• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۴۸۶۹۵
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۷
اردبیل » سیاسی

تاکید نماینده ولی فقیه در استان بر هماهنگی عناصر تاثیرگذار در تربیت فرزندان

نماینده ولی فقیه در استان گفت: امروز یک مشکل بزرگ در باب تربیت عدم هماهنگی بین عناصر تاثیرگزار است هماهنگی بین محیط جامعه، محیط خانه و محیط مدرسه ضروری می‌باشد حداقل این سه باید مکمل همدیگر باشند نه خنثی کننده.

تاکید نماینده ولی فقیه در استان بر هماهنگی عناصر تاثیرگذار در تربیت فرزندانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز اردبیل؛ امام جمعه اردبیل در خطبه‌های این هفته نماز جمعه ضمن تسلیت شهادت حضرت امام حسن عسکری (ع) و گرامی داشت هفته نیروی انتظامی اظهار داشت: شهادت امام حسن عسکری (ع) را به فرزند مصلح ایشان حضرت ولی عصر و مقام معظم رهبری و امت بزرگ اسلامی تعزیت عرض می‌کنم و از تمام عزیزان می‌خواهم در چنین مناسبتی حتماً در این نکته تأمل کنند که چرا آن بزرگواران از اصول خود ذره‌ای کوتاه نیامدند و سازش نکردند تا اینکه در اثر مقاومت در مسیر به شهادت رسیدند.

آیت الله سید حسن عاملی اضافه کرد: هفته نیروی انتظامی را به، ولی نعمتان امنیت تبریک عرض می‌کنیم و برای آن‌ها موفقیت روز افزون در تامین امنیت کشور اسلامی آرزومندیم.

وی به مناسبت هفته پیوند اولیاء و مربیان با دعوت خانواده‌ها برای شرکت فعال در انجمن‌های اولیاء و مربیان خاطر نشان کرد: امروز یک مشکل بزرگ در باب تربیت عدم هماهنگی بین عناصر تاثیرگزار است هماهنگی بین محیط جامعه، محیط خانه و محیط مدرسه ضروری می‌باشد حداقل این سه باید مکمل همدیگر باشند نه خنثی کننده. از طرف دیگر اگر پدر و مادر‌ها برای تربیت فرزند حساس نباشند همه چیز از دست خواهد رفت. بهترین مکان برای تامین این دو رکن تربیت، انجمن اولیاء و مربیان است از تمام خانواده‌ها می‌خواهم شرکت فعال در این انجمن داشته باشند و از آموزش و پرورش هم می‌خواهم در اجتماعات این انجمن، یک ریال هم از اولیاء نخواهند و الا هر وقت دعوت شوند خواهند گفت موضوع اصلی اخذ پول است.

انماینده ولی فقیه در استان اردبیل با اشاره به حمایت‌های اخیر برخی از بازیگران و چهره‌های سینمایی آمریکایی در صفحات مجازی خویش از فلسطین مظلوم تصریح کرد: این هفته یکی از هنرپیشه‌های بزرگ و مشهور آمریکا طی توییتی حمایت بسیار شایسته از فلسطین و ملت مظلوم فلسطین نمود و با این کار بمب خبری بزرگی در اینترنت را به راه انداخت و به تعبیر بعضی‌ها اینترنت را منفجر کرد و موجب عصبانیت شدید رژیم مجعول اسرائیل و لابی صهیونیسم شد. فرد مذکور همچنین در غائله بسیار اسف انگیز شهرک شیخ جراح در بیت المقدس حمایت خود را از فلسطینی‌های مظلوم اعلام کرد. همچنین یک کارگردان، تهیه کننده و فیلمنامه نویس بزرگ و مشهور آمریکایی رسماً اعلام کرد که رژیم اسرائیل، رژیم کودک‌کش است و تا به حال بسیاری از کودکان مظلوم فلسطین را به قتل رسانده است که این نیز به یک بمب خبری تبدیل شد.

وی افزود: در این اواخر بسیاری از هنرمندان و هنرپیشه‌ها و مشاهیر هالیوود نیز با فلسطین هم دردی کرده و به شدت به اسرائیل حمله کردند حتی یک کارگردان مشهور آمریکایی از مجامع بین‌المللی خواست که عقوبات و تحریم‌های شدیدی را علیه اسرائیل وضع کند تا دست از نقض و هتک حقوق فلسطینی‌ها بردارد لازم به ذکر است که این روز‌ها اسرائیل اهالی شیخ جراح را با زور از منازل آباء و اجدادی آن‌ها بیرون می‌کند و اطفال آن‌ها را به قتل می‌رساند.

رییس شورای فرهنگ عمومی استان گفت: غرض از تعرض به این اخبار این است که ملت‌های غیرمسلمان و هنرپیشه‌های غیرمسلمان نهایت نفرت و غضب خود را قولاً و عملاً از اسرائیل اعلام می‌کند، ولی بعضی از کشور‌های اسلامی پیمان مودت و دوستی و قرارداد‌های نظامی با اسرائیل می‌بندند و پرچم آن رژیم مجعول را در کشور خود به اهتزاز درمی‌آورند و اعلام می‌کنند ما افتخار می‌کنیم که با اسرائیل دوست هستیم و حتی آن‌ها را در مراکز مهم فرهنگی و مدنی خود عضو می‌کنند رسول خدا فرمود: " اگر سنگ را هم دوست داشته باشی روز قیامت با آن محشور می‌شوی. "

عضو مجلس خبرگان رهبری با انتقاد از کشور‌های اسلامی که امکان ایجاد پایگاه نظامی را برای رژیم صهیونیستی فراهم کرده اند گفت: غالب کشور‌های اسلامی پایگاه‌های نظامی خود را در اختیار این رژیم گذاشته و بلکه امارات در عمق سیصد و پنجاه متری امتیاز شهرک نظامی به آن رژیم را داده است و بعضی از کشور‌های اسلامی فضای کشور خود را جهت مانور‌های هوایی در اختیار اسرائیل گذاشته است دلیل اصلی این خیانت مطلبی است که آن‌ها از ترس شان به زبان نمی‌آورند و آن اینکه بدون اسرائیل و بدون نزدیکی با آن و بدون ارتباط با لابی صهیونیسم بین‌الملل ما نمی‌توانیم امنیت خود را حفظ کنیم. مقام معظم رهبری با یک جمله جواب همه این‌ها را دادند و فرموند که: "تامین امنیت با اسرائیل توهم است " تمام دولت‌هایی که این خیانت را کرده‌اند ده‌ها آیه را زیر پا گذاشته اند خداوند در قرآن بار‌ها فرموده کفار را اولیاء و محرم اسرار نگیرید و به آن‌ها القاء محبت نکنید.
آیت الله عاملی با اشاره به آیه اول سوره ممتحنه اظهار داشت: تمام امت اسلامی هم توجه کنند که خداوند دو نوع نامه اعمال درباره انسان دارد یکی نامه عمل شخصی است که در آنجا می‌فرماید: "وَکُلَّ إِنْسَانٍ أَلْزَمْنَاهُ طَائِرَهُ فِی عُنُقِهِ وَنُخْرِجُ لَهُ یَوْمَ الْقِیَامَةِ کِتَابًا یَلْقَاهُ مَنْشُورًا اقْرَأْ کِتَابَکَ کَفَى بِنَفْسِکَ الْیَوْمَ عَلَیْکَ حَسِیبًا " (و ما مقدرات و نتیجه اعمال هر انسانی را طوق گردن او ساختیم (که ملازم و قرین همیشگی او باشد) و روز قیامت کتابی (که نامه اعمال اوست) بر او بیرون آریم در حالی که آن نامه چنان باز باشد که همه اوراق آن را یک مرتبه ملاحظه کند. تو خود کتاب اعمالت را بخوان (و بنگر تا در دنیا چه کرده‌ای) که تو خود تنها برای رسیدگی به حساب خویش کافی هستی.)

وی ادامه داد: تمام مسلمان‌ها و بلکه تمام انسان‌ها یک نامه عمل دیگر هم دارند و آن نامه عمل امت است یعنی ما به‌عنوان شخصی یک وظایفی داریم و به عنوان یک امت نیز وظائفی دیگر داریم ما حق نداریم بگذاریم امت ذلیل شود مقدرات امت به دست کفار بیفتد در قرآن می‌خوانیم:" وَتَرَى کُلَّ أُمَّةٍ جَاثِیَةً کُلُّ أُمَّةٍ تُدْعَى إِلَى کِتَابِهَا الْیَوْمَ تُجْزَوْنَ مَا کُنْتُمْ تَعْمَلُونَ " (و در آن روز هر گروهی را بنگری که به زانو در آمده و هر فرقه به سوی کتاب و نامه عمل خود خوانده شود (و ندا شود که) امروز همه به پاداش اعمال خود می‌رسید)

آیت الله عاملی با تشریح نقض آزادی بیان در کشور‌های غربی عنوان کرد: کشور‌های غربی که شعار دموکراسی و آزادی بیان آن‌ها گوش فلک را کر کرده بار‌ها و بار‌ها تمام اصول دموکراسی و آزادی را زیرپا گذاشته و منافع خود را بر این مفاهیم مقدس مقدم دانسته اند در آخرین اقدام آن‌ها شرکت فیس بوک که مالک اینستاگرام هم هست حدود چهار هزار صفحه را از این دو بستر اینترنتی دنیا مسدود کرد. جالب توجه این است که معظم این صفحات بسته شده متعلق به مسلمان‌ها است و تنها جرم آن‌ها این بود که مخالفت خود را با اقدامات اسرائیل اعلام کرده بودند از این اقدام معلوم می‌شود که شعار آزادی بیان و عدالت و دموکراسی در غرب بیشتر از یک فریب و ابزار برای تامین منافع نامشروع آن‌ها نیست. شرکت فیس بوک که بیشتر از سه میلیارد مشترک دارد می‌گوید: در حال جنگ با خشونت و ارهاب و تروریسم است، ولی سازمان‌های حقوق بشر در انحاء و ارجاء عالم گفته اند که این سخن با واقعیت فاصله دارد فلسطینی‌ها بزرگترین قربانی این شرکت هستند، چون هر نویسنده یا فعال سیاسی یا مسئول فلسطینی که از جرایم اسرائیل و نقض حقوق بشر این رژیم بنویسد فوراً فیس بوک صفحه او را به طور کلی یا جزئی می‌بندد.
نماینده ولی فقیه در استان گفت: اسرائیل بار‌ها از طرف شورای حقوق بشر که تابع سازمان ملل است به خاطر جرائم جنگی محکوم شده، اما صرف نقل این جرائم کافی است که صفحه به لیست سیاه برود و بسته شود.
وی در خاتمه افزود: زمان سیاست بستن دهان‌ها و منع انسان‌ها از نفیس‌ترین حق خودشان که همان دانستن است دیگر گذشته است. یک دانشمند بزرگ فلسطینی گفت است که اگر صفحه ما را ببندید ما ظلم و جرائم اسرائیل در حق ملت خودمان را بر روی دیوار‌ها خواهیم نوشت لازم به ذکر است که اخیراً در ایران نیز حدود سیصدوپنجاه صفحه اینستاگرامی و فیس‌بوک که همه از طرفداران و موالیان انقلاب اسلامی بودند بسته شدند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ورود وزیر امور خارجه به ژنو
گشایش نمایشگاه نقاشی خط در مراغه
حقوق گمرکی ۴ درصدی برای واردات انواع خودرو در سال آینده
دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای در تبریز
رژیم صهیونی تلاش می کند مذاکرات خراب شود
ارتقای کیفیت زندگی، محور اصلی توسعه در شهر‌های جدید
راه‌اندازی سامانه نوبت‌دهی برخط مرکز شماره‌گذاری خودرو منطقه آزاد انزلی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۴
تأکید محیط‌زیست بر رعایت الزامات زیست‌محیطی در واحدهای صنعتی ابهر
زنجان با ۱۳۰۰ شرکت تعاونی فعال، پیشرو در ۱۵ رشته تخصصی
اوقات شرعی اهواز، ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۴
افزایش سهمیه کلیه واحد‌های پخت نان بربری و سنگک استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان (۲۶ بهمن ۱۴۰۴)
رفع تصرف از اراضی ملی در رحیم‌آباد
توزیع کالا‌های اساسی و اقلام ضروری در بهبهان
رسانه و خبرنگار چشم و گوش مسئولان هستند
خروج سامانه بارشی از سمنان
نوسازی ناوگان فرسوده اتوبوس در لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد
سرلشکر حاتمی: دافوس قدمگاه بزرگان ارتش است
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام
واکسیناسیون تب برفکی دام‌ها در طارم ، زنجان
دوازدهمین نمایشگاه سالانه گل ارکیده در شیکاگو
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی
امروز هوای ۲۰ شهر خوزستان آلوده است
رفع تصرف چند هزار متر مربع از اراضی دولتی در خوزستان
حادثه مرگبار بر اثر برخورد پراید و تریلی در میمه
نبرد با ایران برای ترامپ درس عبرت خواهد شد
مراسم چهلم شهدا و جانباختگان فتنه آمریکایی - صهیونی دی
قالیباف خطاب به وزیر تعاون: نحوه دهک بندی را اصلاح کنید
متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سال آینده به ۹۰ درصد می‌رسد
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۶ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۳ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
حضور داور کردستانی در کلینیک داوری جهانی رشته کاراته  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)