• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۴۷۰۰۷
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۵
اجتماعی » تعاون و اشتغال

آغاز مرحله اول نوزدهمین مسابقات ملی مهارت از فردا

نوزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت به میزبانی استان‌های مازندران، سیستان و بلوچستان، کرمان، فارس و کردستان از ۲۲ مهر با حضور ۱۷۰ رقابت کننده آغاز می‌شود.

آغاز مرحله اول نوزدهمین مسابقات ملی مهارت از فردابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، مهدی دارائی، مدیر دفتر مسابقات ملی و بین المللی مهارت این سازمان از برگزاری مرحله اول نوزدهمین مسابقات ملی مهارت از ۲۲/۷/۱۴۰۰ تا ۱۳/۸/۱۴۰۰ خبر داد.
وی تصریح کرد: در مرحله نخست نوزدهمین مسابقات ملی مهارت، ۱۷۰ رقابت کننده از سراسر کشور طی ۳ روز رقابت می‌کنند.
دارایی گفت: از مجموع شرکت کنندگان این مرحله، ۴۳ نفر از اعضای تیم‌های مستقل وزارت آموزش و پرورش، دانشگاه آزاد اسلامی، مدارس سما، دانشگاه فنی و حرفه‌ای و دانشگاه فرهنگیان هستند.
مدیر دفتر مسابقات تصریح کرد: این دوره از مسابقات برای اولین بار به صورت غیر متمرکز و غیر همزمان با توجه به شرایط رنگ بندی ناشی از شیوع کرونا و وضع استان‌های میزبان در ۱۳ استان برگزار می‌شود.
وی همچنین در خصوص مرحله اول این مسابقات تصریح کرد: در این مرحله از مسابقات استان مازندران میزبان رشته‌های قنادی و آشپزی؛ استان کرمان میزبان رشته‌های تراش و فرز CNC، طراحی مهندسی مکانیک و تعمیر و نگهداری ماشین آلات سنگین؛ استان سیستان و بلوچستان میزبان رشته جواهرسازی؛ استان فارس میزبان رشته فناوری گرافیک و راهکار‌های نرم افزاری برای تجارت و استان کردستان هم میزبان رشته توسعه فناوری‌های موبایل است.
این دوره از مسابقات با حضور ۵۷۵ رقابت کننده از سراسر کشور برگزار می‌شود که ۴۶۳ رقابت کننده در قالب تیم‌های مهارت استانی به همراه ۱۱۲ نفر در قالب ۵ تیم مستقل مهارتی از وزارت آموزش و پرورش، دانشگاه آزاد اسلامی، مدارس سما، دانشگاه فنی و حرفه‌ای و دانشگاه فرهنگیان در ۱۳ استان اصفهان، تهران، البرز، چهارمحال و بختیاری، خراسان رضوی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، فارس، قزوین، کردستان، کرمان، مازندران و یزد در ۳۳ رشته مهارتی رقابت می‌کنند.
مدیر مسابقات ملی و بین المللی مهارت سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: نوزدهمین مسابقات ملی مهارت با مشارکت موثر دستگاه‌های دولتی و بنگاه‌های اقتصادی بخش خصوصی برگزار می‌شود.
دارائی همچنین افزود: برگزیدگان نهایی نوزدهمین مسابقات ملی مهارت به مسابقات جهانی مهارت ۲۰۲۲ شانگ‌های که در کشور چین برگزار می‌شود، اعزام خواهند شد.
علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات به روز از روند برگزاری مسابقات می‌توانند از طریق پایگاه اطلاع رسانی مهارت ایران http://worldskills.ir/news/ اقدام کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف ثبت سفارش برای واردات کالا‌های ضروری
خبرهای گوناگون ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵
هشدار چین درباره پیامد ویرانگر بسته بودن تنگه هرمز بر اقتصاد جهان
بازتاب تأکید رهبر انقلاب بر «منزلت معلم» و «امنیت کارگر» در فضای مجازی
لرستان روی خط حماسه در ایستگاه شصت‌ودوم سنگر خیابان
پویش کاشت نهال به یاد شهدای جنگ تحمیلی سوم
میدان داری مردم به روز ملی خلیج فارس رسید
آتش‌بس کجاست؟
سرلشکر رضایی: هگست ارتش آمریکا را گرفتار کرده است
خبر‌هایی از سفر مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی به سمنان
حمایت کارگر،آینده ای پر گهر
بررسی مشکلات طرح های حوزه راه کهگیلویه و بویراحمد
پیشرفت روند ساخت ملی مسکن در استان
پیچش عطر رضوی در شهرهای باشت و دوگنبدان
گزیده خطبه های نماز جمعه شهرهای استان
شصت و دومین شب میثاق مردم جنوب غرب خوزستان با امام شهید
جلوگیری از ساخت‌وساز غیرمجاز در تپه تاریخی چیا موره لرستان
همدلی معلمان لنده ای برای آموزش دانش آموزان
۱۱ اردیبهشت روزی به نام کار و کارگر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
حدنصاب حمل کالای اساسی از بنادر در جنگ رمضان شکست
مثل کبوتران حرم باش و پر بگیر ...
هزینه یک میلیارد یورویی جنگ برای فرانسه
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)