• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۵۹۶۷۹
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۵
بین الملل » غرب آسیا
ساخت ۱۳۵۵ واحد مسکونی جدید در کرانه باختری؛

واکنش‌های بین المللی به تصمیم رژیم صهیونیستی

تصمیم رژیم صهیونیستی به ساخت ۱۳۵۵ واحد مسکونی در شهر اشغالی قدس و کرانه باختری با واکنش‌های بین المللی مواجه شده است.

به گزارش سرویس بین الملل­ ­­خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی العربی؛ دولت رژیم اشغالگر اسرائیل پس از اعلام مناقصه‌های ساخت بیش از یک هزار و ۳۵۵ واحد مسکونی در شهرک‌های صهیونیست نشین در کرانه باختری با واکنش‌ها و مخالفت‌های بین المللی مواجه شد به طوری که بسیاری از کشور‌ها شهرک سازی‌ها را غیرقانونی دانستند و تاکید کردند شهرک سازی‌ها در چارچوب قوانین بین المللی نمی‌گنجد و مشکلاتی را در مسیر برقراری صلح ایجاد می‌کند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

  یارا العمله خبرنگار شبکه تلویزیونی العربی در گزارشی گفت: مقامات رژیم اشغالگر اسرائیل همچنان بر تصمیم خود در ادامه شهرک سازی اصرار دارند که آخرین مورد آن نیز اعلام مناقصه‌های ساخت یک هزار و ۳۵۵ واحد مسکونی جدید در کرانه باختری و شهر اشغالی قدس است. سازمان ملل متحد و اتحادیه اروپا این طرح اسرائیلی را محکوم و تاکید کردند: همه شهرک سازی‌ها غیر قانونی است و در چارچوب قوانین بین المللی نیست و این شهرک سازی‌ها مانعی در برابر برقراری صلح می‌باشد.

از سوی دیگر تشکیلات خودگردان فلسطین می‌گوید مسیر برقراری صلح با این شهرک سازی‌ها هنوز بسته است. از این رو تشکیلات خودگردان فلسطین فعالیت‌هایی را در محافل بین المللی خواهد داشت تا گفتار‌های جامعه بین الملل در محکومیت شهرک سازی‌ها به عمل تبدیل و مانع از این شهرک سازی شود.

احمد مجدلانی عضو کمیته قانون اساسی سازمان آزادیبخش فلسطین در گفتگو با خبرنگار العربی گفت: «محمود عباس رئیس (تشکیلات خودگردان) فلسطین در سازمان ملل متحد اقداماتی را انجام داده است تا خلا‌های سیاسی را پر کند اگر هیچ کس نخواهد از این اقدامات حمایت کند و با ما بر اساس قوانین بین المللی رفتار ننماید؛ ما گزینه‌های دیگری را روی میز خواهیم داشت؛ از جمله این گزینه‌ها بازگشت به قطعنامه ۱۸۴ سازمان ملل متحد یا رفتن به سمت ایجاد یک کشور فلسطین است».

خبرنگار العربی افزود: کمیته مقاومت در برابر دیوار حایل و شهرک سازی ها، اعلام کرد: اسرائیل تنها به مناقصه‌های جدید برای شهرک سازی بسنده نکرده است دولت این رژیم در صدد تصویب ۳ هزار واحد مسکونی جدید است که به زودی به تصویب خواهد رساند. همچنین رژیم اسرائیل در تلاش است تا ۹ هزار واحد مسکونی دیگر را در شهرک صهیونیست نشین عتروت شمال شهر اشغالی قدس به تصویب برساند.

عبدالله ابو رحمه مسئول فعالیت‌های مردمی کمیته مقاومت در برابر دیوار حایل و شهرک سازی ها، در گفتگو با خبرنگار العربی اظهار داشت: «توزیع واحد‌های مسکونی جدید بیشتر در منطقه قدس و جنوب آن و شمال بیت لحم یا در منطقه شرقی قدس شامل شهرک‌های صهیونیست نشین بسقات زائیف، نبی یعقوب و اطراف فرودگاه است».

خبرنگار شبکه تلویزیونی العربی در ادامه گزارش خود گفت: از آغاز سال جاری مقامات رژیم اشغالگر اسرائیل، ساخت و ایجاد ۳ هزار و ۴۶۷ واحد مسکونی جدید را در کرانه باختری و شهر اشغالی قدس تصویب کردند. تلاش‌های مقامات صهیونیست برای ساخت این شهرک‌ها در نهایت به از بین بردن «راه حل دو کشور» منجر می‌شود راه حلی که جامعه بین الملل مدعی است از آن حمایت می‌کند، اما هیچ راهکار عملی برای حمایت از این راه حل ارائه نداده است. اتحادیه اروپا می‌گوید شهرک سازی‌ها غیرقانونی است و قوانین بین المللی نیز این موضع اتحادیه اروپا را تایید می‌کند، اما آنچه در صحنه میدانی مشاهده می‌شود شهرک سازی‌ها در حال گسترش است بنابراین این مواضع تنها اظهاراتی بدون عمل است که نزد اسرائیل هیچ ارزش و اعتباری ندارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع مادر شهید جهانگیر پناهنده در کیان
به یاد شهدای والامقام کارگری
آغاز پویش به عشق رهبر عزیزمان می‌بخشم در خوزستان
خسارت جنگ تحمیلی سوم به حوزه گردشگری اصفهان
جنگ تحمیلی سوم، نقطه عطف تاریخی و پیچ بزرگ تحولات جهانی
مردم امام رضایی شهرستان باشت میزبان پرچم رضوی
خلیج فارس مرهون روحیه رئیسعلی و میرمهنا
میزبانی سروش‌پلاس از ۵۰۰ هزار جلسه برخط روزانه و ۱۶ هزار مدرسه
اعضای بدن، هدیه فوتبالیست رامهرمزی به بیماران نیازمند
رونمایی از سلاح‌ های اهدایی وزارت اطلاعات به موزه حرم مطهر رضوی
جانبازان ستون‌های عزت و امنیت ملت ایران هستند
پشتیبانی از انقلاب اسلامی در رزمایش جان فدا
سیاست تعامل ایران با کشور‌ها بر پایه احترام متقابل است
اهدای ۱۳۵ واحد خون در عجب‌شیر
بسته حمایت از صنعت گردشگری آسیب دیده از جنگ
دسترسی برابر به منابع فرهنگی از طریق نمایشگاه مجازی کتاب
جوان یزدی در تولد مادرش، آزادی زندانی غیرعمد را هدیه داد
روایتی از نسل‌هایی که کنار هم ایستاده‌اند
تولید کالای منحصر‌به‌فرد بازار‌های جهانی در سربیشه
اعزام هیئتی از سوی آیت‌الله سیستانی برای دلجویی از خانواده شهدا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)