• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۶۱۸۲۲
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۷
خراسان شمالی » اجتماعی
نمایندگان مجلس در جمع مدیران شبکه اترک :

صداوسیما موثر در پیگیری مطالبات مردم

نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی در دیدار با مدیران شبکه اترک ضمن بیان مطالبات مردم بر نقش موثر صداوسیما در رفع مشکلات تاکید کردند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای خراسان شمالی؛صبح امروز شبکه اترک میزبان دکتر وحیدی و دکتر پاکمهر نمایندگان مردم بجنورد، صداوسیما موثر در پیگیری مطالبات مردممانه و سملقان، گرمه ، جاجرم و رازوجرگلان در مجلس شورای اسلامی بود.

دکتر وحیدی در این دیدار گفت:رسانه زبان گویا و چشم بینای افکار عمومی است. در حالیکه ۲۷۰ شبکه از خارج کشور علیه ما برنامه می سازند و خرده فرهنگ ها را هدف قرار داده اند ، صداوسیما با نگاه مدیریت جدید رسانه ملی در کشور می تواند موجب مقابله قوی تر با دشمن و اعتماد بیشتر مردم بشود .
 
وی با اشاره به اینکه با ورود عرصه های جدید رسانه بویژه در فضای مجازی ، همه حتی مجلس متاثر از فضای بیرونی است ، چه برای قانونگذاری و چه نگاه نظارتی لذا صداوسیما می تواند جلب اعتماد مردم را داشته باشد گفت:نشان دادن توانمندی ها برای جلب سرمایه گذار و نمایش کمبودها برای جلب نظر مسئولان در حفظ عدالت اجتماعی و مطالعات آینده پژوهی از مسائلی است که صداوسیما در آن بسیار موثر است.
 
دکتر وحیدی با گلایه از صنایع بزرگ استان گفت : ثروت در استان ها ایجاد می شود اما در تهران مصرف می شود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
درآمدهای خراسان شمالی در اختیار خودش نیست ، صنایع بزرگ استان ۴ تا ۵ هزار میلیارد تومان درآمد خالص و بانک ها ۴ هزار میلیارد تومان درآمد دارند که بواسطه ساختارشان این سرمایه ها از استان خارج می شود و چیزی به مردم استان نمی رسد ، تلاش کردیم حداقل نیمی از درآمد بانک ها به مردم استان برسد. از طرفی استان هایی مثل خراسان شمالی که وابسته به کشاورزی و دامداری هستند بعلت تخلف متولی های امر آسیب بسیاری دیدند و به همین علت دامداران با سر به زمین خوردند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی علت را اینگونه اعلام کرد: وقتی اعتبارات ارزی برای واردات نهاده ها نابود شد، وقتی نهاده وارد شد و ازاد فروخته شد و یا نهاده خرید نشد آثارش را امثال دامداران خراسان شمالی دیدند.
 
دکتر وحیدی از توجه به جوانان، بانوان و نیروهای بومی برای حضور در جمع مدیران شبکه اترک تشکر کرد و خواست نگاه ویژه به استعدادهای مدیریتی استان بشود تا در رده های مختلف مدیریتی کشور رشد یابند.
صداوسیما موثر در پیگیری مطالبات مردم
دکتر پاکمهر نماینده مردم بجنورد، مانه و سملقان، گرمه، جاجرم و راز و جرگلان هم در چهل و پنجمین نشست شورای مدیران صداوسیمای خراسان شمالی ضمن تشکر از توفیقات این رسانه در سطح ملی گفت: صداوسیمای خراسان شمالی منشا خدمات ارزشمند و خیر و برکت برای مردم استان شده است.
 
دکتر پاکمهر بر تقویت نقاط قوت و رفع نقاط ضعف رسانه تاکید کرد و گفت : صداوسیمای خراسان شمالی جزء مراکز پرنفوذ بین اقشار مردم است و همین موضوع حساسیت در برنامه سازی را می طلبد چرا که اثرگذاری بیشتری دارد.
 
وی افزود : باید برنامه های صداوسیما مخاطب محور باشد و باید برای او احساس نیاز ایجاد شود. همه مشاغل و ظرفیت ها باید حس کنند که صداوسیما می تواند کمکشان کنند و برای مشکلاتش راه حل پیدا کنند. صداوسیما باید فراجناحی عمل کند و به همه سلایق فرصت بدهد.
 
مصرف بی رویه آب توسط صنایع استان یکی دیگر از مطالبات دکتر پاکمهر در این نشست بود. او در این زمینه گفت: نگاه حاکمیتی باید به سمت حمایت از آب برود ، لزوم سدسازی در گرمه و جاجرم ، مدیریت صحیح آب و انتقال آب از دریای عمان از جمله این راهکارهاست.
 
وی گفت : آلومینای جاجرم بخش عمده ای از مالیات را می پردازد چرا نباید این پول صرف تامین آب شود.این استان تشنه است.
امیدافرینی‌باید توام با نتیجه دیگر مساله ای بود که دکتر پاکمهر به آن اشاره کرد.
 
وی افزود: طرح هایی مثل سیمان سمنگان، راه آهن، تامین سوخت ۲۲ هزار مرزنشین از جمله مسائلی است که باید به آن رسیدگی شود. از طرفی سوخت مرزنشینان مشکل اصلی مردم استان ماست در حالیکه در خراسان های جنوبی و رضوی این مشکل وجود ندارد.مردمی داریم که منتظر دریافت یارانه شان هستند و اگر حقشان را در این بخش می گرفتند جلوی عابر بانک ها منتظر نمی ماندند.انشالله در سفر آقای رییسی، رییس جمهور به استان این موضوع را بیشتر پیگیری خواهیم کرد و این‌باید انتظار عمومی باشد.
دکتر پاکمهر گفت: که وضع گاز استان خوب نیست ، اگر پتروشیمی وارد فاز های بعدی شود مشکل گاز جدی تر می شود و لازم است صنایع استان ذخیره سازی سوخت زمستانه داشته باشند و مشکلاتشان باید جدی گرفته شود تا در زمستان خاموش نشوند.
 
دیگر مطالب مطرح شده آقای پاکمهر در این نشست به این شرح است :
 
حق نوارمرزی کارکنان دولت قطع شده در حالیکه زندگی افراد برآن بسته شده است و مردم به ان امید دارند.
دکتر پاکمهر در جمع مدیران شبکه اترک این را هم گفت : عدم اطلاع مدیران از قانون مشکل ساز شده است.بعنوان مثال طبق قانون به سکونتگاه های غیررسمی می توان خدمت رسانی موقت داشت .
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
به نوارمرزی می توان نگاه ویژه تری داشت.
۲۷ هزار میلیارد تومان اعتبار برای بودجه ۱۴۰۰ گذاشتیم، دستگاه های اجرایی چند درصد پیشرفت داشتند و این بودجه را دریافت کردند؟
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
به ۸ وزارتخانه ماموریت داده شده اشتغال ایجاد کنند ، چرا استان ما در این موضوع عقب است ؟
منابع زیادی از سهام متمرکز سهام عدالت در اختیار استان است و می‌توان از این سرمایه بهره برد اما مدیریت ضعیفی در این بخش داریم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
مدیرکل صداوسیمای خراسان شمالی هم در این نشست از پوشش 98 درصدی دیجیتال در استان خبرداد و گفت : تولید تله فیلم آقا رجب با موضوع معرفی سردار رجبعلی محمدزاده ، علمدار شهدای خراسان شمالی در آینده نزدیک آغاز می شود و لازم است در این زمینه نهادهای مرتبط و دلسوز با صداوسیما همکاری کنند.
جوانگرایی، بومی گزینی، توجه به فرهنگ ایثار و شهادت، مطالبه گری عالمانه و منصفانه ، بهره گیری از ظرفیت هنرمندان، نخبگان و اقشار مردم در برنامه یازی و حضور چشمگیر تولیدات شبکه اترک در شبکه های سراسری از جمله مواردی بود که حمید قربانی جم بر آن تاکید کرد.
این نشست بیش از 2 ساعت طول کشید و معاونان صدا، سیما، خبر، فضای مجازی و فنی ضمن بیان توفیقاتشان در یکسال اخیر گوشه ای از نیازهایشان را نیز مطرح کردند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قدردانی فرمانده قرارگاه امام سجاد (ع) و سپاه مهاباد ازحضور حماسی مردم
مرکزی، یک استان شور و شعور در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
حضور پرشور و حماسی مردم لارستان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
وزش باد همراه با تندباد‌های لحظه‌ای در جنوب غرب خوزستان
یادواره‌ای به پاس قدردانی از مقام شامخ شهدا در فومن
برگزاری جلسه داوری جایزه ملی صنایع‌دستی در جشنواره صنایع فرهنگی و خلاق ایران
سکوت انگلیس درباره حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن
عباس اقبال؛ از تصحیح انتقادی تا تاریخ نگاری نوین
­آغاز لیگ ژیمناستیک هنری از فردا
قدردانی رئیس قوه قضائیه از حضور پرشکوه مردم در یوم‌الله ۲۲ بهمن
حضور دهه نود و چهارصدی‌ها در راهپیمایی ۲۲ بهمن زنجان
بازدید میدانی وزیر میراث فرهنگی از طرح‌های گردشگری
انگلیس شمار نظامیانش را در نروژ دو برابر می‌کند
حضور حماسی روستائیان اردبیل در راهپیمایی ۲۲ بهمن
مردم ایران پای عهد خود ایستاده‌اند
افتتاح ۶۵ طرح عمرانی و خدماتی در کازرون
اعزام بانوان زائر اولی همدانی به کربلا معلی
قدردانی نماینده ولی‌فقیه در لرستان از حضور باشکوه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن
برگزاری چهلمین روز شهادت «فرج الله شوشتری»، پنجشنبه در مشهد
پیام زینبیان ایلامی به دنیا مخابره شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جزئیات عفو و تخفیف مجازات ۲۱۰۸ نفر از محکومان عمومی و انقلاب
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)