• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۴۶۰۴۰
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۸
علمی و فرهنگی » معارف

پیروی از اخلاق پیامبر(ص) نیاز امروز بشر

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) : اخلاق پیامبر (ص) نقش اساسی در ترویج اسلام داشت و جامعه امروز بشری نیازمند الگوپذیری از پیامبر (ص) است.

پیروی از اخلاق پیامبر(ص) نیاز امروز بشربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی مجمع جهانی اهل بیت (ع)؛ آیت الله رضا رمضانی دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) روز سه شنبه ۲۰ مهر طی سخنانی در جمع کارکنان مجمع جهانی اهل بیت (ع) با تبریک ایام ربیع الاول و طرح سوالی درباره عوامل موفقیت پیامبر اکرم (ص) گفت: برخی شمشیر علی (ع) و ثروت خدیجه (س) را از عوامل این موفقیت مطرح می‌کنند که تحلیل دقیقی نیست.
 
وی تصریح کرد: پیامبر وقتی در مکه بودند ۱۳ سال دست به شمشیر نزدند، در مدینه هم طی چند سال بحثی از شمشیر و جنگ نبود. جنگ‌های تحمیلی پیامبر وقتی پیش آمد که ایشان از مکه به مدینه هجرت کردند.
 
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) افزود: در ۸۰ جنگ تحمیلی به پیامبر (ص) از دو طرف بیش از سه هزار کشته نشدند، تلاش پیامبر هم این بود که کشته شده‌های جنگ کم باشد. این در حالی است که در قرن بیستم میلیون‌ها نفر بر اثر جنگ کشته شده اند.
 
نماینده مجلس خبرگان رهبری، زبان قرآن را زبان عقل و فطرت عنوان کرد و اضافه کرد: این زبان محدود به دیروز، امروز و فردا نیست، مخاطب قرآن، فطرت و عقل انسان است. قرآن برا رشد عقلانیت بر تعقل تاکید دارد و عقل را در بالاترین جایگاه می‌نشاند. حدود ۳۰۰ آیه در قرآن درباره تفکر و تعقل وجود دارد.
 
آیت الله رمضانی اظهار داشت: پیامبر اکرم (ص) دو نوع معجزه داشتند، قولی و فعلی. قرآن کریم معجزه قولی ایشان است. معجزات فعلی رسول خدا نیز حدود شش هزار مورد بوده است. 
 
وی افزود: خلق و اخلاق پیامبر (ص) تاثیرگذار بود و نقش اساسی در ترویج اسلام داشت. اخلاق پیامبر باعث شد تا بسیاری از دشمنان که ایشان را مورد آزار و اذیت قرار دادند متحول شوند. جناب بلال وقتی حرف‌های پیامبر را شنید اشک ریخت، او از پیامبر معجزه نخواست. میثم هم معجزه نخواست. جناب جعفر وقتی آیات سوره مریم را برای پادشاه حبشه می‌خواند اشک می‌ریخت. این آیات تاثیرگذار است و با روح و روان هماهنگ است.
 
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) در ادامه گفت: ما با خلق پیامبر (ص) خیلی فاصله داریم. باید سیره پیامبر را بشناسیم که سیره نجات بخش است. حضرت زهرا (س) درباره پیامبر (ص) می‌فرمایند: خلق ایشان قرآن است. در روایت‌های دیگر آمده پیامبر (ص) هیچوقت احساس راحتی نمی‌کرد و نسبت به جامعه و هدایت بشر دغدغه‌مند بود و با رنج مردم احساس رنج می‌کرد.
 
وی تأکید کرد: قرآن، پیامبر (ص) را به عنوان الگو معرفی می‌کند. جامعه امروز بشری نیازمند الگوپذیری از پیامبر است.
 
آیت الله رمضانی با بیان اینکه فهم ما از دین بر حسب فهم پیامبر نیست، بلکه برحسب میل شخصی خودمان است. تاکید کرد: ما باید خود را به سیره پیامبر (ص) عرضه کنیم. در کتاب "سنن النبی" علامه طباطبایی ۸۰۰ روایت آمده و ایشان تلاش کرده سنت‌های پیامبر را در مسائل مختلف بیان کنند.
 
نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری به اقدامات دشمنان برای خشونت طلب جلوه دادن چهره پیامبر اسلام افزود: ما باید چهره پیامبر اکرم (ص) را در جامعه و سطح بین المللی با رفتارمان معرفی کنیم و این موثرترین نوع تبلیغ است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هوش مصنوعی، فن‌آوری تاثیرگذار برای کودکان و نوجوانان
اجرای پلکانی استاندارد‌های جدید خودرو
دولت باید مشکل تولید و سرمایه گذاری را حل کند
کلنگ‌زنی ۸۰۰ واحد مسکن کارگری در زرندیه با حضور وزیر کار
افتتاح اتاق تربیت بدنی یکی از مدارس قم
یادواره شهدای مخابرات و بی‌سیم‌چی دفاع مقدس 
فعالیت فرهنگی باید شبهات این حوزه را پاسخ دهد
معرفی آثار پویانمایی کوتاه نهمین جشنواره فیلم شهر
توزیع بسته‌های معیشتی در بوکان
تقویت همکاری‌های بندری و حمل و نقل دریایی ایران و روسیه
افزایش ایمنی راه‌های استان اردبیل
بانوان خوزستان قهرمان مسابقات پارادو و میدانی کشور
وزیر کار: واگذاری ۱۰۰ هزار قطعه زمین به صنعتگران برای ساخت مسکن کارگری/ رصد برخط بیکاری
غار «بورنیک»، جاذبه‌ای طبیعی در مسیر توسعه گردشگری
قدردانی استاندار آذربایجان غربی از مدیرکل و کارکنان صداوسیمای استان
بازگشت امید به بیمارستان‌های غزه
یادی از خیر نیک اندیش شمال پس از نیم قرن
حضور استاندار گلستان و دبیر شورایعالی مناطق آزاد کشور در مراسم ترحیم صابر کاظمی
حرکت لاک‌پشتی در ساماندهی محور حادثه خیز نهاوند – فیروزان
پیشرفت ۷۰ درصدی احداث ایستگاه‌های اتوبوس تندرو در خیابان پروین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۱ نظر)