• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۰۹۸۹۶
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۷
اجتماعی » حقوقی و قضایی

با همه توان در خدمت مبارزه با مواد مخدر هستیم

وزیر ورزش و جوانان گفت: ورزشکاران هر جا لازم باشد به عنوان سفیران پیشگیری درکنار ستاد مبارزه با مواد مخدر هستند.

با همه توان در خدمت مبارزه با مواد مخدر هستیمبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای سید حمید سجادی در نشست تخصصی معاونان، مشاوران، مدیران کل ستاد و دبیران شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان‌های سراسر کشور که امروز برگزار شد، گفت: ورزش یک پدیده اجتماعی است و اهمیت به جایگاه ورزش در همه دنیا مشخص است.
وی ادامه داد: اتفاق‌های مختلفی در کمین است و یکی از نگران کننده‌ترین این اتفاقات اعتیاد است که رابطه عمیقی با حوزه یادگیری دارد یادگیری چند حیطه دارد مباحث نظری در حیطه شناختی است حیطه دوم عاطفه است و حیطه سوم روانی حرکتی است و حیطه چهارم حیطه کوششی خود فرمانی است پیشگیری از اعتیاد هم به این سه حوزه مربوط می‌شود و هم به حیطه چهارم که حیطه کوششی و خود فرمانی است.
وزیر ورزش و جوانان گفت: غیر از آنچه که برنامه ریزان آموزشی برای ما برنامه ریزی می‌کنند، اما در نهاد‌های دیگری مانند مسجد، هیئت و. موضوعات دیگری را یاد می‌گیریم و این آموزه‌ها در وجود انسان نهادینه می‌شود، یک انسان مجموعه‌ای از ارزش هاست.
وی ادامه داد: از سوی دیگر انسان ممکن است عادات بد را نیز فرابگیرد و بنده عادات می‌شود و ممکن است این بنده عادات شدن برای انسان فلاکت به بار آورد و اعتیاد یکی از این عادات است که انسان را به فلاکت می‌رساند.
سجادی افزود: باید دست به دست هم دهیم تا چیزی را به جوانان و نوجوانان یاد دهیم و یادگیری تا پایان عمر نباید رها شود و جوامع پیشرفته بشری خودشان را از یادگیری مبرا نمی‌دانند.
وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش خطاب به دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر ادامه داد: شما ۲۸ هزار مکان ورزشی را از آن خود و پایگاه خود بدانید و همچنین ۱۴ هزار هیات ورزشی را یاوران خود بدانید.
وزیر ورزش و جوانان گفت: هم اکنون اعتیاد به مواد مخدر و روان گردان‌ها معضل اصلی کشور است و می‌توانید در حوزه پیشگیری روی وزارت ورزش حساب کنید، بهره وری از ظرفیت ورزشکاران و قهرمانان ملی در امر پیشگیری دردستور کار ماست.
وی افزود: ورزشکاران هر جا لازم باشد به عنوان سفیران پیشگیری در کنار ستاد مبارزه با مواد مخدر هستند.
سجادی افزود: در امر مبارزه با مواد مخدر و روانگردان‌ها حتما از ظرفیت و امکانات ورزشی استفاده شود.
سجادی ادامه داد: همچنین بخش مهمی از ۳۷۰۰ سمن که در حوزه جوانان فعال هستند در این زمینه کار می‌کنند و می‌توانیم فعالیت‌های آن‌ها را بازتعریف کنیم و همچنین سمن‌های جدید را در این زمینه ایجاد کنیم.
وزیر ورزش و جوانان گفت: همچنین در بحث اقدامات صیانت از معتادان بهبود یافته نیز در کنار ستاد مبارزه با مواد مخدر هستیم و می‌توانیم از ظرفیت وزارت ورزش در مانایی این افراد بهبود یافته استفاده کنیم. می‌توانیم از ظرفیت‌های تبلیغات محیطی در بازی‌های ورزشی استفاده کنیم.
حمید سجادی در ادامه نشست تخصصی معاونان، مشاوران، مدیران کل ستاد و دبیران شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان‌های سراسر کشور افزود: یکی از کشور‌های اروپایی رتبه اول در اعتیاد بود که با اهمیت به ورزش و تفریحات سالم به رتبه هفدهم در اروپا رسید.
وی گفت: چه می‌شود که اعتیاد و سیگار در وجود فرد عجین و او بنده عادات خود می‌شود.
وزیر ورزش و جوانان به آموزش و یادگیری در بحث پیشگیری از معضل مواد مخدر اشاره کرد و گفت: خرداد ۱۳۹۰ ما آماری در ورزش همگانی در "دوپینگ" داشتیم؛ در آن زمان دوپینگ در ورزش همگانی ۳۲ برابر ورزش قهرمانی بود و ما مجبور به تشریح دوپینگ هستیم در اعتیاد نیز اینگونه است.
وی افزود: باید کاری کنیم در مواجهه با اعتیاد خودفرمان شویم یعنی فرد با دیدن و در دسترس بودن مواد مخدر، به سمت مصرف نرود.
این مقام مسئول افزود: ورزش ما را در حوزه یادگیری به جایی می‌رساند که فرد اصلاً کسر شأن می‌داند در مکانی حضور پیدا کند که به طور مثال سیگار یا قلیان مصرف شود.
وی با بیان اینکه اکنون اعتیاد به عنوان معضل نخست کشور مطرح است، یادآور شد: در حوزه مبارزه با مواد مخدر و روانگردان می‌توانیم از ظرفیت سَمن‌های وزارت ورزش نیز استفاده کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رهبر دموکرات های سنا: ترامپ مزخرف می گوید
روند اجرایی مگاپروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) تسریع یابد
قربانپور: سامانه بارشی جدید از دوشنبه وارد آذربایجان غربی می شود
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
شنیده شدن صدای چندین انفجار در اربیل عراق
سه فقره تصادف در آذربایجان غربی ۱۲ مصدوم برجای گذاشت
تداوم حماسه شب های اقتدار ملی در ارومیه در موج شصت و دو
حدود ۴۰ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به لبنان
آسمانی شدن مادر شهیدان توکلی
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و فرانسه
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
تظاهرات بحرینی‌ها علیه آل خلیفه
ورود بیش از ۶۵۰۰ زائر ایرانی به شهر پیامبر
نقش کلیدی زنجان در پایداری اقتصاد کشور با تولید ۱۴ میلیون تن مواد معدنی
استاد نقره‌کار هنر معماری را با اندیشه ولایی پیوند زد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
اعلام آمادگی ۳ هزار معلم لرستانی در دفاع از ایران اسلامی
حذف ثبت سفارش برای واردات کالا‌های ضروری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
حدنصاب حمل کالای اساسی از بنادر در جنگ رمضان شکست
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)