• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۴۲۹۷۲
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۳
آذربایجان شرقی » اجتماعی

تشکیل ۱۲ پرونده اخلال در نظام اقتصادی آذربایجان‌ شرقی

فرمانده انتظامی آذربایجان‌ شرقی گفت: در ۶ ماه گذشته ۱۲ پرونده اخلال در نظام اقتصادی در استان ثبت شده است.

تشکیل ۱۲ پرونده اخلال در نظام اقتصادی آذربایجان‌ شرقیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی، سردار حسین عبدی در گفتگو با خبرنگاران افزود: همچنین ۱۱ پرونده تسهیلات غیر مجاز، ۳ پرونده اختلاس و ۳۵ پرونده احتکار تشکیل شده است و ارزش این پرونده‌ها ۴۰۳ میلیارد تومان و تعداد دستگیرشدگان در این ارتباط ۲۱۹ نفر است.

وی با اشاره به فعالیت پلیس مبارزه با جرایم اقتصادی از یک سال گذشته در استان ادامه داد: ۹۳۸ پرونده جرائم اقتصادی به ارزش ریالی ۱۲۵ میلیارد تومان تشکیل شد که در این زمینه ۴۹۲ خودرو توقیف و یک هزار نفر دستگیر شدند.

رئیس پلیس استان با بیان اینکه رتبه آذربایجان شرقی در سرقت مسلحانه ۵۰ درصد کمتر از میانگین کشوری و در حد صفر است اظهار کرد: میزان وقوع سرقت به عنف ۷ درصد، راهزنی، آدم ربایی و تجمع غیرقانونی ۱۴ درصد، وقوع شرارت ۱۰ درصد و جعل ۱۵ درصد کمتراز میانگین کشوری است.

سردار عبدی از کاهش ۲۲ درصدی تصادفات فوتی و جرحی در استان خبر داد و گفت: در ۶ ماهه نخست امسال ۲۷ نفر به دلیل تصادفات رانندگی در استان جان باختند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵ درصد افزایش یافته و ۸ هزار و ۴۳۷ نفر نیز مصدوم شدند که این میزان  ۴ درصد کاهش یافته است.

وی اضافه کرد: در این مدت میزان فوتی‌ها در تصادفات داخل شهری ۹ درصد کاهش و در تصادفات برون شهری ۶ درصد افزایش داشته است.

فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی با اشاره به افزایش ۳۴ درصدی میزان کشفیات مواد مخدر در استان گفت: ۴ هزار و ۴۷۸ کیلوگرم انواع مواد مخدر در استان کشف شد و ۳ هزار و ۲۴۸ نفر قاچاقچی و توزیع کننده مواد مخدر در استان دستگیر شدند.

وی ادامه داد: تشکیل پرونده در حوزه مبارزه با مواد مخدر ۵۱، دستگیری قاچاقچیان ۲۳ درصد و دستگیری معتادان و تحویل به کمپ ماده ۱۶ و ماده ۱۵ در استان ۱۰۶ درصد افزایش داشته است.

سردار عبدی همچنین با اشاره به اینکه بیشترین آمار سرقت خرد مربوط به وسایل خانه باغ‌ها است شرح داد: در حوزه سرقت‌های مهم بیشترین فراوانی در حوزه خودرو، قطعات و محتویات خودرو است که ۳۰ درصد کل سرقت‌های استان را به خود اختصاص داده و ۹۳ درصد سرقت‌ها کشف شده است.

وی همچنین از افزایش ۱۳ درصدی جرائم سایبری اشاره کرد و گفت: کلاهبرداری رایانه‌ای، برداشت غیرمجاز از حساب بانکی و هتک حیثیت به ترتیب بالاترین فراوانی را به خود اختصاص داده است که میزان کشفیات جرائم سایبری ۱۸ درصد افزایش یافته است.

فرمانده انتظامی استان با اشاره به افزایش ۲۰۴ درصدی صدور گذرنامه در ۶ ماهه نخست امسال اظهار کرد: در این مدت برای ۴۵ هزار و ۴۴۶ نفر گذرنامه صادر شده است.

وی با اشاره به اینکه در سال جاری بیش از ۳۶۹ هزار خدمت در دفاتر پلیس+۱۰ ارائه شده گفت: ۱۶ هزار و ۴۶۰ گواهی نامه جدید صادر شده و میزان تعویض گواهی نامه ۸۳ درصد کاهش و صدور گواهی نامه المثنی ۲ درصد افزایش داشته است.

سردار عبدی تعداد کل تماس‌ها با پلیس ۱۱۰ را در ۶ ماهه اول امسال  بیش از یک میلیون تماس اعلام کرد و افزود: ۱۵ درصد افزایش تماس داشتیم و تعداد تماس‌های عملیاتی یک درصد افزایش یافته که تعداد قابل توجهی از تماس‌ها مربوط به ارشاد پلیسی بوده است.

رئیس پلیس آذربایجان شرقی اضافه کرد: در حوزه نظام وظیفه نیز میزان اعزام‌ها ۵۳ درصد افزایش داشته و صدور معافیت پزشکی ۱۱ درصد کاهش، صدور معافیت موارد خاص یک درصد و معافیت تحصیلی ۸۹ درصد افزایش یافته است.

وی خاطرنشان کرد: میزان کشفیات قاچاق اسلحه و مهمات در استان ۷ درصد افزایش داشته که در این زمینه ۵ باند تهیه و فروش متلاشی شدند.

سردار عبدی با تاکید بر لزوم برخورد جدی با اراذل و اوباش در استان گفت: در این زمینه ۵۸ عملیات دستگیری انجام شده که ۱۷۲ نفر دستگیر شدند که از آن‌ها انواع سلاح سرد، قمه و چاقو کشف و ضبط شد.

فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه نیروی انتظامی با سامانه‌های موجود با ۳۶ میلیون راننده ارتباط دارد گفت: کنترل مرز‌ها به صورت اوپتیکی صورت می‌گیرد و مرز‌های ما از امن‌ترین مرز‌ها است که دستاورد هوشمندسازی نیروی انتظامی است.

سردار عبدی سطح وقوع جرائم را در استان بسیار پایین‌تر از میانگین کشوری دانست و ادامه داد: جرائم خشن بسیار پایین‌تر از سایر استان‌ها است که مدیون فرهنگ مردمی و نظارت‌های اجتماعی و خودمراقبتی در کنار وجود علمای دینی در استان است تا شبکه‌های سازمان یافته جرم در این استان شکل نگیرد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راهپیمایی روز ملی مبارزه با استکبار جهانی در تهران
نجات روباه آسیب‌دیده در چالدران
تأکید دبیر ستاد تسهیل کشور بر الزامی بودن اجرای مصوبات استانی
دیدار با خانواده شهید شفیعی در اصفهان
بررسی موانع پیش‌روی توسعه استان دردیدار مسئولان کرمان با رئیس جمهور
شکارچیان غیرمجاز در ارومیه دستگیر شدند
اعلام برنامه مسابقات مرحله یک‌شانزدهم نهایی جام حذفی فوتبال
کشف محموله بزرگ آرد و خوراک دام قاچاق در نهاوند
برداشت محصول لوبیا در شهرستان اقلید
راهپیمایی ۱۳ آبان در شهر‌های استان مرکزی
دادستان زرند: علت فوت دانش‌آموز زرندی در حال بررسی است
اجرای بیش از ۵۸ کیلومتر آسفالت راه روستایی در شهرستان ارومیه
تکمیل ۲۰ واحد ویلایی نهضت ملی مسکن در گرمی مغان
آغاز ثبت نام وام‌های تحصیلی دانشجویی از شنبه آینده
سرمربی الوحدات اردن: تا آخرین لحظه امیدواریم
نگاهی به چند فیلم آماده پخش از سیما
دو نشان طلا، ارمغان روژان دلیر از مسابقات کاراته قهرمانی کشور
از شعار آزادی یک زن تا کشتار زنان سودان
خودرو‌های شخصی پیشتاز تخلفات جاده‌ای آذربایجان‌غربی در مهرماه
سلاح امروز استکبار از گلوله به رسانه تبدیل شده است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)