• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۲۶۴۲۲
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۸
علمی و فرهنگی » معارف

دبیرکل مجمع تقریب: جامعه اسلامی باید ارتش قوی و مردمی داشته باشد

دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی گفت: جامعه اسلامی باید ارتش قوی و مردمی داشته باشد تا بتواند با دشمن مقابله کند که اگر ما بتوانیم در مقابل دشمن مقاومت کنیم دیگر به مرز و بوم ما چشم طمع نخواهد داشت.

دبیرکل مجمع تقریب: جامعه اسلامی باید ارتش قوی و مردمی داشته باشدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، حجت الاسلام و المسلمین حمید شهریاری در کنفرانس وحدت امت در کراچی ضمن قدردانی از برگزار کنندگان کنفرانس مذکور، خلاصه‌ای از طرح اتحادیه اسلامی را برای حضار تشریح کرد و گفت: ما باید از تفرقه، جنگ، ترور، تکفیر، تنازع و اردوکشی خیابانی جلوگیری کنیم و در شبکه‌های اجتماعی و ماهواره‌ای با هم مشاجره نکرده و علیه هم توهین نکنیم.

وی با بیان اینکه نظریه اتحادیه کشور‌های اسلامی در پاکستان در حال ترجمه به زبان اردوست، لایه‌ها و اجزای مختلف این اتحادیه را تشریح و بر ضرورت دوری از تفرقه و همکاری بین اجزای جهان اسلام تأکید کرد.

حجت الاسلام و المسلمین شهریاری افزود: همه ما باید به رسول خدا (ص) همراهی و معیت داشته باشیم که این معیت دو شاخصه دارد، یکی دوستی با مسلمانان و دیگری دشمنی با کفار حربی است.

وی گفت: بر مبنای نظریه اتحادیه کشور‌های اسلامی ما به عنوان کشور‌های اسلامی از جاکارتا تا طنجه باید قدرتهایمان را به هم اضافه کنیم و در همه زمینه‌ها از جمله سیاسی و علم و فناوری و ... با هم، هم افزایی داشته باشیم؛ در امنیت و ثروت و خدمت رسانی به امت اسلامی مشارکت داشته باشیم؛ به فرض مثال اگر ما موشک داریم باید به کشور‌های دیگر نیز صادر کنیم تا آن‌ها هم در مقابل دشمن ایستادگی کنند. از نظر امنیتی نیز نباید شاهد تروریسم در مرز‌های خود باشیم. کشور‌های اسلامی نیمی از ثروت نفت و گاز جهان را در اختیار دارند و نباید این ثروت را علیه یکدیگر استفاده کنیم.

دبیرکل مجمع تقریب گفت: در صورت تشکیل امت واحده ما باید به همه نشان دهیم که فرقی با امت واحده اروپایی داریم؛ آن‌ها تابع مسلک لیبرالیسم هستند و ما تابع مسلک اسلامی هستیم.

وی در ادامه به ویژگی جامعه اسلامی از جمله تعهد در شریعت، اخلاق اسلامی، اصلاح فساد در جامعه اسلامی، عدالت اجتماعی، بسیج مقاومتی و ... اشاره کرد و گفت: هر مسلکی باید طبق رأی مجتهد و مفتی خود واجبات و حدود الهی را رعایت کند.

حجت الاسلام و المسلمین شهریاری ادامه داد: اخلاق اسلامی مربوط به روح انسان می‌شود. دو نفر که با هم نماز می‌خوانند، یکی معنویت دارد و یکی حواسش به دنیاست؛ حال آنکه اخلاق اسلامی انتظار دارد، دلت به سوی خدا باشد نه فقط جسمت.

دبیرکل مجمع تقریب افزود: نکته بعدی این است که ما با به عنوان مسالک مختلف باید با هم اخوت داشته باشیم و از ایجاد فساد‌های اخلاقی در جامعه جلوگیری کنیم.

وی ادامه داد: نکته دیگر اسلامی شدن عدالت اجتماعی است به این معنا که در یک جامعه اسلامی فاصله بین فقیر و غنی باید کم باشد و مردم به نان شب احتیاج نداشته باشند.

حجت الاسلام و المسلمین شهریاری در مورد بسیج مقاومتی هم گفت: جامعه اسلامی باید ارتش قوی مردمی داشته باشد تا بتواند با مقابل دشمن مقابله کند که اگر ما بتوانیم در مقابل دشمن مقاومت کنیم، دیگر به مرز و بوم ما چشم طمع نخواهد داشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرم افزار ایرانی سبک زندگی سالم برای کودکان آماده بهره‌برداری
برگزاری جشن نیمه شعبان در خراسان رضوی
برنامه ریزی برای افتتاح طرح‌های گاز رسانی در استان سمنان
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
مسدود شدن گردنه چری در چهارمحال و بختیاری
تهیه و توزیع کیک ۴۵۰ کیلویی در همدان
سینما از عوامل افزایش تاب‌آوری جامعه است
غرب وحشی دیجیتال
تردد در محور‌های مواصلاتی و مسیر‌های بین روستایی فریدن برقرار است
بهره‌برداری از ۲۳۸ پروژه عمرانی در شهرستان فاریاب به مناسبت دهه فجر
تمام راه‌های استان اردبیل باز است
استان اصفهان سراسر غرق در شادی وسرور
لطفا مفهوم تروریست را شرح دهید!
طنین جشن انقلاب در گنبد پیرمحمد ملکشاهی
سپاه پاسداران رکن امنیت و اقتدار کشور است
همتی: اولویت اصلی سیاست‌گذار پولی، مهار تورم است
چهره تازه‌ آشتیان با اجرای طرح‌های عمرانی
برگزاری نشست مشترک شورای اداری، معتمدین، فعالان اقتصادی وسرمایه‌گذاران شهرستان شاهین‌دژ
بازگشایی راه ارتباطی بیش از ۲۵۰ روستا در الیگودرز
شهر کریمه اهل بیت مسرور سالروز میلاد یوسف زهرا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور | افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)