• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۴۶۲۱۹
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۷
خوزستان » اقتصادی

هفت تپه ظرفیت بازگشت به دوران طلایی خود را دارد

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی گفت: شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه ظرفیت بازگشت به روز‌های طلایی خود را دارد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، عبدالعلی ناصری روز سه شنبه در بازدید از کارخانه کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در جمع کارکنان این شرکت گفت: با تلاش و کوشش و همکاری کارکنان این مجموعه در زمینه تولید، هفت تپه این ظرفیت را دارد که به روز‌های طلایی خود بازگردد.
هفت تپه ظرفیت بازگشت به دوران طلایی خود را دارد
وی ضمن معرفی مهندس محمدفتحی مکوند به عنوان مدیر عامل شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه اظهار داشت: کشت و صنعت نیشکر هفت تپه این ظرفیت را دارد که به گل سر سبد شرکت‌های کشت و صنعت نیشکری کشور تبدیل شود، اما تحقق این امر نیازمند همراهی و همکاری مجموعه کارکنان این شرکت است.

ناصری با تاکید بر پرداخت حقوق تیرماه کارکنان هفت تپه در روز‌های آتی اظهار داشت: مابقی حقوق کارگران این شرت در فواصل کوتاه مدت طبق توافق قبلی با حمایت بانک‌های ملی و صادرات پرداخت می‌شود.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با تشریح روند واگذاری شرکت نیشکر هفت تپه به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی اظهار داشت: به منظور پیش برد امور همچنین هزینه‌های جاری این شرکت و نیز پر داخت حقوق کارکنان بودجه‌ای به شرکت نیشکر هفت تپه پرداخت می‌شود تا کار و فعالیت در این شرکت به روال عادی بازگردد.

وی همچنین در خصوص بازگشت به کار کارگران اخراجی نیشکر هفت تپه اظهار داشت: کارگران اخراج شده که منع قانونی برای بازگشت به کار ندارند می‌توانند در شرکت نیشکر هفت تپه دوباره مشغول به کار شوند.

ناصری در رابطه با قانون منع به کارگیری افراد بازنشسته در شرکت نیشکر هفت تپه نیز گفت: قانون منع به کار گیری افراد بازنشسته در این شرکت باید رعایت شود و اگر در این مجموعه افرادی هستند که شرایط قانونی بازنشستگی را دارند طبق قانون و با رعایت حقوق قانونی با آنان تسویه حساب خواهد شد.

وی همچنین اظهار داشت: با آغاز فعالیت دوباره تولید شکر در نیشکر هفت تپه و کشت و آبیاری مزارع نیشکر، مسیر برای تولید سال آینده با برنامه ریزی هموار خواهد شد تا هفت تپه گام به گام به سمت دوران طلایی خود بازگردد.

در نشست یکشنبه شب هفته جاری که به ریاست معاون اول رییس جمهوری برگزار شد نسبت به تعیین تکلیف شرکت کشت و صنعت هفت تپه اقدام و مدیریت این مجموعه عظیم به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی واگذار شد.

شرکت توسعه نیشکر هفت تپه در شمال خوزستان و در حوزه سیاسی شهرستان شوش به عنوان نخستین واحد نیشکری کشوری، در سال ۱۳۹۴ به بخش خصوصی واگذار شد و از آن زمان تاکنون این مجموعه صنعتی کشاورزی با بحران‌های کارگری و تولیدی رو به رو بوده است.

سه ماه پیش با حکم دستگاه قضایی مالک خصوصی شرکت توسعه نیشکر هفت تپه خلع ید شد و آن را دوباره به دولت بازگرداند.

بیشتر بخوانید: کارخانه نیشکر هفت تپه به چرخه تولید باز میگردد +فیلم

شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه با حدود پنج هزار نیرو در ۱۵ کیلومتری شهر شوش واقع شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جزئیات برگزاری امتحانات پایان نیمسال دوم و دوره تابستان دانشگاه آزاد
معرفی برترین‌های لیگ جهانی والیبال از «روی تور» شبکه ورزش
ممنوعیت آتش‌زدن کاه و کلش در مزارع برنج بابل
ادامه مبارزه با آفات بیولوژیک در مجموعه تاریخی بسطام
برداشت سیب زمینی تابستانه شهرستان بهار
مشارکت نوعدوستانه در کلاردشت؛ اهدای ۱۸۰۰۰ سی‌سی خون به نیازمندان
ثبت نام طلاب در دانشکده علوم قرآنی تهران
مهلت ثبت‌نام آزمون زبان MSRT تمدید شد
روایت ناگفته‌ها از سردار شهید حاجی‌زاده در «ملازمان حرم»
پذیرایی از زائران اربعین در ۶۳ موکب آذربایجان‌غربی
برداشت بیش از ۱۲ هزار تن انبه در سیستان و بلوچستان
اعلام زمان قرعه کشی لیگ برتر فوتبال
آتش‌زدن کاه و کلش مزارع برنج ممنوع است
طراحی و ساخت دستگاه هم‌زمان‌سازی تحریک الکتریکی متناوب فراجمجمه‌ای
افتتاح اولین مرکز توانبخشی بیماران روانی مزمن در البرز
تاب‌آوری بنگاه‌های اقتصادی نیازمند توجه جدی و حمایت مستمر
زلزله شاهرود آسیبی به بنا‌های تاریخی وارد نکرد
پارچه‌های قاچاق در یزد توقیف شد
برگزاری مراسم چهلم شهدای حمله صهیونیستها، در سرخس
دریافت خدمات درمانی ۳۶ هزار مهاجر افغان حین خروج از کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
از دل تهدید تا اوج اقتدار؛ ۱۲ روزی که ایران را دوباره ساخت
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
استان تهران چهارشنبه تعطیل شد
سامانه‌های آسیب‌دیده پدافند هوایی جایگزین شدند
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)