• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۸۴۸۹۰
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۴
بین الملل » اقتصادی
صندوق بین المللی پول اعلام کرد

هشدار به السالوادور درباره خطرات بیتکوین

صندوق بین المللی پول به السالوادور درباره خطرات پول رمزپایه بیتکوین که اخیرا در این کشور به طور رسمی مورد استفاده قرار می‌گیرد هشدار داد.

هشدار به السالوادور درباره خطرات بیتکوین به گزارش سرویس بین الملل­ ­خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری فرانسه از سن سالوادور، صندوق بین‌المللی پول روز دوشنبه در سندی درباره این کشور کوچک آمریکای مرکزی اعلام کرد که السالوادور نباید بیت کوین را به عنوان ارز رسمی با توجه به خطرات مرتبط با این ارز دیجیتال بپذیرد.
این گزارش صندوق بین‌المللی پول یک روز پس از آن منتشر می‌شود که نجیب ابوکیله، رئیس جمهور السالوادور تمایل خود را برای ساخت شهری موسوم به «بیت کوین سیتی» اعلام کرد. شهری انرژی آن از یک آتشفشان و منابع مالی آن از طریق انتشار اوراق قرضه مبتنی بر رمز ارز‌ها تامین می‌شود.
این نهاد مستقر در واشنگتن همچنین بر تلاش‌های دولت السالوادور برای توسعه شمول مالی، یعنی در دسترس بودن و برابری فرصت‌ها برای دستیابی به خدمات مالی که در آن افراد و مشاغل می‌توانند به محصولات و خدمات مالی مناسب، مقرون به صرفه و به موقع دسترسی داشته باشند و در واقع شامل محصولات بانکی، وام، حقوق صاحبان سهام و بیمه می‌شود و همچنین رشد اقتصادی مبتنی بر استفاده از فناور‌های های رمز ارز تاکید می‌کند.
در ادامه گزارش صندوق بین المللی پول تصریح شده است که با توجه به نوسانات بالای بیت کوین استفاده از آن به عنوان یک ارز رسمی خطرات قابل توجهی برای حمایت از مصرف کننده و همچنین برای یکپارچگی سیستم مالی و برای ثبات مالی ایجاد می‌کند.
علاوه بر این، صندوق بین المللی پول هشدار داده است که استفاده از بیت کوین می‌تواند پیامد بودجه‌ای نیز داشته باشد.
این نهاد پولی، به عنوان یکی از ‏معتبرترین مراجع ارزیابی و ‏پیش بینی چشم انداز اوضاع مالی و اقتصادی ‏کشور‌های ‏جهان، در این گزارش برآورد کرده است که «بیت کوین نباید به عنوان ارز رسمی پذیرفته شود و در همین راستا، از مقامات السالوادور خواست که گسترده قانونی مصوب هفت سپتامبر را که این ارز دیجیتال را به عنوان ارز رسمی کشور تبدیل کرده است، محدود کنند.
این نهاد بین المللی همچنین خواستار آن است تا کیف پول دیجیتال Chivo Wallet - که توسط مقامات سالوادور کنترل می‌شود تا از همه سرمایه‌های کاربران، به دلار و بیت کوین، از طریق جداسازی و حفاظت از دارایی‌های ذخیره محافظت شود.
در یک کنفرانس درباره بیت کوین در آمریکای لاتین، رئیس جمهور السالوادور روز شنبه توضیح داد که بیت کوین سیتی همه چیز را شامل می‌شود: محله‌های مسکونی، محله‌های تجاری، خدمات، موزه ها، مکان‌های تفریحی. فرودگاه ها، بنادر، قطارها.
وی افزود آتشفشان کونچاگوا انرژی لازم را برای کل شهر فراهم می‌کند و همچنین انرژی مورد نیاز معدن را نیز تامین می‌کند. تامین انرژی از آنجا بسیار مهم است که استخراج رمز ارز‌ها به برق زیادی نیاز دارد.
بر اساس گزارش صندوق بین المللی پول، انتظار می‌رود تولید ناخالص داخلی این کشور در سال ۲۰۲۱ حدود ۱۰ درصد و در سال بعد ۳.۲ درصد رشد کند.
رئیس جمهوری السالوادور در صفحه کاربری خود ‏در ‏‏شبکه ‏اجتماعی توییتر نوشت: انتشار گزارش صندوق بین المللی پول تحلیلی «جالب» از کشورش است. او خاطرنشان کرد: بدیهی است که ما با عناصر خاصی مانند پذیرش (خطرناک) بیت کوین موافقیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تاکید دبیرکل سازمان ملل بر مذاکره برای رسیدن به توافق درباره ایران
مروری بر فیلم‌های امروز شبکه‌های سیما
احیای زیست‌بوم‌های خشک با تکیه بر دانش سنتی در مناطق کم‌بارش
بیانیه وزارت امور خارجه در محکومیت مصوبه اتحادیه اروپا
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان
پیش‌بینی بارش‌های پراکنده و وزش باد در مناطقی از کشور
افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر از محل ضایعات
لزوم استفاده بهینه از سند جامع هیات عالی گزینش و تدوین نظام جامع آموزش
بازدید رئیس رسانه ملی از پشت‌صحنه مجموعه «هتل بسیار بسیار عجیب»
سپاه از قوی‌ترین و موثرترین نیرو‌های ضد تروریستی در دنیاست
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و جمهوری آذربایجان
نشست کمیته نظارت بر نرخ کالا و خدمات ستاد نوروزی ۱۴۰۵
منطقه آزاد کیش در چهارمین نمایشگاه تخصصی اقتصاد دریاپایه، خلیج فارس و مکران
تشدید پایش ونمونه‌برداری از پساب واحد‌های صنعتی در ارومیه
صدور مجوز ۸۵ هزار استخدام جدید در آموزش و پرورش
اختتامیه شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
حریق یک واحد مسکونی در مهرویلا کرج سه مصدوم در پی داشت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ بهمن ۱۴۰۴
۶ مصدوم دردمحور ارزوئیه به وکیل آباد
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
کشته‌سازی‌ها برای توجیه حمله نظامی به ایران بود
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تبعات خصمانه علیه سپاه متوجه سیاستمداران اروپایی است
پوتین: روسیه از نزدیک تحولات ایران را زیر نظر دارد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
عراقچی: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)
اولویت رسیدگی به خانواده‌های شهدا و مجروحین در حوادث دی ماه  (۱ نظر)