• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۰۱۵۴۲
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۱:۴۸
قزوین » اقتصادی
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین خبر داد:

افتتاح ۵۲۱ پروژه همزمان با هفته دولت در استان قزوین

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین از افتتاح ۵۲۱ پروژه با اشتغالزایی ۳۹۰۰ نفر همزمان با هفته دولت در استان قزوین خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز قزوین، فرخزاد، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین در برنامه گفت و گوی ویژه افتتاح ۵۲۱ پروژه همزمان با هفته دولت در استان قزوینخبری شبکه قزوین با اشاره به افتتاح طرح‌های عمرانی استان در هفته دولت گفت: امسال هم مطابق سنوات گذشته ۵۲۱ پروژه در حوزه‌های مختلف با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد تومان و اشتغالزایی ۳۹۰۰ نفر به بهره برداری خواهد رسید.

وی افزود: روند احداث این طرح‌ها به صور میانگین ۱۲ ماه طول کشیده است و به طور مثال ۵۵ میلیارد تومان برای افتتاح طرح‌ها در روستا‌ها هزینه شده است.

فرخزاد خاطرنشان کرد: طرح‌های هفته دولت امسال نزدیک به ۱۲۷ درصد نسبت به طرح‌های هفته دولت سال گذشته افزایش داشته است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین با بیان اینکه نزدیک به ۳۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای مناطق محروم استان قزوین پیش بینی شده است گفت: نزدیک به ۹۳ میلیارد تومان در بخش راه و ۱۸۰ میلیارد تومان هم در حوزه آبفا پیش بینی شده است که با تخصیص آنها، جهش خوبی در رفع محرومیت زدایی در مناطق محروم استان قزوین خواهیم داشت.

وی افزود: گازرسانی به روستاها، اماکن ورزشی و همچنین آموزش از جمله طرح‌های شاخصی هستند که در هفته دولت در مناطق روستایی استان قزوین به بهره برداری می‌رسند.

فرخزاد در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه ۳۷۴ پروژه نیمه تمام دولتی در استان قزوین وجود دارد، تأکید کرد: بهره برداری از این طرح‌ها به قیمت امروز ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و این پروژه‌ها به طور متوسط ۴۳ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.

وی افزود: پروژه‌های بالای ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی در استان قزوین باید زودتر به بهره برداری برسند و در اولویت بعدی پروژه‌های زیر ۷۰ درصد با مشارکت بخش خصوصی به بهره برداری خواهند رسید.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین تصریح کرد: مجموعه تئاتر شهر با پیشرفت فیزیکی ۳۵ درصد به دلیل کمبود اعتبارات نیمه تمام مانده است و همچنین ورزشگاه ۶ هزار نفری در جوار ورزشگاه ۱۵ هزار نفری، از جمله طرح‌هایی هستند که با مشارکت بخش خصوصی و یکی از واحد‌های صنعتی بزرگ اجرا خواهند شد.

وی افزود: طرح آمایش سرزمینی در شورای عالی برنامه ریزی استان تدوین شده است و ما برای اجرای پروژه‌ها باید بر اساس سند آمایش سرزمینی اقدام کنیم.

به گفته فرخزاد، طرح توسعه امامزاده حسین (ع) با مشکل تملک و تغییرات زیاد در قیمت زمین و ملک روبه رو شده است و سایر عوامل، روند اجرای این طرح را از ۱۵ سال پیش تاکنون با کندی قابل توجهی رو به رو کرده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین گفت: سال گذشته جزو رتبه‌های اول کشور در واگذاری پروژه‌های استان قزوین به بخش خصوصی بودیم و با توجه به مزیت‌های نسبی استان قزوین از جمله نزدیکی به تهران و شمال و غیره، تا به امروز ۱۵۰ میلیارد تومان مشارکت بخش خصوصی محقق شده است.

وی افزود: از مجموع ۱۶۴ کیلومتر پروژه قزوین- الموت- تنکابن ۶۲ کیلومتر آن در استان قزوین در ۳ قطعه در حال اجراست که قطعات اول تا دوم در حوالی روستای شهرک نزدیک به ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

فرخزاد گفت: قطعه سوم محور قزوین- الموت- تنکابن از شهرک تا آتان رود ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که به دلیل شرایط فیزیکی منطقه متاسفانه ۱۵ کیلومتر از مسیر دچار رانش زمین شد و به همین دلیل احداث ابنیه فنی از جمله تونل‌ها و پل‌ها در مسیر جدید در حال مطالعه است.

وی افزود: احداث اتوبان قزوین- الموت- تنکابن به قیمت امروز نزدیک به ۵ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و تا پایان امسال، تا شهرک آسفالت می‌شود.

به گفته معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین، محور قزوین- الموت- تنکابن در استان مازندارن، فقط ۲۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که به دلیل تأیید نشدن پیوست مطالعات زیست محیطی، اجرای این طرح به دلیل مد نظر قرار ندادن پوشش گیاهی و جنگلی استان مازندران تأیید نشده بود که بر اساس آخرین اطلاعات کسب شده، پیوست این طرح، امسال به تأیید رسیده است.

فرخزاد به روند احداث محور قزوین- کلاچای اشاره کرد و گفت: احداث این طرح در استان‌های قزوین و گیلان با چالش محیط زیست روبه رو شد و در استان گیلان نیز این طرح به تأیید نرسید و فقط احداث مسیر سپارده- رحیم آباد- کلاچای به تأیید رسیده است.

وی افزود: به دلیل کمبود اعتبار، فقط همان ۷ کیلومتر احداث شده محور قزوین- کلاچای از سه راهی باراجین تا سه راهی میزوج، نزدیک به ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که ابنیه فنی و پل‌های مسیر را اجرا کرده و زیر بار ترافیکی می‌بریم و در صورت تأمین اعتبار، سایر قسمت‌های این محور نیز به مرور زمان و قطعه به قطعه اجرا خواهد شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه از آرزو‌های دیرینه مردم استان قزوین این است که آب با کیفیت برای شرب داشته باشند، تأکید کرد: متأسفانه آب شرب سد طالقان برای آبیاری باغ‌ها و مزارع به استان قزوین منتقل شده و برای تأمین آب شرب، اقدام به حفر چاه کرده ایم.

وی افزود: سال گذشته و امسال اعتبارات خوبی برای پروژه انتقال آب از سد طالقان به آبیک تأمین شده است، اما متأسفانه نزدیک به ۱۰۰ میلیارد تومان به شرکت لوله سازی بدهکار هستیم و علیرغم تأمین نشدن اعتبارات، پیمانکار همچنان در حال اجرای طرح انتقال اب است.

به گفته فرخزاد، در صورت تأمین اعتبار، حداکثر تا ۲ ماه آینده آب شرب سد طالقان به آبیک خواهد رسید.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین با بیان اینکه ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای انتقال آب از سد طالقان به قزوین نیاز است که برای تأمین آن باید از بخش خصوصی استفاده کنیم، گفت: بر اساس مصوبه هیئت دولت، ۵ میلیون متر مکعب از آب سد طالقان و ۲۵ میلیون متر مکعب از پساب تصفیه خانه‌ها به سرمایه گذاران بخش خصوصی اختصاص خواهد یافت تا برای تخصیص اعتبار ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومانی برای انتقال آب از سد طالقان به قزوین تشویق شوند و در صورت تأمین این اعتبار، ظرف ۲ سال آب سد طالقان به قزوین خواهد رسید.

فرخزاد در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه استان قزوین که در مجاورت استان تهران قرار دارد، متأسفانه با محرومیت‌های زیادی در بخش بهداشت و درمان روبه روست، تصریح کرد: پروژه بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی به مساحت ۸ و نیم هکتار نزدیک به ۲۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که با تأمین اعتبار، امیدواریم شاهد افتتاح این طرح باشیم.

وی افزود: ۳ تا ۴ میلیارد تومان برای بهره برداری از هر تخت بیمارستانی هزینه می‌شود که در مجموع ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای احداث بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی قزوین نیاز داریم.

فرخزاد گفت: بیمارستان هزار تختخوابی به عنوان توریسم درمانی و شهرک سلامت در نظر گرفته شده که بانک پاسارگاد برای احداث این بیمارستان اعلام آمادگی کرده است و به محض برطرف شدن مشکلات، احداث این پروژه آغاز خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
افتتاح خانه موسیقی تهران
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
در پیام رسان های داخلی به سازمان اطلاعات سپاه پیام دهید
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)