• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۱۹۶۴۳
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۱
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی
دبیرکل مجمع جهانی تقریب:

تعهد ایران به دفاع از ملت‌های مظلوم

حجت الاسلام و المسلمین شهریاری به عنوان مهمان ویژه و سخنران اصلی این مراسم وحدت آفرین با ابراز خرسندی از بهبود فضای صلح و برادری میان مذاهب اسلامی در پاکستان و افزایش درجه وحدت میان مسلمانان این کشور همسایه، تأکید کرد: وجود نورانی و مبارک حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی (ص) باعث جمع شدن تمامی مسلمانان زیر یک چتر شده است و در حقیقت وحدت همه بلاد اسلامی باعث قوی‌تر شدن ما و جوامع مسلمان می‌شود.

تعهد ایران به دفاع از ملت‌های مظلوموی با تشریح بیانات حضرت آیت الله العظمی سید علی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در جمع میهمانان کنفرانس اخیر وحدت اسلامی در تهران، افزود: از نگاه مقام معظم رهبری، سیاست قدرت‌های استکباری و نیرو‌های ضداسلام مبتنی بر تفرقه بینداز و حکومت کن است، از این رو در چنین شرایطی اتحاد امت اسلامی اوجب واجبات است. 
 
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، افزود: راه رسیدن به تمدن نوین اسلامی، اتحاد قوی میان شیعه و سنی است و در این راستا رهبران و نخبگان عالم اسلام باید هوشیار باشند و علیه دشمنان مشترک و نیرو‌های ضد تقریب جبهه مشترکی تشکیل دهند. 
 
وی با تشریح مقاومت جمهوری اسلامی ایران در برابر قدرت‌های استکباری، دشمنی غرب با ایران در زمان هشت سال جنگ تحمیلی و همدستی برخی حاکمان منطقه برای تجاوز به خاک ایران، گفت: برغم بیش از ۴۰ سال توطئه دشمنان انقلاب اسلامی، درخت تنومند انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی در ایران همچنان محکم و استوار است و به برکت این انقلاب ملت‌های مسلمان منطقه و جبهه مقاومت امروز قدرت مضاعفی در برابر تهاجم استعمار جهانی از جمله رژیم ناپاک صهیونیستی برخوردار هستند. 
 
حجت الاسلام و المسلمین شهریاری تأکید کرد: ایران همچنان به حقوق ملت‌های مظلوم جهان به ویژه مردم فلسطین و دفاع از آرمان‌های آنان متعهد است و امروز جهان از جمله عالم اسلام شاهد برادری و تعامل نزدیک ما با جبهه مقاومت در فلسطین، لبنان و عراق فارغ از مذهب و سلیقه‌های دینی است. 
 
وی اظهار داشت: با گذشت بیش از ۴۰ سال از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، ایران از تمامی چالش‌ها و دشمن استکباری عبور کرد و این انقلاب ثابت کرد که به موجب آن هویت اصلی به مسلمانان بازگشته است. همکاری و همگرایی با رزمندگان اسلام و جبهه مقاومت مصداق بارز وحدت و تاثیرات تاریخی انقلاب اسلامی بر معادلات منطقه‌ای است.
 
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با تبیین بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در میان رهبران و نخبگان دینی پاکستان مبنی بر اینکه اتحاد ملل اسلامی اوجب واجبات است، تأکید کرد: عالم اسلام با وحدت قوی می‌شود و به طور قطع مسیر حقیقی برای دستیابی به تمدن نوین در گرو انسجام و اتحاد قوی شیعه و سنی است.
 
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در پایان سخنانش خطاب به رهبران مذهبی و نخبگان دینی پاکستان، بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی را بازگو کرد و افزود: آیت الله خامنه‌ای تأکید دارند که اتحاد مسلمانان یک فریضه قطعی اسلامی است و این مهم یک امر اصلی است نه تاکتیک، وحدت، یک راهبرد است که هرگز موقتی نخواهد بود.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آسمان چهارمحال و بختیاری صاف تا کمی ابری
فوتبال پای ایران می‌ماند
ایرانِ امام رضا
پزشکیان: ایران، ایران امام رضا است
آمادگی کامل ستاد‌های مکه و مدینه در خدمات رسانی به زائران
تمرین گلزنی ملی‌پوشان فوتبال پیش از بازی درون تیمی
بازنمایی حیات اجتماعی و تاریخی حرم رضوی در نمایشگاه مجازی
توقیف ۳۶ دستگاه خودروی شوتی در ۷۲ ساعت گذشته در کهگیلویه و بویراحمد
اطلاعیه قطعی گاز به دلیل تعمیرات شبکه گازرسانی در زنجان
توافق محرمانه گوگل با پنتاگون؛ مدل‌های هوش مصنوعی در خدمت ارتش آمریکا
رمان «برادر گُل» منتشر شد
دبیرکل کمیته ملی المپیک: شاخص‌ها نشان می‌دهد ایران قوی در آسیا تداوم دارد
طرح‌های کلان عمرانی متعددی در نقاط مختلف اصفهان در دست اجرا
دعوت ورزشکار گیلانی به اردوی تیم ملی کبدی
توسعه گلستان با اتکا به روشهای تامین مالی مبتنی بر ظرفیتهای استانی
عطر رضوی در کوهپایه؛ استقبال مردمی از خادمان حرم امام رضا(ع)
پیام تبریک رئیس شورای تبلیغات اسلامی درپی قهرمانی تیم فوتبال ساحلی
همکاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی و شهرداری تهران برای بهینه‌سازی مصرف انرژی
در مجلس اراده ای برای واگذاری اختیارات به شورا‌ها وجود ندارد
نمایش صلابت و اقتدار ژیمناست‌های نونهال در بندرانزلی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
حادثه میناب جنایتی ماندگار در تاریخ است
ارائه قریب‌الوقوع اصلاح قانون حمل سلاح برای حمایت از محیط‌بانان
انهدام باند کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی با دستگیری سه متهم
مدارس غیردولتی باید پول فوق‌برنامه‌های برگزارنشده را عودت بدهند
عقدی متفاوت در شب های ایستادگی مردم
حکمت، موعظه و اخلاق نمی‌تواند جایگزین علم روان‌شناسی باشد
قیمت سکه و طلا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ در بازار رشت، تا ساعت ۱۲:۴۵
کشته و زخمی شدن ۷ نظامی صهیونیست در جنوب لبنان  (۱ نظر)
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)