• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۸۶۷۰۹
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۴۰۰ - ۰۷:۳۴
فارس » اجتماعی

برنامه مراکز واکسیناسیون کرونا در شیراز؛ پنجشنبه ۴ آذر

آخرین برنامه کاری مراکز واکسیناسیون کروناویروس شیراز، مربوط به روز پنجشنبه، چهارم آذر ۱۴۰۰ اعلام شد.

 بر اساس اعلام کمیته واکسیناسیون علیه کروناویروس در دانشگاه، نام، نشانی و ساعات فعالیت مراکز واکسیناسیون کرونا در شیراز، روز پنجشنبه، چهارم آذر سال ۱۴۰۰ بر اساس شرایط زیر است.

  • فعالیت تزریق واکسن در مرکز سرداران با تزریق واکسن‌های اسپوتنیک، پاستوکووک، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت اول، تزریق واکسن‌های پاستوکووک، آسترازنکا، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت دوم و تزریق واکسن‌های کوو ایران برکت، آسترازنکا و سینوفارم برای نوبت سوم در نوبت‌های کاری ۸ صبح تا ۱۱ شب؛ مرکز غدیر با تزریق واکسن‌های اسپوتنیک، اسپایکوژن، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت اول، تزریق واکسن‌های اسپوتنیک، آسترازنکا، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت دوم و تزریق واکسن‌های کوو ایران برکت، آسترازنکا و سینوفارم برای نوبت سوم در نوبت‌های کاری صبح و عصر؛ مرکز سالن ورزشی امام حسن مجتبی (ع) با تزریق واکسن‌های اسپوتنیک، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت اول، تزریق واکسن‌های آسترازنکا، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت‌های دوم و سوم در نوبت‌های کاری صبح و عصر؛ مرکز شهید نصر فرد با تزریق واکسن‌های کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت اول و تزریق واکسن‌های آسترازنکا، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت‌های دوم و سوم در نوبت‌های کاری صبح و عصر؛ مرکز سردار شهید حاج قاسم سلیمانی با تزریق واکسن‌های کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت‌های اول، دوم و سوم در نوبت‌های کاری صبح و عصر؛ مرکز سالن ورزشی دانشکده هنر و معماری با تزریق واکسن‌های کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت اول و تزریق واکسن‌های کوو ایران برکت، آسترازنکا و سینوفارم برای نوبت‌های دوم و سوم در نوبت‌های کاری ۸ صبح تا ۳ بعد از ظهر؛ مرکز هلال احمر با تزریق واکسن‌های اسپوتنیک، پاستوکووک، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت اول، تزریق واکسن‌های کوو ایران برکت، آسترازنکا و سینوفارم برای نوبت‌های دوم و سوم در نوبت‌های کاری صبح و عصر؛ مرکز پهلوانان نصیری با تزریق واکسن‌های اسپایکوژن، اسپوتنیک، پاستوکووک، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت اول، تزریق واکسن‌های کوو ایران برکت، آسترازنکا و سینوفارم برای نوبت‌های دوم و سوم در نوبت‌های کاری صبح و عصر؛ مرکز ملاصدرا با تزریق واکسن‌های اسپوتنیک، کوو ایران برکت، پاستوکووک و سینوفارم برای نوبت اول، تزریق واکسن‌های کوو ایران برکت، پاستوکووک، آسترازنکا و سینوفارم برای نوبت دوم و تزریق واکسن‌های کوو ایران برکت، آسترازنکا و سینوفارم برای نوبت سوم در نوبت‌های کاری صبح و عصر؛ مرکز ثامن الحجج (ع) با تزریق واکسن‌های اسپوتنیک، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت اول، تزریق واکسن‌های کوو ایران برکت، آسترازنکا و سینوفارم برای نوبت‌های دوم و سوم در نوبت کاری صبح و عصر؛ پایگاه خودرویی پارس با تزریق واکسن‌های اسپوتنیک، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت اول و تزریق واکسن‌های کوو ایران برکت، آسترازنکا و سینوفارم برای نوبت‌های دوم و سوم در نوبت‌های کاری ۸ صبح تا ۴ بعد از ظهر و مرکز حسینیه عاشقان ثارالله (ع) با تزریق واکسن‌های اسپوتنیک، پاستوکووک، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت اول، تزریق واکسن‌های آسترازنکا، پاستوکووک، کوو ایران برکت و سینوفارم برای نوبت دوم و تزریق واکسن‌های کوو ایران برکت، آسترازنکا و سینوفارم برای نوبت سوم در نوبت‌های کاری ۸ صبح تا ۱۲ شب انجام می‌شود.
    متولدین سال ۱۳۸۸ و قبل از آن که در سامانه https://salamat.gov.ir نام نویسی کرده و پیامک نوبت دهی دریافت کرده اند، همچنین افرادی که موعد دریافت نوبت دوم واکسن آن‌ها فرا رسیده است، طی دو شیفت از ساعت ۸ صبح در شیفت صبح و از ساعت ۱۳ در شیفت عصر تا پایان حضور مراجعان واکسن‌های «کووایران برکت، اسپایکوژن، اسپوتنیک، پاستوکووک، آسترازنکا و سینوفارم» تزریق می‌شود؛ همچنین در صورت عدم امکان حضور در مراکز واکسیناسیون اعلام شده، می‌توانند برای تزریق واکسن از ساعت ۸ صبح تا ۴ بعد از ظهر به مرکز واکسیناسیون خودرویی پارس مراجعه کنند.برنامه مراکز واکسیناسیون کروناویروس در شیراز پنجشنبه ۴ آذر



توجه: واکسن «پاستوکووک»، تنها برای سنین ۱۲ تا ۱۸ سال تزریق می‌شود.

توضیحات: تزریق واکسن در مرکز سالن ورزشی دانشکده هنر و معماری از ۸ صبح تا ۳ بعد از ظهر، مرکز سرداران از ساعت ۸ صبح تا ۱۱ شب و مرکز حسینیه عاشقان ثارالله (ع) از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب انجام می‌شود.

همچنین فعالیت مراکز تزریق واکسن نوبت سوم در شیفت صبح از ساعت ۸ صبح و در شیفت عصر از ساعت ۱۳ برای افرادی که شرایط دریافت نوبت سوم را دارند، آغاز و تا پایان حضور مراجعان دارای نوبت واکسیناسیون انجام می‌شود.

افراد بالای ۶۰ سال که دو نوبت از واکسن‌های غیرفعال شده «کووایران برکت، بهارات و سینوفارم» استفاده کرده اند، باید نوبت سوم واکسن ترجیحاً مشابه نوبت اول (غیر فعال شده) به فاصله ۴ ماه از نوبت دوم دریافت کنند.برنامه مراکز واکسیناسیون کروناویروس در شیراز پنجشنبه ۴ آذر

افراد بالای ۶۰ سال که دو نوبت از واکسن‌های «اسپوتنیک و آسترازنکا» استفاده کرده اند، باید نوبت سوم واکسن «پاستوکووک و آسترازنکا» به فاصله ۶ ماه از نوبت دوم دریافت کنند.

تمامی افرادی که بر اساس سند کشوری گسترش واکسیناسیون کرونا در فاز اول واکسیناسیون قرار داشتند شامل کارکنان بهداشت و درمان، افراد با ریسک بالای ساکن در مراکز نگهداری، افراد ساکن در خانه‌های سالمندان و پرسنل خانه‌های سالمندان، جانبازان ساکن در مراکز نگهداری و پرسنل این مراکز، افراد کم توان ذهنی و جسمی ساکن در مراکز نگهداری و کارکنان این مراکز، جانبازان بالای ۵۰ درصد و جانبازان شیمیایی تنفسی که حداقل ۶ ماه از دُز دوم واکسن آن‌ها گذشته است، می‌توانند با مراجعه به مراکز واکسیناسیون، نوبت سوم واکسن خود را دریافت کنند.

افراد با ضعف سیستم ایمنی مانند ابتلا به بیماری‌های خاص از قبیل سرطان تحت درمان با شیمی درمانی و پرتودرمانی، بیماران پیوند عضو شده یا سایر بیماران دریافت کننده دارو‌های سرکوب کننده یا تضعیف کننده ایمنی یا مبتلا به نقص سیستم، ایمنی ابتلا به ام اس «MS»، بیماری مزمن کلیوی و ... که ۶ ماه از تزریق نوبت دوم واکسن آن‌ها گذشته است نیز می‌توانند با مراجعه به مراکز واکسیناسیون، نوبت سوم واکسن خود را دریافت کنند.

همچنین افرادی که شرایط نوبت سوم واکسن را دارند، در صورت عدم امکان حضور در مراکز واکسیناسیون اعلام شده، می‌توانند برای تزریق واکسن از ساعت ۸ صبح تا ۴ بعد از ظهر به مرکز واکسیناسیون خودرویی پارس مراجعه کنند.

توجه: همراه داشتن کارت ملی و کارت واکسن الزامی است!

یادآور می‌شود، لازم است حضور افراد در مراکز واکسیناسیون تنها بر اساس پیامک نوبت دهی بوده و از افراد دیگر درخواست می‌شود برای پیشگیری از هرگونه اختلال و ازدحام جمعیت در محل‌های تزریق واکسن و حفظ سلامت خود و دیگران، تنها پس از دریافت پیامک در روز‌های آینده به مراکز واکسیناسیون اعلام شده در پیامک مراجعه کنند، چرا که امکان پذیرش افراد خارج از نوبت‌های پیامک شده وجود ندارد و هر گونه مراجعه خارج از شرایط یاد شده، موجب اختلال در روند اجرای واکسیناسیون خواهد بود.برنامه مراکز واکسیناسیون کروناویروس در شیراز پنجشنبه ۴ آذر

برای دریافت نشانی مراکز و آخرین اطلاعات مربوط به واکسیناسیون در استان فارس و تغییرات احتمالی برنامه واکسیناسیون به پایگاه اینترنتی https://covidvaccine.sums.ac.ir مراجعه کنید.

بیشتر بخوانید:

هزار و ۲۰۰ بیمار کرونایی روی تخت بیمارستان‌های فارس

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قضاوت نمایندگان هندبال چهارمحال و بختیاری در مسابقات لیگ برتر کشور
راهکاری برای بهبود متابولیسم و کنترل پیش‌دیابت در زنان
آمادگی و انسجام عملیاتی، کلید پاسخ سریع به حوادث است
مسجد حجازی اهواز، قدمگاه ۱۳۰ شهید گرانقدر
افتتاح چندین طرح به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر در سیستان وبلوچستان
افتتاح طرح‌های مخابراتی در امیدیه همزمان با دهه فجر+فیلم
اعزام بسیجیان سراب به مناطق عملیاتی جنوب کشور
رشد تولید و توسعه زیر ساخت‌ های کشاورزی نیشابور
پایان مسابقات کشتی خردسالان و نونهالان سمنان
نمایشگاه مستندنگاری« زندگی در جنگ»
همایش بانوان انقلاب در کوهدشت لرستان
عیدی کارکنان دولت ۱۰ میلیون تومان تعیین شد
اجرای پویش ایران همدل در خوزستان+فیلم
بانوی هنرمند محمدیه در نقش کارآفرین
برگزاری جشن انقلاب با حضور دانش آموزان مهابادی
افتتاح ۶۴۹ طرح شهری و دهیاری‌ در لرستان
چهار نشان طلا ارمغان دختران نونهال وزنه بردار چهارمحال و بختیاری در رقابت‌های کشور
پرواز قوی سپید در آسمان انزلی پس از شکست پرسپولیس
تبدیل گاز‌های مشعل به ۱۰۰ میلیون دلار سود در شرکت نفت و گاز مارون
توزیع بیش از ۲ هزار بسته‌های بهداشتی و تشک مواج میان بیماران مددجو در خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آغاز عملیات اجرایی آزاد راه شیراز بوشهر
ادامه فعالیت سامانه بارشی در فارس تا فردا
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
افزایش ۴۰ درصدی بارش‌ها در کرمانشاه نسبت به میانگین بلندمدت
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
سارق باطری‌های خودرو با ۱۵ شاکی به زندان رفت
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)