• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۳۷۸۰۲
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۲
چهارمحال و بختیاری » اجتماعی

اعلام برنامه‌های هفته ناجا در چهارمحال و بختیاری + فیلم

فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری برنامه‌های هفته ناجا در استان را اعلام کرد.

اعلام برنامه‌های هفته ناجا در چهارمحال و بختیاری + فیلمبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، سردار منوچهر امان‌اللهی در نشست خبری با اصحاب رسانه و خبرنگاران استان، گفت: هفته ناجا از ۱۷ تا ۲۳ مهر، فرصتی برای تعامل بیشتر با اقشار مردم است که شاهد مشارکت عمومی به ویژه مشارکت نخبگان با حوزه نظم و امنیت باشیم و بتوانیم خدمت بیشتری به مردم داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه شعار امسال "پلیس هوشمند امنیت پایدار است" افزود: ۲۶۳ برنامه به مناسبت هفته ناجا در استان برگزار می‌شود که اجرای صبحگاه مشترک، تجلیل و سرکشی از خانواده شهدا، ایثارگران و جانبازان و بازنشستگان، دیدار با نماینده، ولی فقیه در استان، برگزاری نشست با دهیاران و بخشداران با موضوع نظم و امنیت، تجلیل از نمونه‌های ترافیکی، رزمایش شهری موتورسیکلت‌سواران قانونمند، عطرافشانی و غبارروبی گلزار شهدا، مراسم یادبود قربانیان حوادث ترافیک، تحلیل از کارکنان و پیاده‌روی خانوادگی و فعال کردن نیز خدمت همزمان با حضور در نماز جمعه بخشی از برنامه‌های هفته ناجاست.

فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: در حوزه سرقت امسال شش هزار و ۶۱۳ مورد نسبت به مدت مشابه سال قبل سه درصد کاهش را شاهد بوده‌ایم، در کشف سرقت ۲۱ درصد افزایش داشته و در سرقت‌های مهم پنج درصد کاهش و در کشف سرقت‌های مهم ۱۴ درصد افزایش داشته‌ایم، در سرقت منازل، مغازه، موتورسیکلت، کیف‌قاپی، جیب‌زنی و سرقت احشام کاهش داشته و سرقت اماکن افزایش چشمگیری داشته که نیاز به توجه به نکات آموزشی بسیار محسوس است.

سردار امان‌اللهی گفت: در دستگیری جرایم مختلف ۲۰ درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته و ۲۴ باند انواع سرقت شناسایی و متلاشی شد، در نظارت بر اماکن عمومی و واحد‌های صنفی ۲۷ هزار و ۲۸۱ فقره نظارت و بازدید صورت گرفت که ۱۹ درصد افزایش داشته و حدود ۱۴ هزار تذکر به متخلفان صنفی ارائه شده و ۱۸۰۳ مورد اخطاریه صادر شده است همچنین ۹۷۲ مورد پلمب واحد‌های صنفی انجام که ۲ درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته است.

وی افزود: ۱۷۷ هزار و ۱۶۵ مراجعه به کلانتری‌ها و پاسگاه‌های استان داشته‌ایم، در برخورد با قاچاق کالا ۳۰۳ پرونده تشکیل و ۴۹ درصد کاهش نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته است، اما ارزش ریالی آن‌ها ۱۵۰ درصد افزایش یافته است.

فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری گفت: از ابتدای امسال در حوزه فوریت‌های ۱۱۰، ۳۰۴ هزار و ۳۶۰ فقره تماس و درخواست مردمی داشتیم و ۳۵ درصد از موارد منجر به عملیات شده، در حوزه سایبری ۸۴ فقره تشکیل و نسبت به مدت مشابه سال قبل پنج درصد افزایش داشته، همچنین کشفیات جرایم سایبری ۸۴۲ فقره بوده که ۲۰ درصد افزایش داشته است.

امان‌اللهی تصریح کرد: امسال یک تُن و ۹۵۰ کیلوگرم مواد مخدر کشف شد و دو هزار و ۷۰ نفر قاچاقچی، خرده‌فروش و توزیع‌کننده مواد مخدر دستگیر شدند که ۱۷ درصد افزایش داشته است.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف ثبت سفارش برای واردات کالا‌های ضروری
خبرهای گوناگون ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵
هشدار چین درباره پیامد ویرانگر بسته بودن تنگه هرمز بر اقتصاد جهان
بازتاب تأکید رهبر انقلاب بر «منزلت معلم» و «امنیت کارگر» در فضای مجازی
لرستان روی خط حماسه در ایستگاه شصت‌ودوم سنگر خیابان
پویش کاشت نهال به یاد شهدای جنگ تحمیلی سوم
میدان داری مردم به روز ملی خلیج فارس رسید
آتش‌بس کجاست؟
سرلشکر رضایی: هگست ارتش آمریکا را گرفتار کرده است
خبر‌هایی از سفر مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی به سمنان
حمایت کارگر،آینده ای پر گهر
بررسی مشکلات طرح های حوزه راه کهگیلویه و بویراحمد
پیشرفت روند ساخت ملی مسکن در استان
پیچش عطر رضوی در شهرهای باشت و دوگنبدان
گزیده خطبه های نماز جمعه شهرهای استان
شصت و دومین شب میثاق مردم جنوب غرب خوزستان با امام شهید
جلوگیری از ساخت‌وساز غیرمجاز در تپه تاریخی چیا موره لرستان
همدلی معلمان لنده ای برای آموزش دانش آموزان
۱۱ اردیبهشت روزی به نام کار و کارگر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
حدنصاب حمل کالای اساسی از بنادر در جنگ رمضان شکست
مثل کبوتران حرم باش و پر بگیر ...
هزینه یک میلیارد یورویی جنگ برای فرانسه
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)