• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۵۷۸۵۱
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۱
اقتصادی » مسکن

برنامه دولت برای احداث ۸۰ مرکز ورزشی در شهر‌های جدید

شرکت عمران شهر‌های جدید از برنامه ساخت ۸۰ مرکز ورزشی در این شهر‌ها تا پایان دولت سیزدهم خبر داد.

برنامه دولت برای احداث ۸۰ مرکز ورزشی در شهر‌های جدیدبه گزارش خبرگزاری صداوسیما از وزارت راه و شهرسازی، شرکت عمران شهر‌های جدید اعلام کرد: توسعه سخت افزاری و نرم‌افزاری ورزش در شهر‌های جدید با هدف ارتقا سلامت روحی و جسمی شهروندان و کاهش میزان آسیب‌های اجتماعی و در نهایت افزایش حس تعلق خاطر ساکنان و کیفیت زندگی ایشان در دستور کار شرکت عمران شهر‌های جدید قرار گرفته است.

استفاده از ظرفیت شهر‌های جدید در جهت توسعه ورزش‌های همگانی، قهرمانی و پهلوانی از زمینه‌های ورود شرکت عمران شهر‌های جدید در این حوزه است. شهر‌های جدید در کنار کلان شهر‌ها دارای فرصت‌های بی‌نظیری هستند که با توجه به زمین‌های در دسترس و گسترده می‌توانند بخشی از کمبود‌های توسعه فضا‌های ورزشی در کلان شهر‌ها را پوشش دهند. در این زمینه، با در اختیار گذاشتن زمین‌های ورزشی و ساخت مراکز و تسهیلات ورزشی همچون ورزشگاه، سالن‌های چندمنظوره ورزشی، زمین‌های ورزشی روباز، مسیر‌های سلامت و پیاده روی در شهر‌های جدید، زیرساخت‌های لازم در این شهر‌ها ایجاد خواهد شد.

ساخت ۶۵ فضای ورزشی در شهر‌های جدید طی ۴ سال گذشته

در این زمینه در چهار سال اخیر تعداد ۶۵ فضای ورزشی سرپوشیده و روباز در شهر‌های جدید احداث و به بهره برداری رسیده است. از مهمترین این مراکز ورزشی می‌توان به مجموعه ورزشی بین المللی چند منظوره شهر جدید صدرا منطبق با استاندارد‌های بین‌المللی مورد تأیید AFC و به عنوان یکی از سالن‌های مناسب برگزاری تورنمنت‌های بین المللی، استخر غدیر شهر جدید امیرکبیر، مجموعه ورزشی زنده یاد صفدری شهر جدید هشتگرد، مجموعه ورزشی شهر جدید بینالود، مجموعه ورزشی شهر جدید عالیشهر، مسیر‌های دوچرخه سواری شهر جدید سهند، ورزشگاه در حال احداث شهر جدید نایبند و دهکده ورزشی سلامت در حال احداث در شهر جدید سهند اشاره کرد که نیاز به مراکز ورزشی در شرایط کنونی را تا حدود زیادی برطرف ساخته است.

علاوه بر این موارد، ورزشگاه شهر جدید فولادشهر به عنوان ورزشگاه اختصاصی باشگاه فوتبال ذوب‌آهن اصفهان با قابلیت برگزاری مسابقات مهم ملی و آسیایی، زورخانه حسین بن علی (ع) شهر جدید اندیشه به عنوان نخستین زورخانه سنتی ورزش‌های پهلوانی و باستانی در شهر‌های جدید کشور و نیز مجموعه بین المللی کارتینگ شهر جدید پرند با استاندارد‌های بین المللی از جمله فضا‌های ورزشی فاخر در شهر‌های جدید هستند.

برنامه ساخت ۸۰ فضای ورزشی تدوین شد

البته ساخت فضا‌های ورزشی برای جمعیت آتی در شهر‌های جدید نیازمند تداوم است که برنامه احداث ۸۰ فضای ورزشی سرپوشیده و روباز و ۸۰ کیلومتر مسیر سلامت (پیاده روی و دوچرخه سواری) در این شهر‌ها تا پایان دولت سیزدهم تدوین شده است.

تیم‌های ورزشی شهر‌های جدید مختلف

تیم فوتسال شهر جدید صدرا و حضور مستمر این تیم در بالاترین سطح فوتسال کشور، منجر به معرفی تعداد زیادی بازیکن فوتسال در رده‌های مختلف به تیم‌های ملی و همچنین ایجاد نشاط و انگیزه جهت فعالیت‌های همگانی بین شهروندان شده است. حضور تیم دوچرخه سواری شهر جدید سهند در مسابقات کشوری و کسب مقام در رده‌های مختلف سنی موجب شکل گیری برند دوچرخه سواری و ورزش در شهر جدید سهند شده است.

همچنین اهمیت موضوع ورزش موجب برندسازی شهر جدید هشتگرد به عنوان شهر ورزش و هنر گردیده است که از نتایج مطالعات برنامه راهبردی این شهر جدید نشأت گرفته است.

علاوه بر این، برگزاری رویداد‌های مختلف از جمله همایش پیاده روی خانوادگی صبح و نشاط و اجرای طرح آوای ورزش در شهر جدید گلبهار، مسابقات دوچرخه سواری در شهر‌های جدید سهند و بینالود و مسابقات ورزشی در سایر شهر‌های جدید از جمله اقدامات مؤثر در راستای توسعه ورزش حرفه‌ای و همگانی و نشاط شهروندان شهر‌های جدید بوده است.

برگزاری تورنمنت‌های بین المللی فوتسال در شهر جدید صدرا

همچنین با توجه به افتتاح مجموعه بزرگ ورزشی صدرا و تجهیزات حرفه‌ای در سطح بین المللی، مقرر است با همکاری فدراسیون فوتبال، تورنمنت چندجانبه‌ای با حضور تیم‌های فوتسال خارجی در شهر جدید صدرا برگزار گردد.

مشارکت با بخش خصوصی برای توسعه ورزش در شهر‌های جدید از اولویت‌های شرکت عمران شهر‌های جدید است، همچنین مجموعه شهر‌های جدید در تلاش است قهرمانان ورزشی را برای سکونت و فعالیت در این شهر‌ها جذب کند. امید است با تداوم احداث فضا‌های ورزشی در شهر‌های جدید هم در بُعد مجموعه‌های ورزشی بزرگ و هم در بُعد زمین‌های ورزشی روباز محله‌ای بتوان برای شهروندان عزیز شهر‌های جدید، از یک سو، سرانه‌های بالای فضای ورزشی را فراهم کرد و از سوی دیگر، خدمات ورزشی کارآمدی را ارائه داد تا نسلی از نیرو‌های سالم و تندرست ساخته شوند که بتوانند نقشی جدی در ساختن آینده ایران اسلامی ایفا کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم و حفظ حقوق بیت المال در شهرکرد
گردهمایی مدیران فاضلاب کشور در بوشهر
فردا؛ آخرین مهلت مرحله مقدماتی نهمین دوره جشنواره قرآنی فجر
اعلام ورزشگاه یک مسابقه از هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال
بازگشت منابع ارزی و ریالی به چرخه مالی استان زنجان
اغتشاشات دی‌ماه حاصل دسیسه چندساله دشمنان نظام بود
از برترین های جشنواره سرباز تا آغاز نام نویسی حج عمره در بسته خبر روز
آشوب‌طلبان چگونه «چشم شهر» را هدف گرفتند؟
دستگیری شرور مسلح با ۵ فقره قتل با سلاح جنگی در هرمزگان
آمادگی یگان‌های امدادی، حفاظتی و پشتیبانی در بندر شهید بهشتی چابهار
محل دپوی سوخت قاچاق لو رفت
بررسی طرح تبدیل نمایشگاه بین المللی به پارک گردشگری
سرعت بخشیدن به تکمیل طرح‌های عمرانی با پرداخت به ذی نفع نهایی
راه پیمایی۲۲ بهمن امسال باشکوه‌تر از همیشه
کمک راهداری آذربایجان‌ شرقی به ۱۴۲ خودروی گرفتار در برف و کولاک
کشف محموله ۱۲۱ کیلویی مواد مخدر در شهرستان نهبندان
تأکید دبیر نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز اردبیل
نذر قربانی در فارس
مه‌گرفتگی و بارش برف در محور‌های کوهستانی آذربایجان‌غربی
خانوارهای کردستانی یک هزار و ۶۶۱ میلیارد تومان از اعتبار کالابرگ خرید کردند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
ثبت‌نام داوطلبان پویش سلام محله در کهگیلویه و بویراحمد
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)