• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۲۶۴۲۲
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۸
علمی و فرهنگی » معارف

دبیرکل مجمع تقریب: جامعه اسلامی باید ارتش قوی و مردمی داشته باشد

دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی گفت: جامعه اسلامی باید ارتش قوی و مردمی داشته باشد تا بتواند با دشمن مقابله کند که اگر ما بتوانیم در مقابل دشمن مقاومت کنیم دیگر به مرز و بوم ما چشم طمع نخواهد داشت.

دبیرکل مجمع تقریب: جامعه اسلامی باید ارتش قوی و مردمی داشته باشدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، حجت الاسلام و المسلمین حمید شهریاری در کنفرانس وحدت امت در کراچی ضمن قدردانی از برگزار کنندگان کنفرانس مذکور، خلاصه‌ای از طرح اتحادیه اسلامی را برای حضار تشریح کرد و گفت: ما باید از تفرقه، جنگ، ترور، تکفیر، تنازع و اردوکشی خیابانی جلوگیری کنیم و در شبکه‌های اجتماعی و ماهواره‌ای با هم مشاجره نکرده و علیه هم توهین نکنیم.

وی با بیان اینکه نظریه اتحادیه کشور‌های اسلامی در پاکستان در حال ترجمه به زبان اردوست، لایه‌ها و اجزای مختلف این اتحادیه را تشریح و بر ضرورت دوری از تفرقه و همکاری بین اجزای جهان اسلام تأکید کرد.

حجت الاسلام و المسلمین شهریاری افزود: همه ما باید به رسول خدا (ص) همراهی و معیت داشته باشیم که این معیت دو شاخصه دارد، یکی دوستی با مسلمانان و دیگری دشمنی با کفار حربی است.

وی گفت: بر مبنای نظریه اتحادیه کشور‌های اسلامی ما به عنوان کشور‌های اسلامی از جاکارتا تا طنجه باید قدرتهایمان را به هم اضافه کنیم و در همه زمینه‌ها از جمله سیاسی و علم و فناوری و ... با هم، هم افزایی داشته باشیم؛ در امنیت و ثروت و خدمت رسانی به امت اسلامی مشارکت داشته باشیم؛ به فرض مثال اگر ما موشک داریم باید به کشور‌های دیگر نیز صادر کنیم تا آن‌ها هم در مقابل دشمن ایستادگی کنند. از نظر امنیتی نیز نباید شاهد تروریسم در مرز‌های خود باشیم. کشور‌های اسلامی نیمی از ثروت نفت و گاز جهان را در اختیار دارند و نباید این ثروت را علیه یکدیگر استفاده کنیم.

دبیرکل مجمع تقریب گفت: در صورت تشکیل امت واحده ما باید به همه نشان دهیم که فرقی با امت واحده اروپایی داریم؛ آن‌ها تابع مسلک لیبرالیسم هستند و ما تابع مسلک اسلامی هستیم.

وی در ادامه به ویژگی جامعه اسلامی از جمله تعهد در شریعت، اخلاق اسلامی، اصلاح فساد در جامعه اسلامی، عدالت اجتماعی، بسیج مقاومتی و ... اشاره کرد و گفت: هر مسلکی باید طبق رأی مجتهد و مفتی خود واجبات و حدود الهی را رعایت کند.

حجت الاسلام و المسلمین شهریاری ادامه داد: اخلاق اسلامی مربوط به روح انسان می‌شود. دو نفر که با هم نماز می‌خوانند، یکی معنویت دارد و یکی حواسش به دنیاست؛ حال آنکه اخلاق اسلامی انتظار دارد، دلت به سوی خدا باشد نه فقط جسمت.

دبیرکل مجمع تقریب افزود: نکته بعدی این است که ما با به عنوان مسالک مختلف باید با هم اخوت داشته باشیم و از ایجاد فساد‌های اخلاقی در جامعه جلوگیری کنیم.

وی ادامه داد: نکته دیگر اسلامی شدن عدالت اجتماعی است به این معنا که در یک جامعه اسلامی فاصله بین فقیر و غنی باید کم باشد و مردم به نان شب احتیاج نداشته باشند.

حجت الاسلام و المسلمین شهریاری در مورد بسیج مقاومتی هم گفت: جامعه اسلامی باید ارتش قوی مردمی داشته باشد تا بتواند با مقابل دشمن مقابله کند که اگر ما بتوانیم در مقابل دشمن مقاومت کنیم، دیگر به مرز و بوم ما چشم طمع نخواهد داشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری سارقان کابل در گلپایگان
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و ششم آذر به افق آبادان و خرمشهر
آب آشامیدنی ۷ روستای جوانرود دوباره پایدار شد
آغاز برنامه‌های هیأت اقتصادی مازندران در ازبکستان
از ابتدای دی‌ماه صدور صورتحساب الکترونیکی الزامی است
هوای فارس پس از گذر سامانه بارشی کاملا سرد می‌شود
فریبا مددی، سرداور مسابقات بین‌المللی بدمینتون قزاقستان شد
آیین تشییع و خاکسپاری پیکر مطهر شهید "سعید هادی پور" و شهدای حادثه تروریستی فهرج
دیپلماسی اقتصادی استانی راه برون رفت از تحریم‌ها
دو کشته و ۴ مصدوم در اثر برخورد پژو با خاور
خطر ریزش سنگ و رانش در محور‌های کوهستانی مازندران
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
۲۱ حادثه رانندگی در جاده‌های خراسان جنوبی
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (بیست و ششم آذرماه ۱۴۰۴)
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (بیست و ششم آذر ۱۴۰۴)
افتتاح پانزدهمین نمایشگاه تخصصی کشاورزی در بجنورد
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و شاهرود
حضور تیم ملی بدمینتون ایران در مسابقات بین‌المللی قزاقستان
۳۴۱ کشته در تصادفات هشت‌ماهه امسال مازندران
افزایش ۷۵۰ درصدی سرمایه مولیبدن مس آذربایجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
حجم مبنا در بورس حذف شد
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با مشاور رهبر انقلاب
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۵ آذر
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۳۸ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)