• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۸۴۶۵۴
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۸
اقتصادی » صنعت

کاغذ موجود در بازار پاسخگوی نیاز ناشران نیست

رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران گفت: کاغذ‌های دپو شده در انبار‌های ۲ وارد کننده کاغذ، آزاد شده و در حال تحویل به تعاونی ناشران است، اما میزان این کاغذ‌ها نمی‌تواند پاسخگوی نیاز ناشران باشد.

کاغذ موجود در بازار پاسخگوی نیاز ناشران نیستبه گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری صداوسیما از اتاق اصناف تهران؛ آقای هومان حسن پور افزود: رکود در حوزه نشر بسیار عمیق است و برای ترمیم این زخم عمیق باید برنامه‌های دیگری را در نظر گرفت، چون دولت تغییر کرده و ساز و کار‌های جدیدی برای این حوزه در نظر گرفته شده است پس اظهار نظر در این مورد بسیار زود است.
 
حسن پور ادامه داد: هر بازاری نسبت به تصمیمات و واکنش‌های اخذ شده عکس العمل‌های ویژه‌ای را در پیش می‌گیرد. قیمت‌هایی که اکنون در بازار کاغذ آزاد وجود دارد واقعی نیستند و دلالان نیز در این زمینه در پی کسب منافع خود هستند تا بتوانند از بازار سود کسب کنند.
 
وی افزود: این در حالیست که ما از ابتدای امسال شاهد تزریق تسهیلات و کاغذ دولتی به هیچ ناشری نبودیم در این شرایط ناشران نیز مجبور هستند تا با کاغذ آزاد به فعالیت ادامه دهند و این علاوه بر افزایش قیمت کتاب‌ها تبعات دیگری برای حوزه نشر و همچنین مخاطبان دارد که ناخوشایند است.
 
حسن‌پور در خصوص برگزاری نمایشگاه کتاب گفت: برگزاری نمایشگاه کتاب نمی‌تواند مشکلی از چالش‌های امروز صنعت نشر را برطرف کند، زیرا ناشران آمادگی لازم برای نمایشگاه را ندارند آنان کاغذ با قیمت مناسب برای تجدید کتاب‌ها همچنین چاپ و انتشار کتاب‌های جدید را نداشتند در عین حال قیمت کتاب‌هایی که تا به حال منتشر کردند نیز افزایش فراوانی داشته، بدین ترتیب با اطمینان می‌توان گفت چرخه نشر که همانند یک زنجیره به هم پیوسته فعالیت و زیست دارد با هر تغییر و تحول در یک زنجیره زمینه را برای تغییر سایر عوامل را تجربه می‌کند بنابراین نمی‌توان انتظار داشت که با برگزاری نمایشگاه تحولاتی تاثیرگذار را بر حوزه نشر شاهد باشیم.
 
رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران به زمان مورد نیاز برای تولید کتاب‌ها اشاره و بیان کرد: فرآیند تولید کتاب حداقل دو ماه زمان می‌برد و اگر قرار باشد نمایشگاهی برگزار شود نمی‌توان انتظار داشت که کتاب‌ها با این سرعت تهیه و تدوین شود در حالی که هنوز قیمت کاغذ همچنان بالاست و هیچگونه کاغذ دولتی به انتشاراتی‌ها داده نشده است.
 
وی حال و روز کتاب فروشی‌ها را نامساعد دانست و تاکید کرد: شرایط برای کتابفروشی‌ها بسیار سخت و دشوار است به عبارت دیگر هرچه زمان بگذرد شرایط برای احیای دوباره حوزه نشر خصوصاً کتابفروشی‌ها با دشواری بیشتری مواجه می‌شود هم اکنون کتابفروشی‌ها به سختی در حال گذران امورات خود هستند در عین حال عوامل متعدد و فراوانی هستند که همگی در کنار هم رونق کتابفروشی‌ها را فراهم می‌کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قرار گاه عملیات جهادی منطقه‌ای در سنخواست جاجرم افتتاح شد
۷ نشان ارمغان ورزشکاران پیوند اعضای چهارمحال و بختیاری در مسابقات قهرمانی کشور
تقویم روز و اوقات شرعی هفدهم بهمن به افق آبادان و خرمشهر
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
اجرای طرح ایران همدل تا پایان ماه رمضان در کیش
گفتمان شهدا پیشرفت کشور را تضمین می‌کند
میهمانی لاله‌ها، پیونددهنده نسل جدید با آرمان‌های شهداست
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
مقاله پژوهشگران توزیع برق زنجان در مجله نیچر چاپ شد
نشت‌یابی بیش از ۷ هزار و ۸۴۴ کیلومتر شبکه گاز در استان زنجان
ورود وزیر امور خارجه کشورمان به مسقط
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ بهمن ۱۴۰۴
برگزاری دوره مربیگری درجه ۳ جودو بانوان در زنجان
توسعه بومگردی در روستا‌های استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
شمار میراث ملی استان زنجان به ۹۶۱ رسید
نقش برجسته آذربایجان‌غربی در صیانت از امنیت و ارزش‌های انقلاب اسلامی
هجدهمین یادواره سرداران و ۲۰۷ شهید سرافراز ایل شوهان در ایلام
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
افتتاح نمایشگاه هنری برای ایران در اسکو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
تکذیب ادعای نیویورک تایمز درباره محور مذاکرات ایران و آمریکا
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)