• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۱۳۱۰۶
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۴
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی
دکتر عین اللهی در نشست با مدیران دانشگاه علوم پزشکی ایران:

واکسیناسیون، راهبرد وزارت بهداشت برای کنترل بیماری کرونا

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی: واکسیناسیون، راهبرد وزارت بهداشت برای کنترل بیماری کرونا است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ دکتر بهرام عین اللهی ظهر امروز با حضور در جلسه دیدار با مسئولان دانشگاه علوم پزشکی ایران، افزود: در روز‌های گذشته تاکنون ما مدافعین سلامت را در کشور داشتیم و از امروز شاهد حضور مجاهدین واکسیناسیون در کشور و مراکز درمانی هستیم و تمام تلاش ما در این است که از مرگ و میر جلوگیری کنیم بنابراین راهبرد وزارت بهداشت برای کنترل بیماری، واکسیناسیون است.

واکسیناسیون، راهبرد وزارت بهداشت برای کنترل بیماری

بسیج امکانات برای مقابله با کرونا

وی اضافه کرد: امروز ما متأسفانه شاهد یک فاجعه انسانی در کشور هستیم به طوری که روزانه بیش از ۶۰۰ نفر از هموطنان مان درگیر مرگ و خانواده‌های آن‌ها دغدار می‌شوند و این حادثه تلخی برای ما محسوب می‌شود.
وزیر بهداشت با بیان این که تلاش ما بر این است که از این بحران نجات پیدا کنیم، گفت: تمام کارکنان سلامت، شب و روز تلاش می‌کنند و تمام امکانات وزارت بهداشت برای واکسیناسیون بسیج شده اند.
وی افزود: کرونا در مرحله اول بیماری خود را نشان نمی‌دهد و شبیه سیل و زلزله است که عوارض آن بعد از بهبود از بیماری نشان داده می‌شود و تمام سیستم بدن را به هم می‌ریزد و بیماران بهبود یافته دچار عوارض می‌شوند.

واکسن کرونا به میزان کافی در حال تامین است

دکتر عین اللهی گفت: وقتی دولت را تحویل گرفتیم با کمبود واکسن مواجه بودیم و همه شبانه روزی تلاش می‌کردیم و امروز این مژده را می‌دهم که واکسن به مقدار کافی وارد کشور شده است و و اکسیناسیون انجام می‌شود، اما از مردم کمک می‌خواهیم که همان گونه که در شروع انقلاب در صحنه حاضر بودند امروز نیز ما را یاری کنند، چنانچه در بازدیدی که از برخی از استان‌ها داشتیم شاهد حرکت‌های انقلابی مردم بودیم از جمله در اهواز یک حسینیه به صورت ۲۴ ساعته توسط مردم اداره می‌شد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: امروز هر کسی که می‌تواند به وزارت بهداشت کمک کند و ما از همه نهاد‌ها از جمله هلال احمر و ارتش کمک می‌خواهیم و این یک کار جهادی محسوب می‌شود.

بجای صف واکسن کرونا باید منتظر حضور مردم باشیم

دکتر عین اللهی افزود: صف‌های طولانی که در مراکز واکسیناسیون ایجاد شده است باید برداشته شود و اگر تاکنون مردم منتظر کادر درمان برای واکسن بودند، از این پس ما باید منتظر حضور مردم برای تزریق واکسن باشیم البته بعد از واکسیناسیون رعایت فاصله‌ها و استفاده از ماسک و مواد ضدعفونی کننده برای کنترل بیماری ضروری است.

قرنطینه هوشمند از برنامه هاست

وی با اشاره به قرنطینه هوشمند گفت: یکی از برنامه‌های ما قرنطینه هوشمند است و می‌خواهیم محدودیت‌هایی که در کشور ایجاد شده است برداشته شود و افرادی که واکسن زدند می‌توانند به مسافرت و مراسم اربعین بروند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به سابقه کشور در امر واکسیناسیون افزود: ما در کشور سابقه عظیمی از بخش واکسیناسیون داریم چنانچه فلج اطفال، سرخک و سیاه سرفه توسط واکسن کنترل شد.

اولویت دولت ، واکسیناسیون کروناست
دکتر عین اللهی با بیان این که اولویت اول دولت واکسیناسیون است، گفت: دولت اعتبارات لازم را برای اولویت اول خود یعنی واکسیناسیون اختصاص داده است و هم اکنون واکسن زیادی وارد کشور شده و آمادگی کامل برای تزریق واکسن کرونا وجود دارد.
وی افزود: دانشجویان انقلابی در کشور وجود دارند که می‌توانند با انجام واکسیناسیون در روستا‌ها و مراکز دور کار جهادی را انجام دهند و در ایام محرم مردم را واکسینه کنند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: قرارگاه واکسیناسیون به صورت ۲۴ ساعته در وزارت بهداشت تشکیل شده است و ما نمی‌خواهیم واکسن دپو در کشور داشته باشیم بنابراین هر استانی که سرعت تزریق واکسن بیشتری داشته باشد واکسن بیشتری به آن استان داده می‌شود.
دکترعین اللهی در ادامه گفت: دیروز در یک تفاهم نامه‌ای که با وزارت میراث و گردشگری داشتیم مقرر شد واکسیناسیون هوشمند اجرا شود.
وزیر بهداشت افزود: همچنین به دنبال واکسیناسیون برای سنین ۱۲ تا ۱۸ سال هستیم.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح خانه موسیقی تهران
ماهواره «پایا» با دقت تصویربرداری زیر ۳ متر به بهره‌برداری رسید
افتتاح خانه موسیقی تهران
هشدار پلیس راه لرستان درباره لغزندگی جاده‌ها
آبیاری تنظیم شده پیش از بروز سرما راهی برای کاهش خسارت‌
اقدامات بسیج سازندگی جلوه‌ای از همبستگی اجتماعی و خدمت بی‌منت
دهه فجر یادآور آرمان‌های آزادی‌خواهی و استقلال ملت بزرگ ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۴
۲۶ میلیارد تومان اعتبار برای احیای قنوات زنجان
رزمایش توزیع ۲۰۰ بسته معیشتی در زنجان
اصلاح و بهسازی جاده زنجان، دندی و تکاب
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
کشف بیش از ۱.۵ تن آرد قاچاق در هوراند
ضرورت توجه به دستاوردهای انقلاب اسلامی در برنامه‌های دهه فجر
انتظار فرج، برترین عبادت‌ها و زمینه‌ساز حکومت جهانی مهدی موعود (عج)
توقیف کامیون حامل مرغ زنده بدون مجوز در بندرانزلی
پخت کیک ۴۷ متری در میانه
اعدام سازی وارد مرحله جدید شد؛ حرکت جدید معاندین در انتشار اخبار دروغ!
اعزام تیم‌های ارزیاب به منطقه سیس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
رزمایش اقتدار ورزش ایران
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
ویدیو کنایه‌آمیز به ترامپ و شکست پروژه‌های آمریکا علیه ایران
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)