• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۴۸۷۱۲
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۱
آذربایجان شرقی » سیاسی
امام جمعه تبریز:

ارتباط قلبی مردم ایران و آذربایجان ناگسستنی است

امام جمعه تبریز گفت: تفرقه افکنان باید بدانند ارتباط قلبی مسلمانان ایران و جمهوری آذربایجان به قدری نزدیک است که از یکدیگر گسستنی نیست.

ارتباط قلبی ایران و آذربایجان ناگسستنی استبه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل هاشم در خطبه‌های نماز جمعه تبریز که با رعایت شیوه نامه های بهداشتی در مصلای امام خمینی این شهر برگزار شد افزود: تلاش بدخواهان در روزهای اخیر این بوده است که  بین جمهوری آذربایجان و ایران تفرقه ایجاد کنند.

وی با اشاره به پیش‌رو بودن هفته وحدت، این هفته را یکی از اقدامات ماندگار امام خمینی (ره) برای اتحاد مسلمانان دانست و یادآور شد: مسلمانان در بسیاری از موارد از جمله خدای واحد، پیامبر، قرآن، قبله، مناسک حج و برخی احادیث اشتراکات زیادی دارند و همچنین دشمن مشترکی نیز دارند که عبارت است از آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی، پس چرا با وجود این اشتراکات، به دنبال اختلافات هستند؟

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با اشاره به آخرین تحولات افغانستان خاطر نشان کرد: برخی ها در افغانستان با دنباله روی از سیاست‌های شکست خورده آمریکا تمام توان خود را در حمایت از داعش گذاشته اند و با ایجاد زمینه اقدامات نظامی محدود ایجاد ناامنی می‌کنند.

حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم گفت: این تهدیدات همچون تهدیدات داعش که زمینه ناامنی افغانستان را فراهم کرده است باید در نطفه خفه شود تا ناامنی از بین برود و راهبرد ایران در این زمینه است که نیرو‌های بیگانه و فرامنطقه‌ای در افغانستان حضور نداشته باشند چرا که خود افغانی‌ها می‌توانند امنیت و آسایش کشورشان را فراهم کنند.

خطیب نماز جمعه تبریز تاکید کرد: راهبرد ایران در این موضوع جلوگیری از تکرار فجایعی است که با حضور نیرو‌های خارجی یا نیرو‌های نیابتی موجب ایجاد ناامنی و وقوع حوادث تروریستی می‌شود.

وی یادآور شد: مردم قهرمان آذربایجان مسببان حادثه انفجار نمازجمعه افغانستان را نفرین می‌کنند و از مجامع بین المللی می‌خواهند زمینه امنیت مردم  مسلمان افغان را فراهم آورند.

نماینده ولی فقیه در استان در ادامه خطبه ها با تسلیت سالروز شهادت امام حسن عسکری، آغاز ولایت و امامت حضرت حجت بن الحسن مهدی موعود (عج) را تبریک گفت.
وی با اشاره به هفته نیروی انتظامی و تبریک این مناسبت از اقدامات، تلاش‌ها و زحمات شبانه روزی این نیرو تقدیر کرد.

حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم همچنین با اشاره به روز روشندلان گفت: روز عصای سفید تنها بهانه‌ای برای پاسداشت استعداد‌ها و دستاورد‌های نابینایان عزیز است و باید در طول سال مراقبت شوند و مسئولان زمینه اشتغال آن‌ها را فراهم کنند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مرور رویداد‌های چهاردهم بهمن ۵۷ در روز شمارانقلاب
توزیع ۳ هزار ساندویچ، شب میلاد امام زمان (عج) در همدان
قهرمانان الهام‌بخش پویش "سلام محله" هستند
رونمایی از سامانه ابلاغ الکترونیک شهرداری تهران
راه‌اندازی کمیته کیفیت‌بخشی مدارس سمپاد استان
طراحی ۳ مسیر برای نهادینه‌سازی فرهنگ اقامه نماز در مدارس
اعیاد شعبانیه بهترین فرصت برای برگزاری جشن تکلیف در مدارس
آئین اختتامیه پنجمین جشنواره فرهنگی امامت و مهدویت در شهرکرد
واکنش مردم به یک خبر خوش
دستگیری ۲ عامل اصلی آتش سوزی فروشگاه افق کوروش در بندرانزلی
بر پایی نمایشگاه سفر به سرزمین ناشناخته‌ها
ادامه بارش‌ها در کردستان تا فردا
مراسم چهلمین روز پرواز شهید مجیدی‌مهر در یاسوج
ساماندهی کارگاههای جمع‌آوری ضایعات درکرمان
لیگ دسته اول فوتبال؛ پیروزی صنعت‌نفت مقابل نساجی
سیصد و نود و چهارمین جلسه شورای شهر تهران
مقابلی: مقدمات لازم برای انتخابات پرشور در آذربایجان غربی فراهم است
افتتاح طرح‌های عمرانی و خدماتی به مناسبت دهه فجر در کردستان
برگزاری بیش از ۳۰۰ عنوان برنامه در دهه فجر
جشنواره شعر مهدوی اقوام ایرانی در یاسوج
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
رفع تصرف بیش از ۱۰۰ قطعه از اراضی شورکاب
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بیانیه جامعه ورزش در حمایت از مقام معظم رهبری  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)