• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۹۹۴۰۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۹
اقتصادی » مسکن

قیمت مسکن ملی بر اساس ابلاغیه شورایعالی مسکن

در حال حاضر قیمت پایه ساخت مسکن ملی بر اساس ابلاغیه شورایعالی مسکن ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان است که امکان تغییر این نرخ وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، آقای حبیب‌اله طاهرخانی با اشاره به نرخ مبنای قرارداد ساخت مسکن ملی در شهر‌های جدید گفت: مبنای تعیین نرخ این واحد‌ها همان نرخی است که در ابلاغیه شورای عالی مسکن اعلام شده که حدود دو میلیون و ۷۰۰ هزار تومان برای هر مترمربع است، اما پروژه مسکن ملی هم مانند تمام پروژ‌ه‌ها مشمول تعدیل قیمت می‌شود که طبق بند تبصره هشت قانون برنامه و بودجه در صورت تعدیل قیمت و افزایش هزینه‌ها، شرکت عمران امکان هزینه کرد و اعمال آن را دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی از مکان یابی برای احداث ۴۰ شهرک جدید در کشور خبر داد و با بیان اینکه ۱۵ هزار واحد مسکونی در مجموعه شهر‌های جدید با سرمایه‌گذاری و مشارکت بخش خصوصی در حال ساخت است، گفت: تنها در سه سال اخیر سرمایه گذاران بخش خصوصی، بیش از ۱۳ هزار میلیارد تومان برای احداث پروژه‌های زیرساختی و خدمات روبنایی شهر‌های جدید سرمایه‌گذاری کردند.

مدیرعامل شرکت عمران شهر‌های جدید با تاکید بر بررسی صلاحیت فنی و مالی شرکت‌های بخش خصوصی و جذب سرمایه‌گذاری شرکت‌های برتر اظهار داشت: در مجموعه شهر‌های جدید حتی مدارس و درمانگاه‌ها هم عموماً در قالب پروژه‌های مشارکتی ساخته شد.

طاهرخانی با اشاره به اقدام جدید شهر‌های جدید برای تأمین مسکن متقاضیان گفت: در شهر‌های جدید موضوع شهرک‌ها به عنوان رکن سوم نظام سکونت گاهی در دست بررسی است و تاکنون حدود ۴۰ شهرک انتخاب و به مرحله مکان یابی رسیده که خوشبختانه اخیرا طرح شهرک نیشتمان سنندج نیز به تصویب شورایعالی شهرسازی و معماری رسیده است.

طاهرخانی با بیان دستاورد‌ها و اقدامات مطالعاتی برای شهرک‌های کشور گفت: از مجموع این ۴۰ شهرک، سه شهرک در پیرامون شهر تهران، یعنی شرق و جنوبی غربی پایتخت به احداث می‌رسد و در این زمینه عموما بر مناطقی تمرکز کردیم که به اراضی دولتی دسترسی داشته باشیم.

وی افزود: سنندج یکی از شهر‌های گران در بحث مسکن است و امروز مشکل مسکن در این شهر حاد شده و از این رو شرکت عمران شهر‌های جدید برنامه شهرک سازی در ۴۰۳ هکتار و برای استقرار ۲۷ هزار نفر در بیش از هشت هزار واحد مسکونی پیرامون این شهر را مورد بررسی قرار داده و خوشبختانه شورایعالی شهرسازی و معماری با این برنامه و طرح شرکت عمران موافقت کرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: همچنین برنامه شهرک سازی پیرامون شهر اردبیل هم در دستور کار شورایعالی شهرسازی و معماری قرار دارد و مکان یابی‌های آن صورت گرفته که اگر به تصویب برسد ظرفیت جدیدی را برای این شهر ایجاد خواهد کرد.

طاهرخانی گفت: از مزیت شهرک‌سازی در مناطق کلان شهری و پیرامون شهر‌های بزرگ این است که دسترسی به تمام زیرساخت‌ها ایجاد می‌شود و این پروژه‌ها مقیاس‌های کوچکتری دارند و معمولا از جذابیت بالاتری نسبت به سایر پروژه‌ها برخوردار هستند.

طاهرخانی همچنین در خصوص مشکلات طرح مسکن مهر بخصوص در پردیس با بیان اینکه اصلی‌ترین موضوع در ساخت مسکن مهر به ویژه در پردیس، تامین آب بود اظهار داشت: تمام موضوعات در این حوزه از جمله هزینه‌های تأمین آب، خط انتقال آب، ایستگاه‌های پمپاژ، احداث مخازن و شبکه‌های درونی بر عهده شرکت عمران شهر‌های جدید بود چراکه در مقطعی که برای توسعه پردیس برنامه‌ریزی کردند، وزارت نیرو مخالف این پروژه بود و اعلام کرد امکان تأمین مالی این پروژه‌های عظیم را ندارد، بنابراین وزارت نیرو هیچ هزینه‌ای برای این موضوع پرداخت نکرد.

مدیرعامل شرکت عمران شهر‌های جدید گفت: در سایر شهر‌ها هم قرار بود این انشعابات بدون هزینه انجام شود، اما بعد‌ها با مشکل مواجه شدیم و همه هزینه‌ها توسط شرکت عمران شهر‌های جدید پرداخت شد. حتی در شهر جدید پرند که با مشکل تأمین آب مواجه بودیم تمام هزینه‌های انتقال آب از احمدآباد مستوفی و احداث چاه‌ها را متقبل شدیم. در حال حاضر هم که وزارت نیرو پروژه تأمین آب بلند مدت پردیس را دنبال می‌کند تا از پشت سد لار تونلی برای انتقال آب احداث کند، انتظار کمک در تأمین مالی از ما دارند.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به نرخ مبنای قرارداد ساخت مسکن ملی در شهر‌های جدید اظهار داشت: در حال حاضر مبنا همان نرخی است که در ابلاغیه شورای عالی مسکن اعلام شده که حدود دو میلیون و ۷۰۰ هزار تومان برای هر مترمربع است، اما پروژه مسکن ملی هم مانند تمام پروژ‌ه‌ها مشمول تعدیل قیمت سازمان برنامه و بودجه می‌شود که طبق بند تبصره هشت قانون برنامه و بودجه در صورت تعدیل قیمت شرکت عمران امکان هزینه‌کرد را دارد.

طاهرخانی تاکید کرد: آنچه که در حال حاضر پیمانکاران مسکن ملی را نگران کرده نوسانات قیمتی عجیب و غریب و بی‌منطق است که در نهاده‌های اصلی ساخت مسکن از جمله سیمان و میلگرد اتفاق می‌افتد که معتقدم این افزایش قیمت‌ها التهابات بی‌مفهومی است که به زودی فروکش می‌کند، چنانچه قیمت سیمان در حال کاهش است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
دو میلیون و ۷۰۰ هزار تومان برای هر مترمربع در دور دست ترین روستا هم به این قیمت نداریم
هزینه بنایی هر متر مربع بدون مصالح با قیمت دستوری
اپارتمان متری 160 میلیون تومان سالانه چقدر مالیات می دهد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1+7= یک چنانکه 1+5=صفر
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش ورزشکار چهارمحال و بختیاری در مسابقات بوکس آزاد بین المللی
اولین کمیسیون مشترک کنسولی ایران و لهستان برگزار شد
پایان زمین‌خواری با سامانه هوشمند مدیریت زمین
حماسه حضور در زنجان
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
پلتفرم‌های دیجیتال ناجی امنیت غذایی
راهپیمایی ۱۳ آبان زنجانی ها در قاب تصویر
دارایی‌های فراموش شده دولت، امید‌های نیمه تمام
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه در لرستان در پی شهادت جانباز، مرادعلی صدیق
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
از چالش‌های صادرات تا حلقه مفقوده در سرنوشت ارز‌های صادراتی
طلب باران از ایزد منان
امضای میثاق‌نامه توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و تولید انرژی برق در قم
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست
قریاد انزجار دانش آموزان از استکبار جهانی در مقابل لانه جاسوسی
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های ۶ شهرستان خوزستان در ۱۴ آبان
قم عزادار سالروز شهادت بانوی دوعالم
بارش استعداد و خلاقیت دانش‌آموزان گیلانی در جشنواره باران
خبر‌هایی از برنامه ریزی آیین پاسداشت هزاره مناره جامع سمنان
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در روستای قوپی باباعلی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)