• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۳۹۰۱۰
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۱
اجتماعی » جامعه و شهری

ایجاد منابع مالی جدید با همدلی شهرداری و مجلس

معاون شهردار تهران با ابراز امیدواری به منظور ایجاد منابع مالی جدید با همدلی میان شهرداری و مجلس، گفت: عقب ماندگی جدی در ناوگان حمل و نقل عمومی و نارضایتی کاربران این حوزه وجود دارد.

ایجاد منابع مالی جدید با همدلی شهرداری و مجلسبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سید مجتبی شفیعی با تأکید براینکه معاونت حمل و نقل از نظر بودجه‌ای و گستره خدمات، جایگاه ویژه‌ای در مدیریت شهری دارد، توضیح داد: خدمات حوزه حمل و نقل و ترافیک به صورت مستقیم و بلافاصله توسط کاربران حمل و نقل دریافت می‌شود و تصمیم گیران این حوزه بر زندگی شهروندان تأثیر می‌گذارند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران تناسبی با شأن و منزلت شهروندان ندارد، اضافه کرد: فاصله بسیاری در حوزه‌های مختلف اعم از واگن‌های مترو، اتوبوسرانی، ون‌ها و ... تا وضع مطلوب وجود دارد.
شفیعی اضافه کرد: در بقیه سیستم‌ها به جز حمل و نقل هم مشکلات بسیاری وجود دارد؛ برای مثال در بخش نرم افزاری و مدیریتی ناوگان نظیر حوزه تحلیل داده‌ها، اطلاعات موجود و استفاده از سیستم‌های هوشمند، عقب ماندگی جدی وجود دارد.
معاون شهردار تهران ضمن اشاره به بانک‌های اطلاعاتی حوزه حمل و نقل، گفت: بانک‌های اطلاعاتی بسیاری وجود دارد، اما در تصمیم گیری‌ها و تحلیل‌ها از این بانک‌ها استفاده نمی‌شود. باید تلاش کرد که با تکنولوژی‌های نوین این ساختار مدیریتی را به روز کنیم. البته در حوزه سخت افزاری هم اقداماتی باید انجام دهیم و با شناسایی ظرفیت‌ها عقب ماندگی‌های گذشته را جبران کنیم تا رضایت مندی از سوی شهروندان حاصل شود.
وی با تأکید بر اهمیت پیشینه حوزه حمل و نقل ترافیک، بیان کرد: تأثیر حمل و نقل بر آلودگی هوا، سلامت جسمی و روحی شهروندان امری انکارناپذیر است. زمانی‌که یک فرد با روحیه و انرژی بالا وارد شبکه معابر شهر شود با اوج ترافیک صبحگاهی، انرژی خود را از دست می‌دهد و از لحاظ روحی آسیب می‌بیند؛ آلودگی هوا و صوتی در این زمان مزید بر علت می‌شود.
شفیعی با بیان اینکه ازدحام ترافیک و آلودگی‌های زیست محیطی، کیفیت زندگی در کلانشهر را کاهش داده است، گفت: ما مسئولان حوزه حمل و نقل ترافیک بخش بسیاری از این مشکل را ناشی از عملکرد خود می‌دانیم و باید سعی کرد با کمک شهروندان مشکل را حل کرد. امید است با همدلی میان شهرداری و مجلس، منابع مالی جدیدی برای شهر ایجاد شود تا مشکلاتی را که در گذشته تشدید شده است تا حد قابل قبولی بهبود دهیم.
وی تصریح کرد: نخستین کاری که باید انجام دهیم برداشت مستند از وضع موجود است؛ هر کاری که قصد انجام آن را داشته باشیم باید تأثیر آن بر وضع موجود را مطالعه کرد؛ قرار نیست به صورت سریع و خطا در گذشته عمل کنیم. هر اقدامی که قرار است انجام شود باید مطالعه کنیم که چه میزان وضع موجود را تغییر می‌دهد. غیر از این، یک‌سری اقدامات ضربتی و کوتاه مدت تعریف شده که در دوره‌های سه ماهه و شش ماهه به بهره برداری می‌رسد.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران ضمن اشاره به پروژه‌های به بهره برداری نرسیده در گذشته، گفت: یک‌سری طرح در گذشته پیشرفت قابل توجهی داشته، اما هم اکنون متوقف شده است و با بهره‌برداری از آن‌ها گشایشی در معابر و حمل و نقل عمومی اتفاق می‌افتد. تصور می‌شود در یک دوره کوتاه شش ماهه شهروندان بتوانند تغییری را احساس کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف محموله بزرگ داروهای غیرقانونی سقط جنین در کاشان
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
برنامه بازی‌های هفته ۲۳ تا ۲۷ لیگ یک فوتبال فوتبال لیگ یک
انفجار مین زندگی مردم افغانستان را تهدید می‌کند
افتتاح ده‌ها طرح در کشور
اسامی محرومان هفته بیست و یکم لیگ یک فوتبال
سارق باطری‌های خودرو با ۱۵ شاکی به زندان رفت
نفی هرگونه سلطه طلبی و سلطه پذیری در نظام جمهوری اسلامی
دیدار مردمی رئیس قوه قضائیه در استان مرکزی
سارق و مالخر با هم دستگیر شدند
پخت سه تُن سمنوی نذری در کاشان
بهره برداری از ۲۰ طرح عمرانی و خدماتی در بخش جناح
تعویق بازی‌های تراکتور، استقلال و سپاهان در هفته بیست و یکم لیگ برتر
اعلام فهرست فروشگاه‌های خرید کالا‌های کالابرگی در کیش
احتمال خروج اندونزی از هیئت صلح غزه
ضرورت خدمت‌رسانی مطلوب، منسجم و مسئولانه به مسافران نوروزی
آغازمسابقات ووشو قهرمانی بزرگسالان کشور در مشهد
اهدای ۹۶ واحد خون در خرامه
اجرای طرح ملی ورزش بانوان در روستای دستگرد چهارمحال و بختیاری
برگزاری مسابقات ورزشی جام قهرمان محله در نیشابور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب ۱۷ بهمن
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
شکارچیان متخلف در دام قانون
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
افزودنی‌های شیمیایی جایگزین مناسب سیمان در تولید بتن
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)