند. از چندین نقطه به اتیوپی امدادرسانی می‌شود. وضعیت برای کودکان بد شده است. وضعیت بسیار بد است. باید به وضعیت کنونی به سرعت رسیدگی شود. احتمال وقوع فاجعه وجود دارد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کتابخانه‌ای برای سالمندان در زنجان
طنین تعزیه در حسینیه اعظم زنجان
نخبه زنجانی؛ از سکوی قهرمانی ورزشی تا صدرنشینی در کنکور دکتری
ضرورت اصلاح لایه‌های عمیق‌تر فرهنگی و تقویت بنیاد‌های ارزشی
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اشتغال ۱۰۰ نفری در دل گلخانه های طارم
ورزشی‌های سی ام آبان ماه در استان سمنان
پایان رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش با قهرمانی تیم اهرزاد
امروز، اتمام مهلت ثبت استعفای داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا
دیپلماسی فعالانه با گام های تاثیرگذار منطقه ای در گردشگری
بر پایی یازدهمین جشنواره چتر نویسی در خرم آباد
افزایش غلظت آلاینده‌ها برای گروه‌های حساس
بسیجی یک خُلق و شیوه زیستن
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
مجازی شدن برخی مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در اول و دوم آذر ماه
پایداری هوا تا اواسط هفته در لرستان
بازفت منطقه ملی چوقا بافی در کشور
تاکید معاون اول رئیس‌جمهور بر ضرورت بسیج همه امکانات کشور برای مهار آتش‌سوزی جنگل‌‌های هیرکانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تصویب ۶۲ مصوبه در میز خدمت معدن وزارت صمت
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)