• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۶۶۴۴۶
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۸
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی

دیدار دبیرکل مجمع تقریب با نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان با بیان اینکه این استان پایتخت وحدت اسلامی است، گفت: به حق وحدت عینی و حقیقی در بین شیعه و سنی این خطه از ایران وجود دارد.

دیدار دبیرکل مجمع تقریب با نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، آیت الله مصطفی محامی روز چهارشنبه در نشست با حجت الاسلام و المسلمین حمید شهریاری دبیرکل مجمع که با حضور استاندار سیستان و بلوچستان در دفتر امام جمعه زاهدان برگزار شد، گفت: نام گذاری سیستان و بلوچستان به عنوان پایتخت وحدت اسلامی به حق یک نامگذاری دقیق و واقعی بوده است.

وی ادامه داد: در گذشته در مورد سیستان و بلوچستان صحبت‌ها و حرف‌هایی زده شده که واقعا با واقعیت این استان بسیار متفاوت بوده است.

نماینده رهبر معظم انقلاب در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان گفت: متاسفانه وقتی شناخت و رفت و آمدی به این استان نباشد مورد قضاوت‌های به ناحق قرار می‌گیرد که باید رفت و آمد‌ها به این نقطه از ایران اسلامی بیشتر شود تا بتوان تصورات غلط را از بین برد.

وی تأکید کرد: دشمنان گاهی از شناخت نداشتن افراد از سیستان و بلوچستان سوء استفاده می‌کنند که رفت و آمد‌ها به این استان می‌تواند تمام نقشه‌های دشمنان را نقش بر آب کند.

آیت الله محامی تصریح کرد: شیعه و سنی در سیستان و بلوچستان با همدیگر ارتباط تنگاتنگی دارند و همواره دشمنان سعی می‌کنند تا به این ارتباط ضربه بزنند که با هوشیاری مردمان این استان تا کنون به اهداف شوم خود نرسیده‌اند.

وی بیان کرد: مهربانی و مهمان‌نوازی یکی از مهمترین خوبی‌های مردم سیستان و بلوچستان که نظیر آن را نمی‌توان در جای دیگر سراغ گرفت.

امام جمعه زاهدان تاکید کرد: با وجود تبلیغات زیاد دشمنان انقلاب اسلامی مردم سیستان و بلوچستان با نظام مقدس جمهوری اسلامی همراهی بسیار خوبی دارند و این مساله را در میدان عمل ثابت کرده‌اند.

نماینده، ولی فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: با وجود برخی از نا آرامی‌هایی که هرازگاهی در برخی از نقاط کشور توسط معاندان نظام رخ می‌دهد، اما این استان همواره آرام و امن بود است.

آیت الله محامی ادامه داد: مسوولان نباید از همراهی و صبوری مردم خدای ناکرده سوء استفاده کنند بلکه باید تمام تلاش خودشان را بکار گیرند تا مشکلات مردم این استان برطرف شود.

نماینده رهبر معظم انقلاب در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان گفت: مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی حضور فعال‌تری در عرصه‌های مختلف در این استان پهناور با قومیت‌های مختلف داشته باشد.

امام جمعه زاهدان بیان کرد: پیشنهاد می‌شود مرکز علمیه بین المللی ترکیبی از شیعه و سنی، ایرانی و غیر ایرانی در کشور داشته باشیم که سیستان و بلوچستان با توجه به اینکه پایتخت وحدت اسلامی است بهترین ظرفیت برای این مساله محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: برنامه‌ریزی برای ارتباط گیری رسمی و غیر رسمی علمای حوزوی و دانشگاهی شیعه و سنی ایران اسلامی و سایر کشور‌های جهان اسلام در دستورکار مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی قرار گیرد، زیرا این مساله می‌تواند برکات بسیار زیادی داشته باشد.

آیت الله محامی تاکید کرد: دشمن می‌خواست جنگ بین شیعه و سنی را در جهان راه بیاندازد که اگر نبود ارتباط گیری قوی بین این ۲ مذهب چه بسا که دشمنان به خواسته شوم خودشان می‌رسیدند بنابراین ارتباط گیری بین مذاهب اسلامی بسیار تاثیرگذار و مهم است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بسته خبر‌های کوتاه ۹ اردیبهشت چهارمحال و بختیاری در یک نگاه
دفاع مدبرانه و شجاعانه ملت ایران از خلیج فارس در برابر دشمنان
خوشه‌های طلایی گندم در زرین دشت به بار نشست
دیدار مدیر کل صدا و سیمای مرکز لرستان با موکب داران عراقی
اطلاعیه لشکر پیاده ۲۸ کردستان
دریافت مستقیم رمز پویا و پیامک‌های تراکنش بانک ملی و ملت در «بله»
قابلیت‌های جدید سروش پلاس و لزوم تقویت زیر ساخت‌ها
حماسه جان‌فدایان امام رضایی در آذربایجان شرقی
اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در تهران
ظرفیت امام رضا (ع) در ساخت آثار هنری نادیده گرفته شد
کاهش تورم در بازار اجاره در فروردین
کشف ۴۳ رأس دام قاچاق در میامی
کارشناسی خسارت واحد‌های صنعتی قم رو به اتمام است
قدردانی از ایرانیان جانفدا و تیم مذاکره‌کننده
جشنواره ملی گروه نوازی برگزار می‌شود
صهیونیسم با همه ملت ایران سر جنگ دارد
تاکید معاون هنری وزیر ارشاد بر روایت هنری از رویداد‌های جنگ رمضان
میدان داری مردم لرستان در پنجاه و نهمین شب خیابان
رایزنی فرماندار گیلانغرب با مقامات عراقی برای تسهیل تردد زائران
تسلیت عارف و صالحی در پی درگذشت استاد باریشماز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
بسته شدن تنگه هرمز، و زمین گیر شدن دوباره شرکت هوایی اسپیریت
حادثه میناب جنایتی ماندگار در تاریخ است
ارائه قریب‌الوقوع اصلاح قانون حمل سلاح برای حمایت از محیط‌بانان
انهدام باند کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی با دستگیری سه متهم
جشنواره ملی گروه نوازی برگزار می‌شود
قدردانی از ایرانیان جانفدا و تیم مذاکره‌کننده
کشته و زخمی شدن ۷ نظامی صهیونیست در جنوب لبنان  (۱ نظر)
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)