• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۰۳۵۷۱
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۹
خراسان رضوی » سیاسی
استاندار خراسان رضوی در نشست با مدیران رسانه:

تعامل ارکان حاکمیتی خراسان رضوی در تمامی موضوعات

استاندار خراسان رضوی گفت: ارکان حاکمیتی استان در تمامی موضوعات با یکدیگر در تعامل هستند و هماهنگی بسیار خوبی بین مدیریت استان و نماینده ولی فقیه و امام جمعه مشهد و تولیت آستان قدس وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی؛محمدصادق معتمدیان در نشست هم‌اندیشی با مدیران رسانه‌های استان که درتعامل ارکان حاکمیتی خراسان رضوی در تمامی موضوعات محل دفتر استاندار برگزار شد ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، با بیان اینکه مطالبات رسانه‌ها باید بر اساس واقعیت‌ها باشد، به اهمیت مدیریت مطالبات مردم اشاره و عنوان کرد: برای تحقق مطالبات مردمی، یک مدل عملیاتی را برنامه ریزی کردیم که طی آن تیمی از استانداری مسئولیت رصد و جمع آوری مطالبات مردم استان را برعهده گرفت. در این راستا همچنین برای توسعه و پیشرفت شهرستان‌ها به صورت عملیاتی در این مناطق حضور پیدا کردیم.


استاندار خراسان رضوی با اشاره به نتایج سفر‌های شهرستانی طی ماه‌های گذشته گفت: در ۲۳ شهرستان، ۶۰ شهر و ۷۰ روستا تاکنون به صورت میدانی حضور پیدا کردیم و مجموعا ۸۸۵ مصوبه در این سفر‌ها برای توسعه و پیشرفت شهرستان‌ها در نظر گرفته شد.


وی به دیگر برنامه‌های زودبازده برای حل مشکلات استان پرداخت و خاطرنشان کرد: برنامه بازدید از واحد‌های تولیدی تحت عنوان یکشنبه‌های پشتیبانی و مانع‌زدایی از تولید به همراه ستاد راهبری تولید، تنها بخشی از رویکرد‌های مدیریت استان برای تحقق شعار سال بود که با قدرت حتی در دوران شیوع کرونا دنبال می‌شود.


استاندار خراسان رضوی به تجربه موفق برگزاری انتخابات ۱۴۰۰ در استان اشاره کرد و افزود: در انتخابات ۲۸ خردادماه، بالاترین افزایش شعبات در کشور مربوط به این استان بود. همچنین ۱۰۵ هزار عوامل اجرایی و برگزاری را سازماندهی کردیم که تجربه موفقی بود و نهایتا این رویداد با مشارکت بالا در سطح استان برگزار شد.


وی ادامه داد: ارکان حاکمیتی استان در تمامی موضوعات با یکدیگر در تعامل هستند و هماهنگی بسیار خوبی بین مدیریت استان و نماینده ولی فقیه و امام جمعه مشهد و تولیت آستان قدس وجود دارد.


معتمدیان با اشاره به اقدامات مقابله با ویروس کرونا، گفت: رعایت پروتکل‌های بهداشتی کم هزینه‌ترین موضوع برای مدیریت بیماری است و در کنار آن هم باید یک فرماندهی واحد برای مقابله با کرونا حضور داشته باشد.


استاندار خراسان رضوی ادامه داد: باید فرهنگ سازی کنیم تا رفتار زندگی مردم متناسب با شرایط بیماری تغییر پیدا کند. همچنین نیازمند این هستیم تا روش‌های ارتباط گیری با مخاطب را تغییر دهیم.


وی تبیین کرد: در این رابطه شبکه‌های اجتماعی اثرگذاری بالایی دارند و مردم اخبار خود را از این شبکه‌ها استخراج می‌کنند؛ لذا از اهمیت و تاثیرگذاری حوزه فضای مجازی نباید غافل شویم.


معتمدیان با اشاره به اینکه در پیک پنجم شیوع کرونا اولین مسئله برای ما درمان است، بیان کرد: در این راستا قرارگاه عملیاتی پیشگیری و مقابله با کرونا را به شکل شبانه روزی راه‌اندازی کردیم که طی آن، نیازمندی‌های بیماران و کادر درمان رصد و تامین می‌شود.


استاندار خراسان رضوی با تاکید بر اینکه روزانه ۵۰۰ نفر در استان بهبود پیدا می‌کنند، گفت: اینکه مردم احساس کنند این بیماری درمان ندارد امری کاملا اشتباه است. با این وجود بیمار اگر به موقع به مراکز درمانی مراجعه کند آنگاه امر درمان صورت می‌گیرد که در این خصوص نیازمند تبیین و اطلاع رسانی بیشتر به مردم هستیم.


وی با بیان اینکه در شرایط بحران نیازمند آرامش دادن به مردم هستیم، گفت: آگاهی بخشی، آموزش و اقناع سازی افکار عمومی در جهت رعایت پروتکل‌های بهداشتی، مهم‌ترین رکن در مدیریت بیماری کرونا است.


معتمدیان به دیگر اقدامات انجام شده برای مقابله با بیماری کرونا و تسهیل نیاز بیماران اشاره و عنوان کرد: در بخش درمان ظرفیت‌های مختلفی را پای کار آوردیم، به طور مثال ۸۵۰ تخت بیمارستانی را آزاد کردیم. همچنین نیروی زمینی سپاه یک بیمارستان مجهز ویژه بیماران حاد تنفسی در مشهد راه‌اندازی کرد. از طرفی نیروی زمینی ارتش یک بیمارستان تجهیز نمود و در کنار آن هم یک بیمارستان دیگر در نیشابور راه‌اندازی می‌شود.


استاندار خراسان رضوی ادامه داد: در این خصوص فعالیت تعدادی از مراکز منتخب سرپایی را شبانه روزی کردیم و همچنان به دنبال افزایش این مراکز هستیم تا از بار مراجعه به بیمارستان‌ها کم کنیم. در این راستا نیازمند ۴۴ پزشک عمومی برای مراکز درمانی منتخب هستیم تا خدمات رسانی به بیماران تسهیل شود.


وی به تامین نیاز اکسیژن استان اشاره کرد و گفت: بحث تامین اکسیژن را مدیریت کردیم به طوریکه اغلب بیمارستان‌ها اکنون به دستگاه اکسیژن ساز مجهز شده‌اند و در کنارش هم چند هزار کپسول وارد استان کردیم.


معتمدیان همچنین با یادآوری اقدامات صورت گرفته زودبازده برای شهر مشهد طی چند ماه اخیر عنوان کرد: طرح تفصیلی شهر مشهد را دنبال و حرائم شهر مشهد را به دلیل توسعه حاشیه شهر مشخص کردیم.


استاندار خراسان رضوی در تکمیل سخنان خود اظهار کرد: چهار هزار میلیارد تومان برای باز آفرینی شهر مشهد اختصاص یافت. همچنین برای بیمارستان ۶۰۰ تختخوابی و بلاتکلیف حاشیه شهر مشهد ردیف بودجه و زمین دریافت کردیم که امسال اجرایی می‌شود.


وی به اختصاص ردیف بودجه مستقل در بودجه ۱۴۰۰ برای حاشیه شهر مشهد پرداخت و گفت: اکنون ریل‌گذاری خوبی برای حاشیه شهر مشهد صورت گرفته است که طی آن تعدادی درمانگاه، ۸۰۰ کلاس درس، مجتمع‌های فرهنگی ورزشی بزرگ، ۹ کلانتری در این منطقه احداث خواهد شد.


معتمدیان در پایان یادآور شد: مسئله بافت پیرامون حرم مطهر رضوی بعد از سال‌ها در این دوره تعیین تکلیف شد، به گونه‌ای که منافع و حقوق عامه مردم، حقوق مکتسبه و نظرات آستان قدس رضوی در طرح جدید رعایت و لحاظ شد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
افتتاح و بهره‌برداری از طرح‌های مختلف در استان ایلام
جشن تکلیف فرشتگان ۹ ساله در شهر گوگان
معرفی برترین‌های قرار دوازدهم در چهارمحال و بختیاری
هوای اصفهان پنج درجه سردتر می‌شود.
اعلام میزان بارشهای اخیر در کهگیلویه و بویراحمد
کهگیلویه وبویراحمد سراسر جشن و شادی در شب و روز سالروز میلاد منجی عالم بشریت
جشن و شادی مردم کهگیلویه و بویراحمد در سالروز میلاد صاحب الزمان(عج)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
افتتاح خانه موسیقی تهران
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
ماهواره «پایا» با دقت تصویربرداری زیر ۳ متر به بهره‌برداری رسید
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
در پیام رسان های داخلی به سازمان اطلاعات سپاه پیام دهید
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)