• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۰۳۰۸۹
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۵
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس

تصمیم گیری درباره دامنه نوسان؛ متناظر با شرایط بورس

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: دامنه نوسان یکی از مهمترین مسائل روز بورس که دارای ابعاد مختلفی است و در حال بررسی هستیم تا متناظر با شرایط بازار در مورد آن تصمیم گیری کنیم.

تصمیم گیری درباره دامنه نوسان؛ متناظر با شرایط بورسبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، مجید عشقی در نشست خبری صبح امروز اظهار داشت: ایده آل آن است که دامنه نوسان به معنای فعلی نداشته باشیم و در صورت ایجاد نوسان شدید در قیمت سهام توقف کوتاهی روی سهم ها انجام شود و یا اینکه دامنه نوسان پویایی داشته باشیم، مشابه آنچه در بورس بسیاری کشور‌ها شاهد آن هستیم.

وی ادامه داد:، ولی در حال حاضر با عدم تعادل کلی مواجهیم و تصمیمات تاثیر مقطعی در بازار دارد که دراین شرایط اگر دامنه نوسان به کلی نداشته باشیم ممکن است شاهد نوسانات شدیدتری در بازار باشیم.

آقای عشقی افزود: ولی به هر حال این بحث در حال کارشناسی است و اگر شرایط مهیا باشد راه‌های مختلفی برای باز کردن نوسان در پیش داریم.

وی با اشاره به دیدار خود با ریاست قوه قضائیه اظهار داشت: در این جلسه در خصوص مباحث مختلفی که در خصوص بازار سرمایه وجود دارد و اقدامی که باید صورت بگیرد تبادل نظر شد.

رئیس قوه قضائیه برخی ابهامات فعالان بازار را مطرح کردند و بحث‌هایی تخصصی مربوط به زیرساخت‌های بازار نیز مطرح شد که البته این مباحث در دستور کار سازمان بورس قرار دارد و به طور دقیق مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

رئیس سازمان بورس افزود: در این جلسه برخی مسائل هم که مربوط به زیرساخت‌های بازار است مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.

واریز منابع صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت بازار
 
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، از اختصاص منابع به صندوق تثبیت بازار سرمایه در لایحه بودجه ۱۴۰۱ خبر داد. 
 
آقای مجید عشقی در نشست خبری امروز درباره وضعیت نهایی واریز منابع صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت بازار گفت: این صندوق برای حمایت از بازار تشکیل شده و‌دولت نیز عزم جدی برای بزرگ شدن این صندوق دارد. اخیرا در ستاد اقتصادی مصوب شد که یک‌مبلغ مشخص برای واریز به صندوق تثبیت لحاظ شود. همچنین برای این‌موضوع یک‌مبلغ قابل توجه نیز در بودجه ۱۴۰۱ لحاظ شده است.
 
وی با اشاره به اینکه تلاش ما برای ایجاد ثبات در بازار سرمایه است، اما قطعا این مهم زمان‌بر است گفت: بیشتر شرکت‌های بزرگ در بورس، پذیرش شده‌اند و حدود ۲۰ شرکت نیز در حال طی کردن روند پذیرش در بازار سرمایه هستند.
 
وی درباره حذف قیمت گذاری دستوری در بورس افزود: چالش‌های بازار مشخص است و لزوما قیمت گذاری دستوری نیست.
 
عشقی ادامه داد: بسیاری از صنایع در فرآیند‌ها مشکل دارند. به عنوان مثال پالایشی‌ها از زمانی که دولتی بودن تا امروز، از فرآیند صادرات دولتی رنج می‌برند؛ یا خودرویی‌ها با توجه به مشکلات مدیریتی و منابع مالی، دچار مشکل هستند.
 
عشقی گفت: موضوع قیمت گذاری دستوری را ادامه خواهیم داد و رایزنی‌هایی با سیاست گذاران و دستگاه‌ها خواهیم داشت.
 
رئیس سازمان بورس درباره سهام عدالت نیز افزود: مقرر شد کارگروهی تشکیل شود تا ساختار فرآیند اجرایی سهام عدالت را بررسی کند و به سرعت، اقدامات اصلاحی شروع شود تا بحث مالکیت و مدیریت سهام عدالت را که دارایی خوبی برای مردم است به صاحبان اصلی منتقل کنیم.
 
عرضه املاک و مستغلات دولت در بورس کالا
 
عشقی درباره واگذاری اموال مازاد گفت: عملیات اصلی واگذاری اموال مازاد دولتی توسط وزارت اقتصاد و سازمان خصوصی انجام می‌شود؛ بر این اساس، با سازمان بورس مذاکراتی داشته است و املاکی که امکان پذیرش و فروش در بورس کالا داشته باشد در بورس کالا انجام می‌شود ضمن اینکه بورس کالا از نظر زیرساختی مشکل خاصی ندارد. 
 
وی تاکید کرد: یکی از رسالت‌های اصلی سازمان بورس، بحث شفافیت اطلاعات شرکت هاست که به جد پیگیر هستیم تا محصولات بصورت شفاف در بورس عرضه شود.
 
عشقی افزود: ستاد هماهنگی اقتصادی دولت، مصوبه‌ای برای واریز منابع از صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت بازار سرمایه داشته است واریز منابع از صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت بازار نشان می‌دهد دولت عزم جدی برای توسعه این صندوق دارد و تصمیم دارد بصورت مستمر مبلغی را به صندوق واریز نماید. 
 
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار ضافه کرد: برای بازارگردانی سهام عدالت، مقرر شده در قالب یک صندوق بازارگردانی و با تصویب شورای عالی بورس، این کار انجام شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
لطفا این موارد را پیگیری کنید خواسته میلیونها سهامدار بورس موارد زیر است:
1- بورس 3 ماه است بعد از شروع دولت و شروع وزارت آقای خاندوزی و مدیریت جدید عشقی همش منفی بوده و قیمتها به قیمتهای اردیبهشت برگشته اند و ضررهای سهامداران بیشتر شد.اگر اینها نمیتوانند بازار بورس را درست کنند باید عوض شوند.
2-عرضه اولیه ها در بورس با شروع دولت از نیمه شهریور متوقف شد.اگر دولت کسری بودجه دارد چرا عرضه اولیه ها را قطع کرده؟
3-پرداخت سود سهام سهامداران قرار بود از سجام انجام شود نه تنها این کار در بیشتر شرکتها انجام نشد بلکه بیشتر شرکتها در بورس طبق ماده 240 قانون تجارت که 8 ماه فرصت به شرکتها برای واریز سود می دهد دقیقا ماه هشتم را انتخاب میکنند تا سهامدار اگر دیر متوجه شد سود سهامدار در حساب شرکت بماند.خیانتی که 30 سال است در شرکتهای بورسی انجام میشود و سود سهامداران بسیاری همینطوری در بانکها و شرکتها مانده و کسی پاسخگو نیست و پیگیری هم نمیکنند که همه را از سجام واریز کنند.
4- لازم است ماده 240 قانون تجارت فوری اصلاح شود و پرداخت سود سهامداران در بورس از یکهفته بعد از مجمع سالیانه صورت گیرد.این قانون متعلق به 80 سال پیش است و الان با وجود اینترنت و آنی شدن پرداخت ها باید سود شرکتها آنی یکهفته بعد از مجمع بحساب سهامدار واریز شود.
5-لازم است قانونی که به کارگزاری ها اجازه می دهد 2 روز بعد از فروش سهام پول سهامدار را بحسابش واریز کنند را ملغی کنند و قانون جدیدی ارایه شود که پول سهامداران بعد از فروش آنی همان روز بحسابشون واریز شود.دوره اینترنت و تجارت الکترونیک است 2 روز تاخیر مال دوره 20 سال پیش بود که همه چیز کاغذی و دفتری بود.
6-لازم است ضرر تمام سهامدارانی که صندوق پالایش و دارایکم خریدن و ضرر کردن پرداخت شود و ضرر سهامدارانی که عرضه اولیه ها را خریدن و آنها به زیر قیمت عرضه اولیه آمدن هم پرداخت شود تا سهامداران متضرر ضررشان کمی جبران شود.
7-لازم است طرح ادغام کارگزاری ها هم مثل ادغام بانکها استارت بخورد تا جلوی فساد و رانت در کارگزاری ها و کاهش خدمات در کارگزاری گرفته شود.چون تعداد کارگزاری ها در کشور ما نسبت به کشور ترکیه 5 برابر بیشتر است درحالیکه حجم و ارزش معاملات بورس ایران یک چهارم بورس ترکیه است.
8-جلوی قیمت گذاری دستوری در شرکتهای فولادی خودرویی پتروشیمی پالایشی گرفته شود و از تعیین دستوری نرخ ارز در بازار و 5 نرخی بودن ارز جلوگیری شود.
9-فروش سهام عدالت برای مستقیم و غیرمستقیم آزاد شود تا هر کی به نقدینگی نیاز دارد بفروشد.بسیاری مشکل مالی دارند.بیشتر سهام عدالت استانی ها متوقف است.
چرا شما موضوعات اصلی بورس را پیگیری نمیکنید.حاشیه ها را رها کنید.بعنوان یک باتجربه و واقع بین در جامعه همین موارد را پیگیری کنید حداقل یک پول نقدی دست مردم می آید.
باتشکر
صحبت های انتخاباتی آقای رئیسی در مورد بورس شبیه به یک بهشت سرمایه گذاری بود اما الان بعد از گذشت ۱۰۰ روز و اندی دقیقا از وسط جهنم بورسی برای شما مینویسم ...
نظر شما
آخرین اخبار
تعامل با جوامع محلی؛ محور توسعه پایدار در صنعت مس
آغاز پایش و مبارزه با آفت شپشک سیاه زیتون در باغات طارم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۸ اسفند ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۸ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
آموزش و پرورش حیاتی‌ترین حوزه کشور
رعایت ایمنی در محیط زندگی تدبیری برای حفظ سلامت مردان
رشد ۱۵ درصدی تولید فولاد ایران در ژانویه ۲۰۲۶
اهدای زمین به مدال‌آوران ورزشی در هوراند
هشدار صریح سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح به آمریکا
افزایش غلظت غبار در سمنان
صندوق‌های حمایت از کشاورزی زنان گامی موثر در توسعه مشارکت اقتصادی
رسیدگی به درخواست ۳۲ مراجعه‌کننده در دیدار مردمی دادستان مرکز خوزستان
دیدار سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در لبنان با وزیر امور خارجه
اوقات شرعی اهواز، ۸ اسفند ۱۴۰۴
تأکید بر رفع تعهدات ارزی و تقویت انگیزه‌های صادراتی در استان قم
عراقچی: مذاکرات پیشرفت خوبی داشت
دعای هر روز و روز نهم ماه مبارک رمضان
رویداد ایران جان رویدادی برای معرفی ظرفیت‌های معدنی کهگیلویه و بویراحمد
بسته خبر‌های کوتاه ۷ اسفند چهارمحال و بختیاری در یک نگاه
برد تراکتور مقابل گل‌گهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
وقفه در مذاکرات ژنو؛ ادامه گفت‌و‌گو‌ها از ساعاتی دیگر
عمان: مذاکره‌کنندگان به راه‌حل‌های نوآورانه نزدیک شدند
پایان دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا در ژنو
دعای هر روز و روز هشتم ماه مبارک رمضان
نمایندگان ایران طلایی شدند
بقایی: دو هیئت‌ نیاز داشتند با پایتخت‌ها مشورت کنند
فراخوان سومین رویداد ملی فناورانه میکروالکترونیک
کاهش دما در استان یزد
میلیون‌ها ربات در خدمت عملیات رسانه‌ای غرب
برپایی محفل انس با قرآن کریم در شهر بهمن
منافع و آرمان‌های ملی، خط قرمز مشترک همه ما است
آغاز بکار اتوبوس ویژه بانوان
پخش زنده دیدار تراکتور و گل گهر از شبکه ورزش
هشدار نارنجی هواشناسی برای مناطق شمال غرب کشور
عراقچی: مذاکرات پیشرفت خوبی داشت
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۸ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)