• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۸۷۲۱۸
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۶
مازندران » علمی و فرهنگی

کوچک‌ترین سرباز امام خمینی(ره) در جنگ تحمیلی

شهید سیدحسین میرداداشی به عنوان کوچک‌ترین سرباز دوران دفاع مقدس از روستای سادات محله کاری کلا برای دفاع از میهن برخواست.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، در هشت سال حماسه و دفاع غرورآفرین، قاسم ها و علی اکبرهایی در کربلای ایران سر برآوردند که درس بزرگی به بشریت دادند.

شهید سیدحسین میرداداشی از جمله این حماسه سازان است؛ سرباز کوچکی که آبروی محله اش و افتخاری برای کشور عزیزمان ایران اسلامی شده است.

سیدحسین میرداداشی در سال۱۳۴۹ در یک خانواده پرجمعیت کشاورز در روستای سادات محله کاری کلای شهرستان بابلسر به دنیا آمد.

رفتن به کلاس اولش با شکل گیری انقلاب اسلامی ایران همزمان شد. با آن سن کم، بیشتر از هم سن و سالهای خود می فهمید. حسین ۱۰ ساله بود که آنقدر نمازش را زیبا می خواند که از طرف مسئولان آموزش و پرورش بعنوان یش نماز مدرسه خود انتخاب شد.

سیدحسین پسری زحمتکش بود و در کارهای کشاورزی کمک حال پدر و مادرش بود، به نیازمندان کمک می کرد و هر جایی که کسی به کمک نیاز داشت دریغ نمی کرد.

وی در سن و سال کم وارد بسیج شد؛ سیدحسین بچه ها را دور خود جمع می کردو با ایجاد گشت های شبانه در زمانیکه از یکسو جنگ بر ایران تحمیل شده بود و از سوی دیگر منافقین هم در شهرها و روستاهای ما خرابکاری می کردند امنیت منطقه خود را حفظ می کرد.

سال۶۱ در اوج جنگ تحمیلی ایران و صدام و حامیانش حسین به جایی رسیده بود که با سن ۱۱سالگی اش احساس تکلیف می کرد و به همراه تعدادی از بچه محل های خود از طریق لشکر۲۵ کربلای مازندران به جبهه های جنوب اعزام می شود.

چون سن او برای رفتن به جبهه کم بود و اجازه جنگ به وی نمی دادند بخاطر جثه درشت و شباهت زیاد به برادرش سید موسی با شناسنامه وی، خود را به جبهه ها رساند.

۶ماه بیشتر از زمان رفتنش به جبهه نگذشته بود و با توجه به اینکه در این مدت به مرخصی هم نیامده بود همسنگرهاش شنیده اند که حسین شهید شده است چون آرپیجی زن بود و از خط مقدم برنگشته بود.

عده ای خبر از اسارت او و عده ای نیز شهادت را پایانی بر زندگی این جوانمرد دانستند.

حتی برادرش کریم تمام سردخانه های بیمارستان های جنوب کشور را در جستجوی پیکر سیدحسین گشت اما خبری از پیکرش نبود، حتی در لیست آزادگان هم نامش را پیدا نکردند.

چند سالی از آن قضیه گذشت و مادرش در انتظار این مرد کوچک دفاع مقدس به رحمت خدا رفت اما پدر ۹۴ساله اش هنوز پس از ۳۹سال چشمش به در دوخته شده که شاید این بسیجی عاشق برگردد.

هر کجا که عطر شهید گمنامی در شهرها پیچیده می شد پدر دلش پر میکشید که شاید پسرش سید حسین باشد.

این پدر صبور و باگذشت هروقت دلش می گیرد سری به مکان هایی می زند که برای شهیدش در راه عام المنفعه انجام داده است.

سیداسماعیل میرداداشی پدر شهید سیدحسین بیش از ۵هزار متر زمین را برای ساخت خانه بهداشت، خانه عالم، مسجد و حسینیه، غسالخانه، ساختمان دهیاری، آرامگاه و تاسیسات آبرسانی برای ۷روستا اهدا کرد و ۲۰۰میلیون تومان نیز تا بحال برای ساخت این مجموعه ها هزینه کرد.

هرچند پیکر پاک دانش آموز شهید سید حسین میرداداشی کوچک ترین شهید بسیجی کشورمان تابحال به زادگاهش بازنگشته است  اما بخوبی با گمنامی اش ولایت پذیری و ایستادگی در مقابل دشمنان اسلام را به ما نشان داد.

بخشی از وصیت نامه شهید سیدحسین میرداداشی:

ای جوانان رمز پیروزی شما در وحدت است، نگذارید منافقان به مملکت اسلامی خیانت کنند و پست هایی را به عهده آنها نگذارید که همین دل شما را به درد می آورد. من شهید شدم همگان بدانید مرگ من اتفاقی نبود با چشم باز و دید وسیع به معشوقم رسیدم.

برای سلامتی امام زمان عج صلوات

عباس نواییان گزارش می دهد...

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
شهادت، کاری به سن و سال نداره...
باید انتخاب کرد...
باید انتخاب شد...
شهداء، فهمیدند "احلی من العسل" یعنی چی...
نظر شما
آخرین اخبار
اختصاص رتبه دوم کشور به چهارمحال و بختیاری در تجهیز اراضی به سامانه‌های نوین آبیاری
عوامل فردی، اجتماعی و نظام سلامت؛ ارکان کلیدی تقویت شیردهی
بقائی: رسانه‌های غربی فعالانه نسل‌کشی در غزه را تسهیل و توجیه کردند
حمایت قضایی لرستان از حقوق کارگران
قدردانی رئیس مجلس از مردم کهگیلویه‌وبویراحمد
آغاز اعطای تسهیلات کم‌بهره خرید موتور برق برای نانوایی‌های دزفول
کشف ۴۱ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های کیش
کشف ۸ هزار فشنگ جنگی در اهواز
برگزاری میز خدمت ادارات شهرستان رودبار در منجیل
بقائی: افکار عمومی آمریکا حاکمانشان را به‌خاطر جنگ پاسخگو کنند
احتکار و گرانفروشی بازی در زمین دشمن است
پاکسازی حاشیه رودخانه سپیدرود به همت ماهیگیران
وضعیت مطلوب ذخایر کالا‌های اساسی در خوزستان
صعود تیم دائم‌پناه مشهد به لیگ برتر فوتسال
ایمن سازی ورودی و خروجی آزادراه تهران کرج
بازدید استاندار سمنان ازروستا‌های شهرستان میامی
پیام وزیر آموزش و پرورش به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم
امتداد خیابانهای حماسی در آذربایجان شرقی
کارگران ایرانی مقاوم‌تر از بمب های دشمن
طوفانی با سرعت ۱۰۴ کیلومتر بر ساعت زابل را درنوردید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
بازگشت به جنگ آثار مخربی بر غیرنظامیان خواهد داشت
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)