• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۸۹۴۸۴
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۸
بین الملل » آمریکا
مقامات بهداشت و درمان آمریکا اعلام کردند

میانگین روزانه ۱۰۰ هزار ابتلا به کرونا در آمریکا

مقامات بهداشت و درمان آمریکا اعلام کردند در این کشور اکنون به طور میانگین روزانه ۱۰۰ هزار مورد جدید ابتلا به کرونا ثبت می شود.

به دنبال شیوع نوع دلتای ویروس کرونا در سراسر آمریکا و افزایش موارد بستری به ویژه در جنوب این کشور، مقامات بهداشت و درمان در آمریکا بار دیگر از مردم خواستند واکسن بزنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

سی بی اس گزارش داد به دنبال شیوع ویروس دلتای کرونا در سراسر آمریکا، این کشور اکنون به طور میانگین روزانه ۱۰۰ هزار مورد جدید ابتلا به کرونا دارد.
در شرایطی که بیمارستان‌ها شاهد افزایش قابل توجه موارد بستری به ویژه در ایالت‌های جنوبی هستند، مقامات رسمی از مردم خواسته اند واکسن بزنند.
گزارشگر سی بی اس هم گزارش داد اینجا در بخش مراقبت‌های ویژه، پزشکان و پرستاران هر روز با تعداد بیشتری از بیماران مواجه می‌شوند. همه این بیماران واکسن نزده اند.
آن‌ها شبیه داگلاس آلن بیمار بستری در این بیمارستان هستند که می‌گوید من نمی‌توانم حرکت کنم، چون توانی ندارم.
گزارشگر سی بی اس می‌گوید ما از آلن پس از یک ماه بستری در بیمارستان پرسیدیم که آیا نظرش درباره واکسیناسیون تغییر کرده است که گفت بله ۹۰ درصد واکسن می‌زنم اگر چه من همچنان اندکی نسبت به آن تردید دارم.
گزارشگر سی بی اس گفت این نوع تردید همچنان شایع است. رئیس بخش مراقبت‌های ویژه این بیمارستان می‌گوید شما شاهدید که اطلاعات غلط درباره واکسیناسیون کرونا همچنان منتشر می‌شود. وقتی شما این دروغ‌ها را می‌خوانید، این مطالب خیلی از مردم را می‌ترساند.
گزارشگر سی بی اس گفت مبارزه با این دروغ‌ها بسیار دشوار است.
جوردن میلر پرستار این بیمارستان گفت من عضوی در خانواده ام دارم که از واکسن زدن امتناع می‌کند. من به آن‌ها می‌گویم که ما درحال ساخت مراکز مراقب ویژه جدید هستیم و تخت‌های ما از ۲۴ تخت به ۱۰۰ تخت افزایش یافته است. ما اینجا کسانی را بستری می‌کنیم که در دهه بیست، سی یا چهل زندگی شان هستند و جان خودشان را از دست می‌دهند و من همچنان در تلاشم تا اعضای خانواده ام را متقاعد کنم.
گزارشگر سی بی اس گفت آمار مبتلایان به کرونا در لوئیزیانا رو به افزایش است، اما همچنان نیمی از جمعیت این شهر همچنان واکسن نزده اند و این شهر یکی از بالاترین آمار‌های بستری بیماران در بخش مراقبت‌های ویژه را دارد. آیا شما فکر می‌کنید هنوز هم باید ساکت ماند؟
رئیس بخش مراقبت‌های ویژه این بیمارستان می‌گوید من همچنان دلائل و منطق تزریق واکسن را می‌گویم، هر آنچه باشد. هر آنچه مردم را به تزریق واکسن ترغیب کند، من انجام خواهم داد.
مجری سی بی اس گفت برای بررسی بیشتر این موضوع با ترزا موتو پزشک لانگ آیلند صحبت می‌کنم. دکتر! نمی‌دانم شما خبر ما را گوش کردید یا خیر,، اما گزارشگر ما با یک بیمار بستری در این بیمارستان صحبت می‌کرد که درباره ضعف بدنی اش و مشکل تنفسی اش صحبت می‌کرد. وقتی گزارشگر ما از او پرسید آیا وقتی از بیمارستان مرخص شد و سلامتی اش را به دست آورد، واکسن خواهد زد یا خیر؟ به او گفت ۹۰ درصد واکسن می‌زند. من شوکه شدم از اینکه او با قطعیت نگفت بله واکسن می‌زنم. نظر شما در این خصوص چیست؟ شما بیمارانی را می‌بینید که از تزریق واکسن امتناع می‌کنند. آیا شما هم مثل من از این رفتا متعجب هستید؟
دکتر ترزا مورای آماتو مدیر درمان اورژانس از "لانگ آیلند جوئیش فارست هیلز" گفت: نه شوکه نشدم. او یکی از ده‌ها نفری است که اینگونه فکر می‌کند. من معتقدم آن‌ها درباره انتشار اطلاعات غلط صحبت می‌کنند. من فکر می‌کنم برای مردم تشخیص اطلاعات درست از غلط سخت است. من همچنین فکر می‌کنم سوء تفاهمی که زمانی درباره ویروس کرونا وجود داشت، وجود دارد مبنی بر اینکه اگر یک بار گرفتی، دیگر مبتلا نمی‌شوی. من شاهد کسانی بودم که چندبار به کرونا مبتلا شده اند، از این رو از مردم می‌خواهم چه کسانی که کرونا گرفته اند و چه کسانی که هنوز مبتلا نشده اند، واکسن بزنند. من شخصا شاهدم جوانان گروه گروه به دلیل ابتلا به کرونا در بیمارستان بستری می‌شوند که اکثریت آن‌ها واکسن نزده اند. ما منطق علمی تزریق واکسن کرونا را می‌دانیم و می‌دانیم که واکسن‌ها موثر هستند و در دسترسند. همین امروز با پزشک خود تماس بگیرید و واکسن بزنید.
گزارشگر سی بی اس گفت: یکی از مواردی که شما درباره اش صحبت کردید، این است که برخی از مردم فکر می‌کنند اگر یک بار کرونا گرفته اند، احتمال اینکه دوباره کرونا بگیرند، کمتر می‌شود. من می‌خواهم به شما بگویم که ما اطلاعیه‌های زیادی در اختیار داریم درباره اینکه این ویروس چطور عمل می‌کند. مطالعه جدید مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در آمریکا نشان داد کسانی که قبلا کرونا گرفته اند، اگر واکسن نزنند، دو برابر بیشتر از افراد دیگر در معرض ابتلا به کرونا هستند. ما درباره مصونیت مرتبط با این ویروس چه می‌دانیم، شما کرونا گرفتید و آن را پشت سرگذاشتید، این مسئله چقدر مصونیت ایجاد می‌کند و تا چه مدت ادامه خواهد داشت؟
دکتر ترزا مورای آماتو گفت: خب، از آنجا که این یک ویروس است، ما هنوز درحال یادگیری اطلاعات جدید درباره آن هستیم. ما هنوز همه جواب‌های لازم را در اختیار نداریم. اگر شما به اطلاعات و داده‌ها نگاه کنید، کسانی که قبلا به کرونا مبتلا شده اند، دربرابر ابتلا به کرونا برای بار دوم مصون نیستند. من در این خصوص کاملا مطمئن نیستم، چون شاخه دلتای کرونا اکنون شیوع یافته و مصونیت ابتدایی کاهش یافته است. ما می‌دانیم کسانی که واکسن زده اند، میزان ابتلای آن‌ها به نوع شدید کرونا یا مرگ ناشی از ابتلا به کرونا بین آن‌ها کمتر از یک درصد است. سازمان غذا و دارو به دنبال کسانی است که درمعرض خطر هستند و دو دُوز واکسن دریافت کرده اند تا ببیند آیا نیازی به تزریق دُوز سوم واکسن برای آن‌ها هست یا خیر. من از مردم می‌خواهم اگر تردید دارند به کسانی بیاندیشند که به رغم تزریق دو دُوز واکسن، بدنشان نمی‌تواند آنتی بادی درست کند.
مجری سی بی اس گفت: اجازه دهید درباره دُوز تقویتی صحبت کنیم. صحبت‌های زیادی درباره تزریق دوز سوم واکسن وجود دارد، آیا به نظر شما غیرعادی است؟ اگر قرار باشد دُوز سوم یا دُوز تقویتی تزریق شود، آیا ممکن است این واکسن به چیزی شبیه واکسن آنفلوانزای فصلی تبدیل شود که هر فصل باید آن را تزریق کنیم؟
دکتر ترزا مورای آماتو گفت: بله یک بار دیگر باید بگویم که ما همچنان و هر روز درحال یادگیری درباره این ویروس هستیم. سازمان غذا و دارو به دنبال یک گروه ویژه از کسانی است که نیازمند دُوز سوم یا تقویتی هستند. این افراد کسانی که هستند که واکسن‌ها در بدنشان آنتی بادی تشکیل نداده است. کشور‌های دیگری هستند که به دنبال ثبت نام برای تزریق دُوز تقویتی برای کسانی هستند که دو دوز خود را تکمیل کرده اند. ما هنوز به اینجا نرسیده ایم، اما همچنان به دنبال مدرک هستیم. این نگرانی وجود دارد مبنی بر اینکه ممکن است ما نیز به صورت سالانه به دُوز تقویتی واکسن نیاز داشته باشیم. ما هنوز مطمئن نیستم این شبیه به آنفلوانزا خواهد بود یا فقط دُوز سوم است. شما حافظه سلولی دارید که اگر در معرض ویروس قرار بگیرید، پاسخ ایمنی خوبی می‌دهد.

برای نخستین بار در اواخر سال ۲۰۱۹ در چین گزارش شد و به سرعت شیوع یافت و موارد ابتلا به آن افزایش یافت. با گذشت مدت زمان بسیار کوتاهی، موارد ابتلا به عفونت با ویروس کرونا در اکثر کشور‌های جهان مشاهده شد و به همین خاطر سازمان بهداشت جهانی در مارس سال ۲۰۲۰ پاندمی (همه گیری) این ویروس را اعلام کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مسابقات داژبال و طناب کشی کودکان و بانوان کیش
نجات ۹۹ حادثه‌دیده در تهران توسط هلال احمر در یک هفته
امضای تفاهم نامه همکاری در مورد توسعه کشتی دانش آموزی
پیام مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت به مناسبت هفته پدافند غیرعامل
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری
مصر: نتانیاهو قصد دارد برای اهداف سیاسی داخلی، جنگ را از سر بگیرد
معرفی موفق ترين فرماندهان و مديران سپاه ثارالله استان کرمان
هر دو مسیر تونل نیایش مسدود است
پایان همکاری مهرداد خانبان با پرسپولیس
تدوین ۸ اصل مدیریت اربعین برای ارتقای خدمات هلال احمر
انجام نخستین جراحی پیشرفته تعویض مفصل شانه در شیروان
سامانه ثنا در مسیر تحول قوه قضائیه
تصادف شدید پژو با اسب در کازرون
بازنگری محصولات خام و نیمه‌خام پتروشیمی در دستور کار دولت
بهره‌برداری از فاز یک چهارباغ و افتتاح فاز اول قطب گردشگری بام ری؛ امسال
راه شهید فهمیده‌ ادامه دارد
سربلند مثل غزه
مشارکت ۱۲ مرکز بهداشت با طرح پزشک خانواده در خلخال
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
انتصاب «علی کیانی‌راد» بعنوان سفیر و نماینده دائم ایران نزد سازمان فائو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تأکید امام جمعه ساری بر تزریق نگاه بصیرتی به نسل جوان
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
نتایج کامل رقابت‌های ایران در بازی‌های آسیایی جوانان
لیگ برتر کشتی آزاد؛ پیروزی استقلال جویبار مقابل مدعی عنوان قهرمانی
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
نتایج دیدارهای هفته نهم لیگ برتر فوتبال
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
اسرائیل منابع کافی برای مقابله با موشک‌های ایرانی را نداشت
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
لاریجانی: باید از اختلافات عبور کنیم
ایران و روسیه در برابر سیاست‌های غرب برادرانه ایستاده‌اند
موفقیت متخصصان کشور در تولید داربست نخاعی
رای گیری کم سابقه دو حزبی بر ضد ترامپ در سنای آمریکا
توافق چین و آمریکا از منظر رسانه انگلیسی
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)