• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۸۹۹۸۰
تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۴
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی

محکومیت اقدام شرم آور انگلیس و حمایت از حماس

کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین ریاست جمهوری در بیانیه‌ای به مناسبت «روز همبستگی با مردم فلسطین» از مسلمانان خواست؛ اقدام نابخردانه، ننگین و شرم آور رژیم استعمارگر انگلیس را محکوم و از جنبش دلاور و غیورمردان حماس، حمایت و پشتیبانی کنند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین؛ متن بیانیه به این شرح است: 
 
بسم الله الرحمن الرحیم
 
وَقَضَیْنَا إِلَی بَنِی إِسْرَائِیلَ فِی الْکِتَابِ لَتُفْسِدُنَّ فِی الْأَرْضِ مَرَّتَیْنِ وَلَتَعْلُنَّ عُلُوًّا کَبِیرًا ﴿۴﴾ فَإِذَا جَاءَ وَعْدُ أُولَاهُمَا بَعَثْنَا عَلَیْکُمْ عِبَادًا لَنَا أُولِی بَأْسٍ شَدِیدٍ فَجَاسُوا خِلَالَ الدِّیَارِ وَکَانَ وَعْدًا مَفْعُولًا ﴿۵﴾ 
ما در تورات به بنی اسرائیل خبر دادیم که قطعاً دو بار در زمین فساد می‌کنید و [در برابر طاعت خدا]به سرکشی و طغیان [و نسبت به مردم به برتری جویی و ستمی]بزرگ دچار می‌شوید. پس هنگامی که [زمان ظهور]وعده [عذاب و انتقام ما به کیفر]نخستین فسادانگیزی و طغیان شما فرا رسد، بندگان سخت پیکار و نیرومند خود را بر ضد شما برانگیزیم، آنان [برای کشتن، اسیر کردن و ربودن ثروت و اموالتان]لابه لای خانه‌ها را [به طور کامل و با دقت]جستجو می‌کنند؛ و یقیناً این وعده‌ای انجام شدنی است. (سوره اسراء آیات ۴و۵)
مجمع عمومی سازمان ملل متحد در ۲۹ نوامبر سال ۱۹۷۷ با اکثریت آرا این روز را در تقویم جهانی به عنوان روز همبستگی با مردم فلسطین ثبت کرد و از کشور‌های عضو این سازمان خواست تا این روز را در تقویم خود داشته و آن را گرامی دارند.
اما با گذشت سال‌ها از تصویب این روز مشاهده می‌کنیم که این سازمان در مقابل جنایتها، اشغالگری و بیرون راندن مسلمانان از سرزمین آبا و اجدادیشان توسط رژیم جنایتکار و منحوس صهیونیستی سکوت می‌کند.
در واقع سازمان ملل چنین مناسبت‌هایی را به عنوان ویترینی برای فریب دادن و سرگرم کردن کشور‌ها و مردم مظلوم قرار داده وگرنه چرا هیچ حمایتی از ملت مظلوم و ستمدیده فلسطین که پیوسته مورد تجاوز و اشغال قرار دارند، انجام نمی‌دهد و در حالیکه رژیم اشغالگر بر خلاف همه قوانین، قطعنامه‌ها و قواعد بین المللی هر روز دست به اشغال مناطق و روستا‌های جدیدی از فلسطین می‌زند و با بمباران و بیرون راندن زنان و کودکان فلسطینی روز به روز به تشدید این اقدامات دست می‌زند و بر جنایات، اشغال، آواره نمودن فلسطینی‌ها می‌افزاید و هیچ اقدامی در محکوم کردن، بازداشتن و مقابله با رژیم جنایتکار صهیونیسم انجام نمی‌دهد.
همچنانکه جهانیان شاهدند امروز همچنان خانه‌های مردم مظلوم و ستمدیده فلسطین اشغال می‌شود و مردم مظلوم فلسطین به خاک و خون کشیده می‌شوند و رژیم استکباری آمریکا از شهرک سازی و انتقال پاستخت و سفارتخانه‌ها به قدس شریف و ادامه اشغالگری‌های جدید حمایت می‌کند و رژیم انگلیس تشکلی مانند حماس را که برای سرزمین‌های خود و حقوق غصب شده و بازگشت فلسطینیان آواره و بی خانمان مبارزه می‌کند و مدافع و حامی این مردم مظلوم است، تروریستی می‌خواند و رژیم جعلی صهیونیستی هر روز دست به اقدام جدیدی علیه مردم فلسطین می‌زند، در چنین شرایطی انتظار می‌رود سازمان ملل در چنین مناسبت‌هایی مانند «روز همبستگی با مردم فلسطین» که خود آن را تصویب کرده به دور از فشار‌های رژیم منحوس صهیونیستی و آمریکای جنایتکار این جنایت‌ها را محکوم کرده و به دفاع از مردم مظلوم و ستمدیده فلسطین بپردازد و حقوق حقه و تضییع شده مردم فلسطین را به آن‌ها بازگرداند و جلوی زیاده طلبی‌ها و آواره سازی‌ها و کودک کشی‌ها و ویرانگری‌های رژیم صهیونیستی را بگیرد و حامیان رژیم نژاد پرست و تروریزم بین الملل و متجاوز اسرائیل مانند آمریکا و اسرائیل را محکوم کند.
امروز در شرایطی که به خواست خداوند متعال، این رژیم منحوس با ضعف و زبونی در آستانه فروپاشی قرار گرفته است، انتظار می‌رود کشور‌های منطقه و حاکمان آن‌ها به خود بیایند و تحت تاثیر نقشه‌های شوم و شیطانی استکبار جهانی با عناوین فریبنده‌ای مانند "عادی سازی روابط" قرار نگیرند و به حمایت از مردم مظلوم فلسطین و آرمان قدس شریف بپردازند.
امروز ملت فلسطین آگاه شده اند و حتی کودکان فلسطینی در میدان هستند و همه مسلمانان و آزادگان تمام دنیا وظیفه دارند با حمایت خود از آن‌ها موجبات آزادی و رهایی قدس شریف را فراهم کنند تا با ایجاد این همبستگی حق بر باطل پیروز شود.
کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین ریاست جمهوری ضمن گرامیداشت روز «همبستگی با مردم فلسطین» از تلاش‌های این ملت مقاوم و آزادیخواه تقدیر کرده و خواستار آزادی قدس شریف و فلسطین از نهر تا بحر و تحقق برگزاری همه پرسی به عنوان طرحی که مقام معظم رهبری امام خامنه‌ای (مدظله العالی) مطرح نموده اند و در سازمان ملل هم تصویب شده، است.
کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین ریاست جمهوری همچون گذشته در کنار مردم فلسطین ایستاده و از حقوق آن‌ها و از بازگشت فلسطینیان آواره به کشور خودشان و آزادسازی همه سرزمین‌های اشغالی حمایت و پشتیبانی می‌کند و از همه مسلمانان و آزادگان و طرفداران فلسطین، دولت ها، سیاستمداران و پارلمان‌های کشور‌ها و موسسات حقوقی و بین المللی، نخبگان و دانشمندان می‌خواهد در کنار مردم فلسطین ایستاده و از مبارزات به حق آن‌ها حمایت و دفاع کنند و اقدام نابخردانه، ننگین و شرم آور رژیم استعمارگر انگلیس را محکوم نمایند و از جنبش دلاور و غیورمردان حماس، حمایت و پشتیبانی می‌کند ما بر این باوریم و معتقدیم که حق بر باطل پیروز خواهد شد و اسرائیل چنانکه امام راحل خمینی عظیم الشان فرموده بودند اسرائیل نابود و ساقط خواهد شد و مسلمانان و فلسطینیان پیروز خواهند شد.
«وَمَا النَّصْرُ إِلَّا مِنْ عِنْدِ اللَّهِ الْعَزِیزِ الْحَکِیمِ»
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع مادر شهید جهانگیر پناهنده در کیان
به یاد شهدای والامقام کارگری
آغاز پویش به عشق رهبر عزیزمان می‌بخشم در خوزستان
خسارت جنگ تحمیلی سوم به حوزه گردشگری اصفهان
جنگ تحمیلی سوم، نقطه عطف تاریخی و پیچ بزرگ تحولات جهانی
مردم امام رضایی شهرستان باشت میزبان پرچم رضوی
خلیج فارس مرهون روحیه رئیسعلی و میرمهنا
میزبانی سروش‌پلاس از ۵۰۰ هزار جلسه برخط روزانه و ۱۶ هزار مدرسه
اعضای بدن، هدیه فوتبالیست رامهرمزی به بیماران نیازمند
رونمایی از سلاح‌ های اهدایی وزارت اطلاعات به موزه حرم مطهر رضوی
جانبازان ستون‌های عزت و امنیت ملت ایران هستند
پشتیبانی از انقلاب اسلامی در رزمایش جان فدا
سیاست تعامل ایران با کشور‌ها بر پایه احترام متقابل است
اهدای ۱۳۵ واحد خون در عجب‌شیر
بسته حمایت از صنعت گردشگری آسیب دیده از جنگ
دسترسی برابر به منابع فرهنگی از طریق نمایشگاه مجازی کتاب
جوان یزدی در تولد مادرش، آزادی زندانی غیرعمد را هدیه داد
روایتی از نسل‌هایی که کنار هم ایستاده‌اند
تولید کالای منحصر‌به‌فرد بازار‌های جهانی در سربیشه
اعزام هیئتی از سوی آیت‌الله سیستانی برای دلجویی از خانواده شهدا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)