• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۶۴۶۳۰
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۰:۵۰
قزوین » اجتماعی

واکسینه شدن ۸۵ درصد از مردم استان قزوین علیه بیماری کرونا

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی قزوین از واکسینه شدن ۸۵ درصد از افراد بالای ۱۲ سال استان قزوین علیه بیماری کرونا خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز قزوین، دکتر نامدار، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین در برنامه گفت وگوی ویژه خبری واکسینه شدن ۸۵ درصد از مردم استان قزوین علیه بیماری کروناشبکه قزین گفت: استان قزوین جزو استان‌هایی بود که در موضوع محدودیت‌های کرونایی و واکسیناسیون، جزو استان‌های شاخص کشور است.

وی افزود: طرح هوشمند مدیریت کرونا، طرح کشوری است و استان قزوین برای اجرای این طرح برگزیده شد و در حال حاضر هیچ محدودیت کرونایی در اصناف نداریم و به زودی به غیر از دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه‌ها و مدارس بازگشایی خواهند شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین خاطرنشان کرد: بعد از ارتباط میان سامانه‌های خدمات رسان در استان قزوین، ارائه خدمات به مردم منوط به داشتن کارت واکسن یا تست پی سی آر منفی و یا نداشتن علائم کرونا خواهد بود.

وی افزود: امیدواریم واکسیناسیون کرونا که به خوبی در استان قزوین در کنار طرح مدیریت هوشمند کرونا اجرا می‌شود، شاهد بروز موج ششم کرونا در استان و کشور نباشیم.

دکتر نامدار با بیان اینکه سه هفته است که پیک بیماری کرونا در استان قزوین کاهش یافته است، گفت: بستری روزانه بیماران کرونایی روی عدد ۳۲۰ بیمار ثابت مانده است و تا به عدد ۱۲۰ نرسیم نمی‌توانیم با قاطعیت بگوییم که موج کرونا را پشت سرگذاشته ایم.

وی افزود: در حال حاضر آماری که در سازمان جهانی بهداشت احصا شده است، بیماران تست مثبت کرونا حدود ۶ درصد افزایش پیدا کرده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین با بیان اینکه مردم استان از واکسن کرونا استقبال خوبی کرده اند: یک میلیون و ۵۰۰ و ۱۰ هزار نفر از مردم استان قزوین واکسن کرونا تزریق کرده اند.

وی افزود: ۹۰۰ هزار نفر دوز اول و ۶۲۰ هزار نفر هم دوز دوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند.

دکتر نامدار خاطرنشان کرد: ۸۵.۳ درصد از مردم بالای ۱۲ سال استان قزوین دوز اول واکسن کرونا تزریق کرده اند.

وی افزود: ۶۵ درصد افراد بالای ۱۲ سال هم دو دوز واکسن کرونا را تزریق کرده اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین تأکید کرد: برای افراد زیر ۱۲ سال واکسن فخرا فقط به داوطلبان تزریق می‌شود و واکسن پاستوکووک، محصول مشترک ایران و کوبا، برای افراد بالای ۳ سال مناسب است.

وی افزود: ۱۰۰ درصد معلمان و کادر مدرسه‌های استان، علیه بیماری کرونا واکسینه شده اند.

به گفته دکتر نامدار، ۸۶ درصد از دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال هم واکسن کرونا تزریق کرده اند.

وی افزود: تا زمانی که ۹۰ درصد دانش آموزان واکسن کرونا تزریق نکنند، به طور کامل مدارس بازگشایی نخواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: برخی‌ها دوز دوم واکسن کرونا را تزریق نکرده ند و به همان دوز اول اکتفا کرده اند که از آن دسته از افراد می‌خواهیم که دوز دوم واکسن را هر چه سریعتر تزریق کنند.

امیدواریم با طرح جامع مدیریت هوشمند کرونا، به ایمنی جمعی دست پیدا کنیم

حسینی، مسئول کمیته پایش و نظارت ستاد پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا هم در برنامه گفت وگوی ویژه خبری شبکه قزوین گفت: بعد از گذشت بیش از ۲۰ ماه از کرونا در کشور، پرداختن به موضوع مدیریت هوشمند کرونا ضروری است و ستاد کرونای کشور بر اساس تجربه‌ها و پژوهش‌ها به این نتیجه رسید که کرونا هوشمند مدیریت شود و اجرای این طرح از نیمه مهر ماه به استان قزوین ابلاغ شد و با گذشت چند هفته شاهد پیشرفت‌های خوبی در مدیریت هوشمند کرونا هستیم.

وی افزود: با توجه به تجربه‌های موفق کشور در زمینه مهار کرونا، امیدواریم با طرح جامع مدیریت هوشمند کرونا، به ایمنی جمعی دست پیدا کنیم.

مسئول کمیته پایش و نظارت ستاد پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا با بیان اینکه مسیر نظارت و بازرسی‌ها بر بستر سامانه ستاد کرونا انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: سامانه SDLS.MOI.IR بسیار جامع است و در گام‌های مختلف ظرفیت‌های مختلفی را برای مدیریت کرونا ارائه می‌کند.

وی افزود: تا یکی دو روز آینده طرح هوشمند مدیریت کرونا در استان قزوین اجرا می شود.

وی افزود: در حال رصد و آسیب شناسی سامانه هستیم و در آینده نزدیک این سامانه به طور رسمی بهره برداری شده و در اختیار عموم مردم قرار می‌گیرد.

حسینی تصریح کرد: در طرح هوشمند مدیریت کرونا اطلاعات ۴۰ هزار صنف و ۸ هزار راننده تاکسی در استان وارد سامانه می‌شود و مردم با مراجعه به این سامانه می‌توانند از آخرین وضعیت تزریق واکسن و یا تست پی سی آر منفی آن راننده تاکسی یا صنفی که می‌خواهند از او خدمات دریافت کنند، مطلع شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
باشگاه ملی قاف، میزبان دو نوجوان از چهارمحال و بختیاری
تجلیل از برگزیدگان ستاد اقامه نماز در سمنان
سیصد و هفتاد و نهمین جلسه شورای شهر تهران
هفته 14 لیگ برتر فوتبال ایران؛ عبور تراکتور از سد پیکان در تبریز
نخستین دوره کارآموزی قضائی جذب ویژه روحانیت
نمایشگاه کتاب؛ سرسبد اتفاقات فرهنگی استان است
نهایی شدن مدل اجرایی تثبیت ریزگرد‌ها در منطقه سیستان
شیلات ایران؛ از خودکفایی تا ارزآوری جهانی
ستکا؛ سامانه‌ای برای شفافیت و رصد کامل تولید و توزیع کالا‌های اساسی
حیات فاطمی نقشه راه زندگی تمدن‌ساز اسلامی است
رونمایی از ۳۰۰ اثرجدید پژوهشی در قم
آغاز جابجایی ریل راه آهن از تپه هفت هزار ساله دامغان
رونمایی از تجهیزات فرایندی بومی یک شرکت دانش‌بنیان در ایران‌ساخت
کشف هشت تن هیزم جنگلی در اردبیل
رویداد ملی استارتاپی گردشگری خلاق
اعلام امادگی استاندار کرمان برای حمایت از توسعه ورزش ووشو
برگزاری رویداد شب علم در زابل
سارق ۱۵ میلیارد طلای مسروقه در زرقان دستگیر شد
جنگ امروز، جنگ روایت‌ها و اعتقادات آخرالزمانی است
ثبت چهارمین برد شهرداری ارومیه در ورامین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
هشدار درباره ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه به خوزستان
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
تنش آبی نیازمند ساختار صحیح مدیریتی و اجرایی است
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
تبلور معنای عمیق مادرانگی در وجود مادر دهگلانی  (۱ نظر)