• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۵۶۴۹۰
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۴۰۰ - ۰۵:۳۶
بین الملل » اروپا
با هدف تقویت همگرایی و افزایش بصیرت

برگزاری کنفرانس وحدت امت اسلامی در انگلستان

بیست و سومین کنفرانس بین المللی وحدت امت اسلامی در مرکز اسلامی انگلیس برگزار شد.

برگزاری کنفرانس وحدت امت اسلامی در انگلستانبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از لندن، بیست و سومین کنفرانس بین المللی وحدت امت اسلامی با حضور و سخنرانی علما و اندیشمندان مسلمان از مذاهب مختلف با هدف تقویت همگرایی و افزایش آگاهی و بصیرت جوامع اسلامی به منظور تحکیم وحدت در جهان اسلام در مرکز اسلامی انگلیس برگزار شد.
رئیس مرکز اسلامی انگلیس گفت: در این کنفرانس در پی آن بودیم تا شرایطی را فراهم کنیم که علما، بزرگان و افراد تاثیر گذار در جامعه اسلامی و نیز افراد عادی بتوانند ضمن افزایش تعامل، با شناسایی نقاط قوت و ضعف، وحدت و همگرایی‌ها را تقویت و سوء تفاهم‌ها را از جامعه اسلامی دور کنند تا در پی تعامل بیشتر، وحدتی را که قرآن و پیامبر عظیم الشان اسلام بر آن تاکید دارند محقق شود. حجت الاسلام و المسلمین سید هاشم موسوی افزود: طبیعی است مهمترین پیام این کنفرانس این بود که بگوید وحدتی که امروز در پی آن هستیم به مراتب ضروری‌تر از وحدتی است که صد یا دویست سال پیش امت اسلامی به آن نیاز داشت.
وی نداشتن اعتماد به نفس کافی میان مسلمانان به ویژه در برابر جهان غرب را یکی از موانع تقویت وحدت مسلمانان در این جوامع دانست و گفت: مسلمانان باید خود کم بینی را کنار بگذارند، احساسی که جوامع اسلامی را به ویژه در غرب از یکدیگر دور کرده است. وی به نقل از علامه شرف الدین گفت: همانگونه که شیعه و سنی در پی یک سیاست از هم جدا شدند باید با یک سیاست و برنامه ریزی بار دیگر کاملا به هم بپیوندند. علما، اندیشمندان و افراد تاثیر گذار و صاحب نفوذ در جوامع اسلامی باید با همفکری طرحی در اندازند که جدایی‌ها از بین برود.
در این کنفرانس یک روزه که پیام تصویری آیت الله جوادی آملی درباره تهدید‌هایی که جهان اسلام و امت اسلامی با آن مواجهند پخش شد، شماری از علما و اندیشمندان مسلمان به صورت حضوری و مجازی دیدگاه‌های خود را برای قوام امت اسلامی و غلبه بر چالش‌های تفرقه افکنانه در جهان اسلام بیان کردند.
محمد صدیق قریشی رئیس موسسه منهاج القرآن در لندن و از سخنرانان اهل سنت در این کنفرانس گفت: وحدت جهان اسلام دو محور اساسی دارد که حضرت محمد (ص) و اهل بیت(ع) ایشان است و اگر از این دو محور پیروی کنیم نه تنها به وحدت خواهیم رسید بلکه با تمسک به آنان منسجم‌تر و قوی‌تر خواهیم شد.
گابریلا داینس جوان تازه مسلمان انگلیسی که در این کنفرانس حضور داشت گفت: من به عنوان فردی که تازه به امت اسلامی پیوستم احساس می‌کنم وحدت و یکپارچگی جهان اسلام نیاز مهمی است که شیعه یا سنی بودن نباید به آن خدشه‌ای وارد کند.
محمد عمر بن رمضان مدیر بنیاد رمضان در انگلستان از دیگر سخنرانان اهل سنت این کنفرانس گفت: مهمترین کاری که ما مسلمانان به عنوان یک امت واحد می‌توانیم انجام دهیم این است که، اولا تفاوت‌های یکدیگر را بشناسیم و سپس با شناسایی تهدید‌ها و تقویت وحدت، برچالش‌ها از جمله اسلام هراسی فزاینده غلبه کنیم.
حجت الاسلام سید عباس عابدی دبیر بیست و سومین کنفرانس وحدت اسلامی در مرکز اسلامی انگلیس نیز هدف از برگزار‌ی این کنفرانس را نه تنها تحکیم وحدت مسلمانان بلکه تقویت توان جوامع اسلامی برای غلبه بر چالش‌هایی دانست که به ویژه در غرب با آن مواجه اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تاسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
تجلیل نماینده مردم بروجرد از فرزندان وخانواده های شهدای جنگ ۱۲ روزه
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
روز حماسه‌ساز سیزده آبان نقطه اوج استکبارستیزی
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
ممیزی و ارزیابی زیرساخت‌ها و عملیات فرودگاه بین‌المللی کیش
اطلاعیه قطعی گاز در روستای کبیر ۳
نمایش قدرت پتروشیمی ایران در جزیره کیش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
آغاز عملیات برگردان از کابل مسی به فیبر ملی بازار بزرگ تبریز
زنجان؛ روایت یک تیم فناور در حوزه هوش مصنوعی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
رویداد استانی گفت‌وگوی اجتماعی با تشکل‌های دانش‌آموزی لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
آخرین وضع مصدومان سپاهان
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
تشییع پیکر مطهر آیت الله موسوی از علمای بزرگ خوزستان
سردار وحیدی: پدافندهوایی مقتدرانه پای دفاع از آسمان ایران ایستاد
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)