• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۹۳۰۸۹
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۶
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی

ضرورت ورود علما و روحانیون به حوزه جنگ نرم

دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی تأکید کرد: مسؤولیت جدید علما و روحانیون این است که در حوزه جنگ نرم ورود جدی کنند و در مقابل توطئه‌های دشمنان در این عرصه به روشنگری و هدایت افکار جوانان بپردازند.

ضرورت ورود علما و روحانیون به حوزه جنگ نرمبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین حمید شهریاری دبیرکل مجمع روز چهارشنبه طی سخنانی در همایش طلاب و روحانیون و نخبگان حوزه و دانشگاه و بانوان فرهیخته استان کردستان گفت: از شهدای استان مجاهد و مرزبان جمهوری اسلامی یاد می‌کنیم چرا که این عزیزان برای اعتلای انقلاب اسلامی جان خود را فدا کردند تا ما در آرامش و آسایش زندگی کنیم.
 
وی افزود: کردستان همیشه بر لبه مخاطرات و مورد طمع دشمنان ایران بوده است، اما مردم هوشیار این منطقه با مرزبانی خویش در مقابله تهدیدات دشمنان مجاهدت کردند.
حجت الاسلام و المسلمین شهریاری اظهار داشت: دارایی ما حاکمیت و دولت اسلامی است و این مهم یک برکت و دارایی بزرگ برای ملت ایران است.
 
وی با اشاره به مشکلات سیاسی در عراق و لبنان خاطرنشان کرد: استقرار دولت منسجم در کشورمان دارایی بزرگی است که از مجاهدت شهدا و مردمان همیشه در صحنه‌ای همچون مردم کردستان محقق شده است.
 
دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی تصریح کرد: در سایه روشنگری و هدایت فکری جامعه توسط علما و روحانیون که مردم را به اتحاد و همدلی دعوت می‌کنند شاهد امنیت و آرامشی مثال زدنی در کشورمان هستیم و باید قدردان و حافظ این امنیت باشیم.
 
حجت الاسلام والمسلمین شهریاری افزود: امنیت از بزرگترین نعمت‌هایی است که حتی خداوند متعال نیز در آیات قرآن کریم به آن اشاره کرده است.
 
دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی اظهار کرد: کردستان با مرزبانی چهل ساله از امنیت و اقتدار کشورمان حفاظت کرده است و نقش علمای اهل سنت و اهل تشیع منطقه نقشی ویژه در این راستا داشته اند.
 
وی افزود: یک خطری که امروز گریبان ما را گرفته است توطئه‌های تبلیغاتی و رسانه‌ای دشمنان در حوزه جنگ نرم است.
 
 حجت الاسلام والمسلمین شهریاری گفت: تربیت جوانان یک اصل در حفظ دارایی‌های کشورمان است که باید در این خصوص تمام توان خود را به کار گیریم، چون جوانان مورد طمع دشمنان هستند و دشمنان برای تسلط بر افکار جوانان ایرانی از ابزار فضای مجازی و جنگ نرم بهره گرفته اند.
 
دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی افزود: مسئولیت جدید علما و روحانیون این است که در حوزه جنگ نرم ورود جدی کنند و در مقابل توطئه‌های دشمنان در این عرصه به روشنگری و هدایت افکار جوانان بپردازند.
 
حجت الاسلام والمسلمین شهریاری گفت: امروز باید حواسمان به دل جوانان باشد و خوشبختانه در کردستان مشکل امنیتی نداریم، اما مشکل تفکر لیبرالی و دلدادگی به ضدارزش‌ها را داریم لذا روحانیون این استان باید برای این کار برنامه ریزی کنند.
 
وی از علما و روحانیون کردستانی خواست که جوانان را برای حضور در مساجد سوق دهند و زمینه تربیت طلاب جوان را فراهم کنند و امروز مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور مسؤولیت سنگینی بر عهده دارد.
 
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی تصریح کرد: دشمن بر روی خانواده‌ها و جوانان سرمایه گذاری می‌کند تا افکار اسلامی و ارزش‌های فرهنگی را در جامعه کم رنگ کند.
 
حجت الاسلام والمسلمین شهریاری افزود: اگر می‌خواهیم زیر چتر رسول الله (ص) باشیم دو ویژگی را داشته باشیم که یکی از آن‌ها مقابله با دشمنان دین خدا و دیگری عطوفت و مهربانی با مسلمین است.
 
وی تصریح کرد: امروز اگر کسی حرف عادی سازی با صهیونیست‌ها را می‌زند و دلش هوای دشمنان خدا را می‌کند این با رسول خدا نیست.
 
دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: امروز شاهد یک کردستان امن هستیم و این برکت بزرگی است و این دستاورد بزرگی است و باید همواره بازگو شود.
 
وی با تأکید بر رفع فقر در جامعه، خاطرنشان کرد: منشأ فقر بیکاری جوانان است لذا باید توجه کنیم که این جوانان بیکار بستر خوبی برای جنگ نرم دشمنان هستند.
 
حجت الاسلام و المسلمین شهریاری تصریح کرد: این فقر اختصاص به استان کردستان ندارد و در نقاط مختلف کشور هم وجود دارد و فقر اختصاص به اهل سنت ندارد و در حواشی تهران و دیگر استان‌های کشور هم شاهد فقرای اهل تشیع هستیم.
 
وی افزود: دشمن هم با محاصره اقتصادی و تحریم نگذاشته است این فقر ریشه کن شود البته توقع ما از دولت سیزدهم این است که وعده‌های افزایش اشتغال و کاهش فقر را داشته باشیم.
 
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در پایان سخنان خود خواستار همراهی حداکثری جامعه روحانیت کردستان با برنامه‌های محرومیت زدایی دولت شد.
 
در پایان این همایش از تعدادی از خانواده شهدای کردستان تقدیر شد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز مراحل ساخت دهکده سلامت در هفت باغ؛بزودی
نوآوری در جوشکاری با نانوکامپوزیت‌های مس-آلومینا ایرانی
ظرفیت‌های گردشگری و اقتصاد دیجیتال هرمزگان زمینه‌ساز پیشتازی در جنوب کشور
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و یکم بهمن به افق آبادان و خرمشهر
شاعران، در راهپیمایی 22 بهمن حضور پرشور خواهند داشت
شاعران، با شعر و حضور خود، مردم را به راهپیمایی 22 بهمن فرا می‌خوانند
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
انتصاب سرمربی تیم ملی کاتا جودو ایران
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
بیانیه حزب موتلفه اسلامی؛ در راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور می‌یابیم
علی لاریجانی عازم مسقط شد
صعود فرجی و شهسواری در رده بندی جدید جهانی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۱ بهمن
️خدمات رسانی رایگان متروی تبریز در روز چهارشنبه
افتتاح ۶ هزار پروژه آب و برق با سرمایه‌گذاری ۱۹۳ هزار میلیاردی در دهه فجر
پرداخت بیش از ۱۸ هزار فقره وام ودیعه مسکن در زنجان
جدال دونماینده کرمان در لیگ برتر والیبال
صدرنشینی مس کرمان درپایان نیم‌فصل هندبال
مس شهربابک مدعی صعود به لیگ برتر فوتبال
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
الحاق ناوگان پهپادی به جمعیت هلال احمر ایران
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)