• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۸۶۸۲۵
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۳:۳۰
بین الملل » آمریکا
به گزارش شبکه تلویزیونی سی بی اس

تیراندازی‌های مرگبار در دو ایالت آمریکا

تیراندازی در لاهابرا در کالیفرنیا یک کشته و یک زخمی برجا گذاشت؛ براثر تیراندازی در دنور ایالت کلرادوی آمریکا سه نفر زخمی شدند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی سی بی اس‏، تیراندازی در لاهابرا، واقع در ایالت کالیفرنیای آمریکا دو کشته و زخمی برجا گذاشت.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

تیراندازی مرگبار در اواخر جمعه شب به وقت محلی در بیرون از مقر پلیس شهر لاهابرا روی داده است. یک مظنون کشته شد و یک افسر هم زخمی شد.

ریک مونتانز خبرنگار این شبکه گفت: افسران پلیس در حال جستجوی یک خودروی پارک شده در روبروی مقر پلیس هستند. چند نفر از همسایگان گفتند سه تا پنج صدای تیر شنیدند. افسر زخمی به مرکز پزشکی یو سی‌ای انتقال داده شد. جیمز گومز عضو شورای شهر در فیس بوک گفته است فردی که کشته شد، مظنون بوده است. همسایگان به من گفتند که از صدای تیراندازی وحشت زده شدند.

همچنین؛ بر اثر تیراندازی در ‏پارک سیویک سنتر در جمعه شب در دنور در ایالت کلرادوی آمریکا سه نفر زخمی شدند. هنوز گزارشی درباره عوامل این تیراندازی و شدت جراحت افراد زخمی منتشر نشده است. پلیس گفته است تاکنون کسی را بازداشت نکرده است.

براساس گزارش روزنامه دیلی میل، اکثر آمریکایی‌هایی که در شهر‌های بزرگ زندگی می‌کنند بیش از آنکه نگران قطع بودجه پلیس باشند نگران افزایش جرم و جنایت هستند، برای مثال نظرسنجی از ساکنان شهر دیترویت (ایالت میشیگان) آمریکا نشان می‌دهد ۹۰ درصد از مردم خواستار افزایش تعداد ماموران پلیس هستند.

این نظرسنجی مشترک روزنامه یو اس‌ ای تودی و نهادی به نام "مطبوعات آزاد دیترویت" بود که دانشگاه سافولک آن را برگزارکرد. ساکنان این شهر می‌گویند با افزایش تعداد ماموران پلیس در خیابان ها، احساس امنیت بیشتری می‌کنند. تنها ساکنان دیترویت نیستند که چنین دیدگاهی دارند.

نظرسنجی ماه گذشته نشان می‌دهد ۷۰ درصد دموکرات‌های سیاه پوست خواستار حضور گشتی‌های بیشتر پلیس در شهر نیویورک هستند. در همین نظرسنجی ۲۱ درصد از افرادی که به احتمال زیاد گرایش دموکرات داشتند حتی خواستار حضور ماموران لباس شخصی در محلات نیویورک برای مبارزه با جرم و جنایت شدند.

همچنین، نظرسنجی دیگری در شیکاگو که ماه گذشته میلادی برگزار شده بود نشان می‌دهد ۷۹ درصد ساکنان محله ویندی سیتی این شهر گفتند وقتی پلیس در محله شان حضور دارد احساس امنیت بیشتری می‌کنند. این نظرسنجی‌ها مشابه با سایر نظرسنجی‌هایی است که پس از قتل جورج فلوید سیاه برگزار شد. در پی قتل جورج فلوید بسیاری از افراد خواستار قطع بودجه پلیس شده بودند.

در نظرسنجی دیگری که روزنامه یو اس‌ ای تودی انجام داد مشخص شد حدود ۶۶ درصد از آمریکایی‌ها گفتند جرایم خشن در یکسال گذشته افزایش یافت. ۷۰ درصد از افراد شرکت کننده در نظرسنجی گفتند که خواستار افزایش بودجه پلیس هستند و با کاهش بودجه پلیس مخالفند. نظرسنجی انجام شده در شهر دیترویت نشان می‌دهد حدود ۷۵ درصد مردم با شعار مترقی «بودجه پلیس را قطع کنید» مخالف هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهار آتش‌سوزی تالار الماس شرق آستانه‌اشرفیه
تخریب بیش از ۱۰۰ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در منطقه کرشت پردیس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۴ دی ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۴ دی ۱۴۰۴ به افق قم
کسب رتبه دوم عمرانی آذربایجان شرقی حاصل تعامل دستگاه‌های اجرایی
جرم انگاری اعتراض به نسل کشی در انگلیس
رونق خرید کالا‌های دست دوم برای هدیه کریسمس
اجبار به غنی‌سازی صفر مذاکره محسوب نمی‌شود
افزایش معافیت مالیاتی تا سقف ۴۰ میلیون تومان
اسناد جدید پرونده اپستین ترامپ را بیشتر تحت تاثیر قرار می‌دهد
حبس هشتاد هزار مهاجر در انبار‌های اداره مهاجرت آمریکا
ترامپ تهدید کرد مجوز پخش شبکه‌های تلویزیونی بزرگ را لغو می‌کند
احتمال تعطیلی تنها کارخانه تولید بالگرد در انگلیس
پیش بینی بارش های پراکنده برف در ارتفاعات شرقی سمنان
برگزاری محفل انس با قرآن دانش آموزان کیش در مسجد امام حسن (ع)
صنایع دریایی بدون سفارش ساخت
بسته خبر‌های کوتاه سوم دی ۱۴۰۴
نام‌نویسی داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی شهر از ۲۱ دی
حضور موفق بخش خصوصی در صنعت فضایی
پیروزی تیم فوتسال مس سونگون مقابل عرشیا شهر قدس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
سقف مهریه تابع اراده طرفین است؛ حمایت کیفری تا ۱۴ سکه
افزایش مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی در سال ۱۴۰۵
بارش برف و باران در غرب کشور، امروز ۳ دی ماه
تشکیل هسته استانی برای اصلاح مقررات صنعت چاپ
اعمال لیلة الرغائب یا شب آرزو‌ها
وضع ورود گردشگران به کشور به شرایط عادی رسیده است
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳ دی
بخشنامه جدید فروش محصولات سایپا ویژه خودرو فرسوده
توافق جدید ایران و آذربایجان برای کاهش ترافیک کامیون‌ها در مرز آستارا
قوه قضائیه آماده برخورد با متخلفان حوزه تنظیم بازار و احتکار
حریفان احتمالی ایران پیش از جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶
محدودیت‌های ترافیکی محور‌های شمالی در پایان هفته
پاسخ کوبنده ایران به غربیها: «غنی سازی صفر» درکار نیست
قهرمان جوجیتسو ایران درگذشت
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)