• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۵۴۸۱۴
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۴۰۰ - ۱۸:۲۵
بین الملل » غرب آسیا
در حمایت از اسرای فلسطینی؛

تجمع اعتراضی در مقابل دفتر صلیب سرخ در غزه

جنبش جهاد اسلامی فلسطین تجمع اعتراض آمیزی در مقابل مقر صلیب سرخ در غزه و در حمایت از اسیران اعتصاب غذا کننده در زندان‌های رژیم صهیونیستی برگزار کرد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی العالم؛ جنبش جهاد اسلامی فلسطین تجمع اعتراض آمیزی در مقابل مقر صلیب سرخ در غزه و در حمایت از اسیران اعتصاب غذا کننده در زندان‌های رژیم صهیونیستی برگزار کرد.

فلسطینیان در این تجمع بار دیگر موضوع «قبر‌های شماره ای» و پیکر‌های شهدای فلسطینی را که رژیم صهیونیستی از تحویل آن‌ها خودداری می‌کند؛ مطرح کردند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


اشغالگران اسرائیلی به عمد پیکر‌های شهدای فلسطینی را توقیف کردند و اسامی آن‌ها را فاش نمی‌کنند و به جای اسامی بر روی قبر‌های آن‌ها شماره گذاری کرده اند.
اسراء بحیصی خبرنگار العالم در غزه در گزارشی با اشاره به شبیه سازی «قبر‌های شماره ای» در غزه گفت اینجا قبر‌های سرّی است که با سنگ احاطه شده اند و آثار و نشانه‌ای ندارند و بر روی هر قبری یک پلاک فلزی است و شماره گذاری شده است. این صحنه‌ای است که از حقیقتی تلخ حکایت می کند که در آن اشغالگران در یک اقدام غیرانسانی پیکر‌های شهدا را نگه داشته اند و اسامی آنها را به خانواده های‌شان اعلام نمی‌کنند.
احمد ابوالعطا از رهبران جنبش فتح گفت «شهدای اسیر، یک معادله‌ای است که در هیچ نقطه از جهان وجود ندارد و فقط نزد دشمن صهیونیستی چنین چیزی وجود دارد. اینکه پیکری به اسارت در آمده باشد چنین معادله‌ای در سراسر جهان وجود ندارد جز نزد اشغالگران جنایتکار.»
اسماء ابوقینص از فعالان فلسطینی گفت «ما امروز آمده ایم و در این تجمع شرکت کرده ایم و از همه آزادگان و نهاد‌های بشردوستانه می‌خواهیم به اشغالگران فشار بیاورند تا پیکر‌های شهدای شماره‌ای را آزاد کنند.»
صد‌ها شهید فلسطینی همچنان گمنام هستند. حتی شهدای فلسطینی نیز به علت فلسطینی بودن؛ مجازات می‌شوند.
از طرف دیگر فلسطینیان در مقابل صلیب سرخ در غزه تجمع کردند و دنبال ذره‌ای وجدان در میان جهانیان هستند تا اسیران قبل از شهادت آزاد شوند. این تجمع را جنبش جهاد اسلامی فلسطین برگزار کرده بود.
جمیل مزهر مسئول دفتر سیاسی جبهه خلق برای آزادی فلسطین گفت «مقاومت در کمین دشمن است و امکان ندارد دست از اسیران دلاورش بردارد. ما با آنها خواهیم بود و زمانی که لازم باشد مقاومت مداخله خواهد کرد و پاسخ مقاومت نیز محکم و قاطع خواهد بود.»
طارق عزالدین از رهبران جنبش جهاد اسلامی فلسطین گفت «مذاکراتی بین اداره زندان‌های رژیم صهیونیستی و رهبران اسیران اعتصاب کننده به ریاست ثابت مرداوی وجود دارد. همه آنچه که تاکنون مطرح شده است در سطح انتظارات و حقوق اسیران نیست به همین سبب اسیران به دنبال تشدید اقداماتشان در روز‌های آینده هستند تا گروه جدیدی از اسیران وارد اعتصاب شوند.»
خبرنگار گفت یک هفته از آغاز اعتصاب غذای اسیران می‌گذرد، اما مقاومت تأکید کرده است اجازه نخواهد نداد اشغالگران از عامل زمان بهره برداری کنند و توانایی اسیران را از بین ببرند و این بدان معناست که شاید مقاومت قبل از آنکه دیر شود مداخله کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جاده های لغزنده و ضرورت رعایت احتیاط
انسجام ملی محور اصلی اردوی راهیان نور دانشگاه تبریز است
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محکوم است
تداوم بارش برف در طالقان و محور‌های کوهستانی البرز
بررسی راهکارهای افزایش کمک به ستاد دیه
اجرای طرح ارتقا امنیت محله محور در کرمان
یاسوج سفید پوش شد
اختتامیه جشنواره ملی داستان ایثار و گرامی داشت شهدای غریب در یاسوج
ضرورت احیا و بهسازی قنوات برای پایداری کشاورزی
خروج سامانه بارشی از سمنان
نهضت عدالت آموزشی صرفاً به مدرسه‌سازی محدود نمی‌شود
هرمزگان الگوی تنوع فرهنگی قومی و فرهنگی
 دستگیری عامل وقوع تیراندازی در عنبرآباد
دستگیری عامل وقوع تیراندازی منجر به قتل در آیین جشنی در عنبرآباد
جلوگیری از ۱۷۸ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در آذربایجان شرقی
شمشیربازی کاپ جهانی گرجستان؛ دختر نوجوان ایران جمعه روی پیست می‌رود
کیش، نمونه موفق بهره مندی از خدمات بانکداری نوین در اقتصاد دیجیتال
عابران پیاده ملزم به رعایت مقررات ترافیکی
فینالیست شدن دانشگاه آزاد در سومین دوره لیگ واترپلو جوانان
افتتاح ۵۱۴۸ واحد مسکونی در آذربایجان شرقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
تبعات خصمانه علیه سپاه متوجه سیاستمداران اروپایی است
الحاق هزار فروند پهپاد راهبردی به قوای ارتش
تظاهرات عراقی‌ها در حمایت از مواضع نوری المالکی
عراقچی: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)