• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۶۳۰۴۶
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۱
بین الملل » آمریکا
برای حمله به فروشگاه‌ها؛

آماده باش پلیس ویرجینیا در پی تهدید داعش

یک تهدید درباره حمله احتمالی داعش در خاک آمریکا موجب شد پلیس به حالت آماده باش کامل درآید. پس از آن که به نیروی اجرای قانون هشدار داده شد ممکن است این گروه بین المللی تروریستی به بازار‌ها و مراکز خرید در شمال ویرجینیا حمله کند، پلیس به حالت آماده باش کامل درآمد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما،  پایگاه اینترنتی دیلی میل نوشت: کوین دیویس رئیس پلیس فرفاکس (Fairfax County) جمعه بعدازظهر در یک کنفرانس خبری گفت "روز پنج شنبه اطلاعات نگران کننده‌ای را درباره پیامد‌های بالقوه برای ایمنی عمومی بازار‌ها و مراکز خرید در سراسر این منطقه دریافت کردیم. "
وی به این مسئله اشاره نکرد که چه هشداری را از داعش دریافت کرده اند و تنها گفت "به محض دریافت این اطلاعات وارد عمل شدیم. "
البته شبکه خبری سی بی اس گزارش کرد که این تهدید از سوی داعش و به همین علت هشدار دهنده بود.
روز جمعه خودرو‌های پلیس دیده شد که در منطقه اطراف Fair Oaks Mall که در فاصله ۲۰ مایلی بیرون واشنگتن دی سی واقع شده است، گشت زنی می‌کردند.
دیوس توضیح داد "گاهی اوقات این اطلاعاتی که دریافت می‌کنیم خیلی مهم نیستند، اما باید به آن‌ها پاسخ دهیم. "
او گفت "ما حضور پلیس خود را در سراسر منطقه افزایش داده‌ایم تا معابر اصلی، محور‌های ترانزیتی و مراکز خرید را در بر بگیرد. " او افزود " این وظیفه ماست که حضور بیشتری داشته باشیم، آگاه‌تر باشیم و از جامعه بخواهیم چشم‌ها و گوش هایشان را برای فعالیت‌های مشکوک باز کنند. "
او گفت که این افزایش حضور نیرو‌های مجری قانون در سراسر تعطیلات آخر هفته هالووین و تا روز سه‌شنبه، زمانی که انتخابات فرمانداری ویرجینیا در حال برگزاری است، «جایی که مردم جمع می‌شوند» ادامه خواهد داشت.
در این روز انتخابات، تری مک اولیف نامزد حزب دموکرات با گلن یونگکین نامزد حزب جمهوری خواهان، که بر اساس گزارش‌ها اگر در انتخابات هفته گذشته مشارکت رای دهندگان پایین باشد، شانس بیشتری برای پیروزی دارد، رقابت خواهد کرد.
با این حال، دیویس همچنین خاطرنشان کرد که «ما به طور معمول این کار را انجام می‌دهیم» و اطمینان داد که «این امر لزوماً غیرعادی نیست که حضور پلیس را در این تعطیلات آخر هفته افزایش دهیم.»
بر اساس گزارش شبکه خبری سی بی اس، جان کوهن رئیس اطلاعات امنیت داخلی آمریکا اوایل این هفته گفت که از زمان خروج امریکا از افغانستان در ۳۰ اوت، این گروه تروریستی از افراد می‌خواهد وارد عمل شوند و حملات انفرادی انجام دهند.
کوهن گفت "در حال حاضر افزایش چشمگیر –یا افزایش– فعالیت‌های آنلاین از سوی عملیات‌های رسانه‌ای مرتبط با عناصر مختلف القاعده و دولت اسلامی را شاهد هستیم. "
اداره پلیس شهرستان آرلینگتون و دفتر کلانتر شهرستان لودون گفتند که از تهدید خاصی در مناطق خود آگاه نیستند، اما همچنان مردم را تشویق می‌کنند که هوشیار باشند.
یک مقام ارشد پنتاگون روز سه‌شنبه به سناتور‌ها گفت، این اعلامیه نگران‌کننده همان هفته ارائه شد که آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا گفتند که آن‌ها معتقدند دولت اسلامی در افغانستان می‌تواند توانایی حمله به آمریکا را در کمتر از شش ماه توسعه دهد.
این هشدار جدی تنها جدیدترین یادآوری از خطری است که پس از خروج ناگهانی نیرو‌های آمریکایی از افغانستان در پایان ماه اوت و تسلط دوباره طالبان بر افغانستان همچنان وجود دارد.
کالین کال مشاور اصلی لوید آستین وزیر دفاع آمریکا گفت که آمریکا باید در برابر تهدیدات القاعده و شاخه داعش در افغانستان هوشیار بماند.
این معاون وزیر دفاع آمریکا به اعضای کمیته نیرو‌های مسلح سنا گفت "من فکر می‌کنم جامعه اطلاعاتی در حال حاضر ارزیابی می‌کند که هم شاخه داعش در افغانستان و هم القاعده قصد دارند عملیات خارجی از جمله علیه آمریکا را انجام دهند، اما هیچ یک در حال حاضر توانایی انجام این کار را ندارند. "
او افزود "ممکن است شاخه داعش در افغانستان در مدت چیزی بین ۶ تا ۱۲ ماه این ظرفیت را به دست آورد. من فکر می‌کنم ارزیابی‌های فعلی جامعه اطلاعاتی این است که یک یا دو سال طول می‌کشد تا القاعده این قابلیت به دست آورد. "
این اظهارات کال مشابه اظهارات ژنرال مارک میلی رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا است. او نیز به تازگی همین بازه زمانی ۶ ماه را برای احیای توانمندی القاعده پیشنهاد کرده است.
انتظار می‌رفت که این سخنان او انتقاد‌های جدیدی را نسبت به پایان سریع جنگ ۲۰ ساله آمریکا موجب شود -پایانی که صحنه‌های آشفته‌ای را در فرودگاه کابل برانگیخت و به کشته شدن ۱۳ پرسنل آمریکایی بر اثر یک حمله انتحاری داعش در افغانستان منجر شد.
در پاسخ، بایدن قول داده است که توانایی مبارزه با تروریسم را با استفاده از حملات پهپاد‌ها برای محدود کردن تهدیدات تروریستی به آمریکا انجام دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع مادر شهید جهانگیر پناهنده در کیان
به یاد شهدای والامقام کارگری
آغاز پویش به عشق رهبر عزیزمان می‌بخشم در خوزستان
خسارت جنگ تحمیلی سوم به حوزه گردشگری اصفهان
جنگ تحمیلی سوم، نقطه عطف تاریخی و پیچ بزرگ تحولات جهانی
مردم امام رضایی شهرستان باشت میزبان پرچم رضوی
خلیج فارس مرهون روحیه رئیسعلی و میرمهنا
میزبانی سروش‌پلاس از ۵۰۰ هزار جلسه برخط روزانه و ۱۶ هزار مدرسه
اعضای بدن، هدیه فوتبالیست رامهرمزی به بیماران نیازمند
رونمایی از سلاح‌ های اهدایی وزارت اطلاعات به موزه حرم مطهر رضوی
جانبازان ستون‌های عزت و امنیت ملت ایران هستند
پشتیبانی از انقلاب اسلامی در رزمایش جان فدا
سیاست تعامل ایران با کشور‌ها بر پایه احترام متقابل است
اهدای ۱۳۵ واحد خون در عجب‌شیر
بسته حمایت از صنعت گردشگری آسیب دیده از جنگ
دسترسی برابر به منابع فرهنگی از طریق نمایشگاه مجازی کتاب
جوان یزدی در تولد مادرش، آزادی زندانی غیرعمد را هدیه داد
روایتی از نسل‌هایی که کنار هم ایستاده‌اند
تولید کالای منحصر‌به‌فرد بازار‌های جهانی در سربیشه
اعزام هیئتی از سوی آیت‌الله سیستانی برای دلجویی از خانواده شهدا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)