• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۰۱۶۴۳
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۱
بوشهر » سیاسی

مذاکرات برجام با برداشتن تحریم‌ها به نتیجه خواهد رسید

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: آمریکا و همراهان او باید بدانند زمانی مذاکرات برجام به نتیجه  خواهد رسید که  تحریم‌ها برداشته شود و آثار آن در زندگی مردم پدیدار شود.

مذاکرات برجام با برداشتن تحریم‌ها به نتیجه خواهد رسیدبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، آیت‌الله صفایی بوشهری در خطبه‌های نماز جمعه بوشهر با گرامیداشت میلاد حضرت زینب کبری سلام الله علیها و تبریک روز پرستار بیان کرد: شرکت در میدان جهاد و ترویج مکتب حضرت سیدالشهدا (ع) از ویژگی‌های برجسته حیات حضرت زینب سلام الله علیها است.

وی تاکید کرد: اگر روشنگری حضرت زینب (س) نبود شاید بخش دوم قیام حضرت امام حسین (ع) اینگونه در جهان پدیدار نمی‌شد.

خطیب جمعه بوشهر با تقدیر از تلاشگران حوزه سلامت و زحمات پرستاران به خصوص در شرایط سخت کرونایی گفت: جامعه پزشکی و پرستاری کشور در اوج شیوع کرونا با وجود حجم گسترده بیماران و کمبود برخی امکانات درمانی شجاعانه ایستادند و در خدمت به مردم حماسه‌های ماندگاری را رقم زدند.

وی خطاب به مردم بیان کرد: با وجود شرایط فعلی و فروکش کردن کرونا نباید بگذاریم زحمات کادر درمان بی حاصل شود و عادی انگاری‌ها موج دیگری را رقم بزند.

آیت‌الله صفایی بوشهری با اشاره به آغاز دور جدید مذاکرات برجام تاکید کرد: آمریکا و همراهان او باید بدانند زمانی این مذاکرات  برای کشور به نتیجه  خواهد رسید که  تحریم‌ها برداشته شود و آثار آن در زندگی مردم پدیدار شود.

وی عنوان کرد: اولین متخلف برجام آمریکا و در جایگاه بعد انگلیس، فرانسه و آلمان هستند چرا که احترامی برای امضای خود قائل نیستند و با وجود توافق برجام، مفاد عملی آن را رعایت نمی‌کنند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر ادامه داد: نگاه دولت‌های استکباری این است که تا می‌توانند ایران را تحت فشار قرار دهند تا از آرمان‌ها و دستاورد‌های خود عقب‌نشینی کند، وی آن‌ها باید بدانند مردم و نظام یک قدم از تفکرات و دستاورد‌های خود عقب‌نشینی نخواهند کرد.

وی عنوان کرد: آمریکا، انگلیس و آلمان بدانند اگر در مذاکرات برجام با صداقت رفتار نکنند بی اعتباری و بی اعتمادی خود را در جهان امضا کرده‌اند.

مصوبه به کارگیری ۵۰ درصد نیرو‌های بومی در صنایع عملیاتی شود

آیت‌الله صفایی بوشهری در بخش دیگری از خطبه‌های خود با اشاره به مشکلات اشتغال در استان بوشهر  گفت: با وجود میزبانی صنایع بزرگ در استان، باید مصوبه به کارگیری ۵۰ درصد نیرو‌های بومی در صنایع حتماً عملیاتی شود تا مردم به حقوق خودشان دست پیدا کنند.

وی تاکید کرد: تمامی دستگاه‌های نظارتی باید رعایت این دستور‌العمل را بررسی و نظارت کنند تا جوانان تحصیل کرده و متعهد بوشهری بیکار نباشند.

خطیب جمعه بوشهر با انتقاد از تداوم تبعیض‌ها و چشم پوشی از حقوق جوانان و مردم استان بوشهر، بیان کرد: مدیران و مسئولان صنعتی استان حداقل به قانونی که خود  امضا کرده‌اند، پایبند باشند.

وی عنوان کرد: مدیران صنایع در استان بوشهر باید آمار اشتغال را اعلام و عنوان کنند نیرو‌های بومی به کار گرفته شده در چه رشته‌هایی مشغول به کارند و آیا در رده‌های بالایی و میانی مشغول به کارند یا اینکه تنها در رده‌های پایین خدمتی مانند خدماتی و کارگری به کار گرفته شده‌اند.

آیت‌الله صفایی بوشهری عنوان کرد: بیکاری جوانان استان بوشهر در کنار توسعه صنعتی و بالا بردن تولید به معنی نابودی نیروی کار توانمند بومی این استان است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کاهش ۴۵ درصدی تلفات تصادف‌های رانندگی در خدابنده
بارش بیش از ۲۱۱ میلی متر باران در کیش
مدارس جاسک آماده اسکان اضطراری
افتتاح رسمی صحن مطهر حضرت زهرا(س)
ثبت نام در فرایند ارزیابی و انتخاب برند برتر ملی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
خدمات رسانی شبانه روز ستاد مدیریت بحران در کیش
واریز یارانه یسنا، همزمان با شب یلدا
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۲۷ آذر
محاسبات دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه فرو ریخت
کنترل بیولوژیک افت ذرت
پرواز اورژانس هوایی برای نجات نوزاد در طالقان
خدا جواب بازیکنان پرسپولیس را داد
مسابقات آزاد تپانچه بانوان؛ هانیه رستمیان قهرمان شد
تشدید بارندگی ها در پایان هفته سمنان
بیانیه کمیته انضباطی درباره توهین‌ها و فحاشی تماشاگران فوتبال
نعمت بی دریغ، ایران غرق در برکت برف و باران
عملیات بهسازی قبور معصوم زاده بجنورد متوقف شد
مصر و امضای یک قرارداد تازه عربی با رژیم صهیونی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
هوای سرد در تهران ماندگار است
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
ادامه عملیات بارورسازی ابر‌ها تا پایان بهار
جام جهانی اسکیت رولبال؛ بانوان ایران بر سکوی سوم جهان ایستادند
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)