• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۵۴۵۵۳
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۷
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی
شیخ جبری:

تأکید بر الگوگیری از امام حسین (ع) در حمایت از جبهه حق

دبیرکل جنبش امت لبنان گفت: امروز در این برهه سخت می‌توان دید که چگونه محور مقاومت از تهران تا بغداد، دمشق، بیروت و فلسطین گسترش یافته است و شاهد هستیم که محور مقاومت بهای مواضع خود و استواری اش را در جبهه حق را چگونه می‌پردازد؛ در عصری که همچون دوره امام حسین (ع) به سختی می‌توان یاری کننده، دوست و هم پیمان یافت.

تأکید بر الگوگیری از امام حسین (ع) در حمایت از جبهه حقبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، شیخ عبدالله جبری، دبیرکل جنبش امت لبنان در هشتمین میزگرد تصویری (وبینار) سی‌وپنجمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی برگزار شد، گفت: امام حسین (ع) با خداوند متعال ارتباط بسیار نزدیکی داشتند، هر کسی که شخصیت والای ایشان را مورد بررسی قرار دهد، در میابد که چقدر ایشان به خداوند متعال دلبستگی داشتند؛ پیامبر (ص) فرموده اند: حسن و حسین سرور جوانان بهشت هستند؛ با این وجود اینکه پیامبر عظیم الشان (ص) بهشت ایشان را ضمانت کرده‌اند، اما ما شاهد رشادت‌های ایشان بودیم که چگونه تابع دین بودند و از آن دفاع می‌کردند و در این راه شهید شدند.
 
وی افزود: امام حسین (ع) مانند برخی از افراد که متاسفانه دین را قربانی می‌کنند، دین را قربانی نکردند بلکه جان خود را فدای دین کردند؛ امام حسین (ع) با ظلم جنگیدند و در جبهه حق علیه باطل قرار داشتند.
 
شیخ جبری به طرح سوالاتی پرداخت و گفت: ممکن است از خود بپرسیم که، اگر امام حسین (ع) در بین ما بودند، در کدام جبهه قرار می‌گرفتند؟، آیا در جبهه فلسطین که جبهه حق است می‌ایستادند یا در جبهه کشور‌های شکست خورده‌ای که به دنبال عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی هستند؟ باید گفت امام حسین (ع) در بطن اسلام و با مسائل و مشکلات مردم تعاملات فراوانی داشتند.
 
دبیرکل جنبش امت لبنان تصریح کرد: امروز در این برهه سخت می‌توان دید که چگونه محور مقاومت از تهران تا بغداد، دمشق، بیروت و فلسطین گسترش یافته است؛ و شاهد هستیم که محور مقاومت بهای مواضع خود و استواری اش را در جبهه حق را چگونه می‌پردازد؛ در عصری که همچون دوره امام حسین (ع) به سختی می‌توان یاری کننده، دوست و هم پیمان یافت.
 
شیخ جبری اضافه کرد: بسیاری از کشور‌های اسلامی راه خود را از اسلام و امت اسلامی جدا کردند تا با دشمنان غاصب در ارتباط باشند؛ ما همواره شعار "ای حسین، ما تو را رها نکرده ایم را همواره سر داده ایم، بنابراین در اینجا وظیفه ما مسلمانان این است که آیا واقعا تا ظهور امام زمان (عج) پای نهضت امام حسین (ع) می‌ایستیم یا اینکه از امت اسلام و مسائل آن دست کشیده، ضعیف شده و آن را رها می‌کنیم؟ یا اینکه از سر ترس و وحشت یا ترغیب کسانی که در حال اجرای برنامه‌های صهیونیستی _ آمریکایی در منطقه هستند، مقدساتمان را رها می‌کنیم؟
 
وی گفت: ما در اربعین حسینی با خداوند متعال و امام حسین (ع) تجدید میثاق می‌کنیم تا زمانی که با ایشان و با پیامبر (ص) دیدار کنیم در نهایت وظیفه ما مسلمانان این است تا بر نهضت امام حسین (ع) و عهدی که بستیم استوار بمانیم.
 
دبیرکل جنبش امت لبنان افزود: امام حسین (ع) مانند برخی از افراد که متأسفانه دین را قربانی می‌کنند، دین را قربانی نکردند بلکه جان خود را فدای دین کردند؛ امام حسین (ع) با ظلم جنگیدند و در جبهه حق علیه باطل قرار داشتند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فعالیت نخستین واحد استاندارد تولید برگه میوه کشور در سلماس
توقف آبیدر سنندج در رقابت‌های لیگ برتر فوتبال زیر ۱۸ سال کشور
شهید فهميده نماد جهاد و ایثار برای دانش آموزان بسیجی
علل اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی 
افزایش ظرفیت تولید برق خورشیدی به ۵۰۰ مگاوات
آمادگی خوزستانی‌ها برای خلق حماسه در یوم الله ۱۳ آبان
رزمایش آموزشی و عملیاتی انسداد تونل جاده اسفراین – بجنورد برگزار شد
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود
کشف لاستیک‌های قاچاق در خور و بیابانک
موافقت احتمالی اوپک‌پلاس با افزایش تولید نفت
افزایش پروازهای فرودگاه گناباد
درخواست مالکان دو مرکز خرید پلمب شده در تهران
پایان قداره کشی اراذل و اوباش در عملیات ویژه پلیس
یادواره شهدا فرصتی برای بازخوانی هویت ایمانی و فرهنگی ملت ایران است
اجلاسیه بزرگداشت ۷۳۱ شهید سلماس
تغییر وضعیت شورای اداری هرمزگان به مجمع مشورتی حکمرانی
تشدید نظارت بر خدمات خودرویی در ایلام
بزرگداشت شهدای بسیجی طرح امنیت در زاهدان
درخواست اوباما از دموکرات‌ها برای مقابله با بی‌قانونی‌های ترامپ
افتتاح ۱۰ طرح در شهر درچه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
بی‌ثباتی قیمت برنج
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
میدان امیر چخماق یزد
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)