• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۶۲۳۱۴
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۷
بین الملل » اروپا
صدر اعظم آلمان اعلام کرد

نگرانی آنگلا مرکل از افزایش ابتلا به کرونا

آنگلا مرکل صدراعظم آلمان ضمن هشدار درباره ساده انگاری و غفلت در مقابله با کووید ۱۹‏ از رشد مجدد همه گیری این بیماری در آلمان ابراز نگرانی کرد.

نگرانی آنگلا مرکل از افزایش ابتلا به کرونابه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری آلمان از برلین، آنگلا مرکل صدراعظم آلمان در مصاحبه‌ای که روز شنبه منتشر شد، ضمن هشدار درباره ساده انگاری و غفلت در مقابله با کووید ۱۹‏ از رشد مجدد همه گیری این بیماری در آلمان ابراز نگرانی کرد.
صدر اعظم آلمان در گفتگو با شماره روز یکشنبه فرانکفورتر آلگماینه زایتونگ گفت: «افزایش بستری شدن مبتلایان به کووید ۱۹ در بیمارستان‌ها و همچنین افزایش موارد مرگ و میر ناشی از این بیماری مرا بسیار نگران کرده است. این وضعیت باید برای همه ما نگران کننده باشد.»
به گفته مرکل سهل انگاری‌ها و نادیده گرفتن تدابیر پیشگیرانه بهداشتی افزایش یافته و این وضعیت خطرناک است. مرکل ضمن دفاع از اجباری نشدن واکسیناسیون علیه کووید ۱۹ در کشورش، تاکید کرد بسیار جای تاسف است که دو تا سه میلیون آلمانی بالای ۶۰ سال هنوز واکسینه نشده اند.
آنگلا مرکل که پس از ۱۶ سال زمامداری در آلمان در پایان سال جاری از قدرت کنار می‌رود، گفت واکسیناسیون این افراد می‌تواند برای خودشان و برای کل جامعه تفاوت‌های مثبت ایجاد کند.
با فرا رسیدن فصل پاییز موارد ابتلا در آلمان آشکارا رو به افزایش است به طوری که روز شنبه، موسسه نظارت بهداشتی رابرت کخ از ۲۱ هزار و ۵۴۳ مورد جدید ابتلا به کرونا و همچنین ۹۰ مورد مرگ و میر ناشی از این بیماری در ۲۴ ساعت اخیر خبر داد.
موارد ابتلا و مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ در آلمان در حالی رو به افزایش است که پویش واکسیناسیون در این کشور پیشرفت چندانی ندارد. طبق اعلام موسسه کخ، در حال حاضر ۵۵ میلیون و ۵۰۰ هزار شهروند آلمانی به طور کامل در برابر ویروس کووید ۱۹ واکسینه شده اند. این رقم معادل ۶۶.۷ درصد کل جمعیت آلمان است.
بسیاری از منابع خبری در بخش بهداشت و درمان آلمان در روز‌های اخیر از موج جدید بستری شدن بیماران کرونایی در بیمارستان‌ها خبر داده اند. اکثریت قریب به اتفاق این افراد خود را واکسینه نکرده اند.
به گفته رئیس شرکت بیمارستانی جرالد گس، بستری شدن بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان‌های آلمان در یک هفته اخیر حدود ۴۰ درصد افزایش یافته است. نرخ بستری شدگان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها نیز افزایش ۱۵ درصدی داشته است.
جرالد گس اخیرا در مصاحبه‌ای با گروه مطبوعاتی منطقه‌ای Redaktionsnetzwerks Deutschland هشدار داد اگر روند رو به رشد ابتلا به کووید ۱۹ در کشور ادامه یابد، به زودی شمار بیماران بستری شده در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها به سه هزار نفر خواهد رسید و این وضعیت موجب محدودیت‌هایی در عملکرد عادی موسسات بهداشت و درمان خواهد شد که به تعویق افتادن برخی درمان‌ها و جراحی‌ها از مهمترین آن‌ها است.
بر اساس نظرسنجی فورسا Forsa که به سفارش وزارت بهداشت آلمان انجام شده و نتایجش روز پنجشنبه منتشر شد، متقاعد کردن کسانی که تمایلی به واکسینه شدن ندارند کار آسانی نیست. طبق این نظرسنجی ۶۵ درصد از افراد واکسینه نشده در این تحقیق اعلام کردند «تحت هیچ شرایطی» نمی‌خواهند واکسن دریافت کنند، ۲۳ درصد نیز گفتند مایل به واکسینه کردن خود نیستند. ۸۹ درصد از واکسینه نشده‌هایی که در این نظرسنجی شرکت کردند گفتند که واکسینه نشدن آن‌ها ربطی به افزایش شمار بستری شدگان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها ندارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
️خدمات رسانی رایگان متروی تبریز در روز چهارشنبه
افتتاح ۶ هزار پروژه آب و برق با سرمایه‌گذاری ۱۹۳ هزار میلیاردی در دهه فجر
پرداخت بیش از ۱۸ هزار فقره وام ودیعه مسکن در زنجان
جدال دونماینده کرمان در لیگ برتر والیبال
صدرنشینی مس کرمان درپایان نیم‌فصل هندبال
مس شهربابک مدعی صعود به لیگ برتر فوتبال
صعود مس کرمان به رده ششم جدول لیگ یک فوتبال
افتتاح طرح های صنعتی با حضور معاون رئیس‌جمهور در سیرجان
حضور روئینگ‌سوار زنجانی در اردوی تیم ملی
افتتاح طرحهای دهه فجر در بم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ بهمن ۱۴۰۴
بیانیه تشکل اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم به مناسبت یوم الله ۲۲بهمن
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی اهواز، ۲۱ بهمن ماه ۱۴۰۴
یادواره شهدای آهندان لاهیجان
هم‌نوایی مردم کرمان در مشاغل مختلف، برای حضور در جشن انقلاب
کشف ۱۷۵ قطعه عتیقه تقلبی در مراغه
پایتخت مقاومت آماده خلق حماسه در یوم ا... ۲۲ بهمن
ادامه روند افزایش دمای هوا در سمنان
کشف بیش از ۸۰ دستگاه انواع موتور کشاورزی قاچاق در آستانه اشرفیه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
الحاق ناوگان پهپادی به جمعیت هلال احمر ایران
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)