• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۵۱۹۸۱
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۷
علمی و فرهنگی » حج و زیارت

بررسی سفر‌های زیارتی عتبات عالیات و عمره

در جلسه شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت، آخرین خبر‌ها و تحولات در خصوص سفر‌های زیارتی عتبات عالیات و عمره بررسی شد.

بررسی سفر‌های زیارتی عتبات عالیات و عمرهبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی حج، نشست شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت امروز به ریاست حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده، ولی فقیه درامور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی تشکیل شد.
دراین نشست رئیس سازمان حج وزیارت با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای آغاز مجدد سفر‌های زیارتی به عتبات عالیات، گفت: با توجه به موافقت قبلی ستاد ملی مبارزه با کرونا و وزارت بهداشت برای اعزام‌های محدود به عراق، سازمان حج و زیارت امیدوار است که زمینه اعزام زائران به اعتاب مقدسه فراهم شود.
آقای علی رضا رشیدیان به اقدامات عربستان برای پذیرش زائران در مسجدالحرام ومسجدالنبی و نشانه‌هایی از بهبود روابط میان ایران و عربستان ابراز امیدواری و بیان کرد: زمینه برای اعزام زائران مشتاقی که در نوبت عمره هستند، فراهم گردد و این سازمان بتواند خدمات رسانی خود را به نحو مناسب انجام دهد.
درادامه این نشست آقای اکبر رضایی معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت از اقدامات عربستان برای رفع محدودیت‌های کرونایی و لغو فاصله گذاری اجتماعی گزارشی ارائه کرد و از آمادگی این کشور برای استقبال از ۷۰ هزارعمره گزار در روز خبرداد.
حجت الاسلام والمسلمین نواب نیز بر نقش سازمان حج و زیارت برای برنامه ریزی سفر‌های زیارتی متناسب با شرایط کشور‌های میزبان تاکید کرد و در خصوص سفر اربعین خواستار بازمهندسی وظایف کمیته‌هایی شد که فعالیت هایشان با یکدیگر در کشور مقصد ارتباط دارد و با هماهنگی بیشتر و بهتر اداره امور انجام و موانع و ابهامات نیز برطرف می‌شود.
نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت در ابتدای این نشست در سخنانی با تبریک فرارسیدن میلاد پیامبر رحمت (ص) و امام صادق (ع) از هفته وحدت بعنوان ابتکار بزرگ امام (ره) برای همبستگی امت اسلامی یاد و تصریح کرد: با توجه به فتنه‌هایی که شاهد هستیم جهان اسلام امروز بیش از هر زمان دیگر به وحدت و روح اخوت اسلامی نیازدارد.
حجت الاسلام والمسلمین نواب همچنین اهداف دشمنان از ایجاد اختلاف و تفرقه میان مسلمانان را یادآور شد و با اشاره به روایتی درخصوص کشته شدن فردی بدست اسامة بن زید بن حارثه در یکی از نبرد‌ها با مشرکین، گفت: پیامبر اسلام ص حتی حاضر نبود مشرکی که کلمه لااله الا الله را در زمان در تنگنا قرارگرفتن بر زبان جاری و سپرجان خود کرد، کشته شود و پیوسته سئوال می‌کردند: کیف تصنع بلااله الا الله اذا جائت یوم القیامة.
وی افزود: چگونه است افرادی که ادعای مسلمانی دارند امروز در میان صفوف نمازگزاران خود را منفجر و ده‌ها خانواده را عزادار می‌کنند و کشور‌های اسلامی را در غم واندوه فرو می‌برند، متاسفانه برخی افراد و گروه‌های منحرف برای بدست آوردن قدرت خون بیگناهان و مظلومین را می‌ریزند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جاده های لغزنده و ضرورت رعایت احتیاط
انسجام ملی محور اصلی اردوی راهیان نور دانشگاه تبریز است
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محکوم است
تداوم بارش برف در طالقان و محور‌های کوهستانی البرز
بررسی راهکارهای افزایش کمک به ستاد دیه
اجرای طرح ارتقا امنیت محله محور در کرمان
یاسوج سفید پوش شد
اختتامیه جشنواره ملی داستان ایثار و گرامی داشت شهدای غریب در یاسوج
ضرورت احیا و بهسازی قنوات برای پایداری کشاورزی
خروج سامانه بارشی از سمنان
نهضت عدالت آموزشی صرفاً به مدرسه‌سازی محدود نمی‌شود
هرمزگان الگوی تنوع فرهنگی قومی و فرهنگی
 دستگیری عامل وقوع تیراندازی در عنبرآباد
دستگیری عامل وقوع تیراندازی منجر به قتل در آیین جشنی در عنبرآباد
جلوگیری از ۱۷۸ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در آذربایجان شرقی
شمشیربازی کاپ جهانی گرجستان؛ دختر نوجوان ایران جمعه روی پیست می‌رود
کیش، نمونه موفق بهره مندی از خدمات بانکداری نوین در اقتصاد دیجیتال
عابران پیاده ملزم به رعایت مقررات ترافیکی
فینالیست شدن دانشگاه آزاد در سومین دوره لیگ واترپلو جوانان
افتتاح ۵۱۴۸ واحد مسکونی در آذربایجان شرقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
تبعات خصمانه علیه سپاه متوجه سیاستمداران اروپایی است
الحاق هزار فروند پهپاد راهبردی به قوای ارتش
تظاهرات عراقی‌ها در حمایت از مواضع نوری المالکی
عراقچی: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)