• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۹۸۸۷۸
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۹
اجتماعی » حقوقی و قضایی

بیشتر بازداشت شدگان اغتشاشات اصفهان آزاد شده‌اند

سخنگوی قوه قضاییه با بیان اینکه بیشتر بازداشت شدگان اغتشاشات اصفهان آزاد شده اند، گفت: مردم حق دارند چنانچه خواسته یا مطالبه‌ای دارند به اطلاع مسئولان برسانند و خواسته‌های خود را مطرح کنند.

بیشتر بازداشت شدگان اغتشاشات اصفهان آزاد شده‌اندبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای خدائیان در نشست خبری افزود: مردم اصفهان در رابطه با حق آبه‌ای که دارند، اعتراضات و تجمعاتی را داشتند و ما شاهد بودیم که چندین روز این تجمع‌ها به‌صورت آرام و مسالمت‌آمیز ادامه داشت و هیچ مشکلی ایجاد نشد؛ اما همین تجمع مسالمت‌آمیز و شعور مردم آن منطقه دشمنان را عصبانی کرد و متأسفانه افرادی تحت تأثیر دشمنان در تجمع و صفوف مردم نفوذ پیدا کردند و دست به اغتشاش زدند.
وی با تاکید بر تمایز میان مردم و اغتشاشگران اظهار کرد: اغتشاشگران متأسفانه اقدام به سلب امنیت و تخریب اموال مردم کردند و مانع طرح صحیح خواسته مردم شدند.

خدائیان در ادامه گفت: در پی ایجاد اغتشاش توسط اغتشاشگران، مردم اصفهان وارد عمل شدند و با کمک نیروی انتظامی به آن خاتمه دادند و طبیعتاً تعدادی در این راستا دستگیر شدند.

سخنگوی دستگاه قضا تعداد بازداشت‌شدگان اغتشاشات اصفهان را حدود ۱۳۰ نفر اعلام کرد و گفت: برخی از این افراد پس از بازداشت بلافاصله آزاد شدند و بقیه نیز که برای آن‌ها قرار تأمین صادر شده بود، روز گذشته اکثر آن‌ها آزاد شدند.

وی ادامه داد: بجز افرادی که ممکن است اقدام به تیراندازی کرده باشند یا جرم آن‌ها به نحوی است که ممکن است قرار بازداشت موقت صادر شده باشد، بقیه افراد با قرار تأمین کفالت و وثیقه آزاد شده یا در مرحله آزادی هستند.

خدائیان با بیان اینکه مساله آب فقط اختصاص به استان اصفهان ندارد، گفت: چندین سال است که با خشکسالی مواجه هستیم و در برخی از استان‌های دیگر نیز کمبود آب داریم.

سخنگوی دستگاه قضا بیان کرد: زمانی که سطح آب پشت سد‌ها کاهش پیدا کرده، طبیعی است که مسئولان باید اولویت‌بندی کنند و در آن‌جایی که لازم است آب آشامیدنی تأمین شود، طبیعتاً این امر بر تأمین آب کشاورزی یا آب صنعتی اولویت دارد و مردم عزیز باید این را مد نظر قرار دهند؛ چرا که نمی‌دانیم در آینده چقدر بارش داریم.

وی تصریح کرد: اگر بنا باشد بلافاصله آب رهاسازی شود ممکن است در آینده با کمبود آب آشامیدنی مواجه شویم؛ البته دولت نیز باید به خواسته مردم توجه کند و در جایی که لازم است جبران خسارت شود. دولت مبالغی را به این امر اختصاص داده است و قطعاً به خواسته کشاورزان توجه می‌شود و خسارت آن‌ها نیز در چارچوب قانون جبران خواهد شد.

خبرنگاری هم در رابطه با هک برخی سامانه‌ها پرسید که سخنگوی دستگاه قضا گفت: همه مسئولان در این خصوص حساس هستند. در رابطه با هک سامانه‌ها، بایستی به ارتقای امنیت سامانه توجه کنیم یعنی زمانی که یک دستگاهی یک سامانه‌ای را ایجاد می‌کند قبل از راه‌اندازی سامانه باید به زیرساخت‌های امنیتی آن توجه بکند.

وی افزود: متأسفانه دیدیم در ایام گذشته برخی از سایت‌ها هک شدند هرچند خسارات عمده‌ای ایجاد نشد، اما صرف هک یک سامانه خودش نوعی ناامنی است. خوشبختانه این موضوع مورد توجه دولت و در دستور کار هست، دشمنان نظام از بیرون مرز‌ها و در داخل ممکن است به دنبال چنین اقداماتی باشند و در صورت شناسایی این افراد، دستگاه قضایی آماده برخورد است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
آمادگی دستگاههای مختلف استان قم برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
محققان ۴ کشور در جشن مهدوی آمل
تحصیل هزار و ۱۰۰ طلبه در ۱۴ مدرسه علمیه لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
اعدام عامل پشتیبانی «عملیات بزرگ» موساد در ایران
تلفن غرب مازندران تا ساعاتی دیگر وصل می‌شود
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
صدور ۲۱۰ هزار دادخواست علیه دشمن صهیونی و آمریکا
سالاری: با پرداخت مطالبات تامین اجتماعی از سوی دولت مشکلات سازمان حل شد
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
همبستگی پاکستانی ها با ایران 
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)