• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۱۰۰۹۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۱
اجتماعی » جامعه و شهری

شهرداری گود‌های رها شده در پایتخت را تعیین تکلیف کند

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه شهرداری تهران باید هر چه سریع‌تر برای ایمن سازی یا پر کردن گود‌های رها شده در شهر تهران اقدام کرد، گفت: این گود‌ها در سطح پایتخت وحشت‌آفرین و خوف‌برانگیز است.

شهرداری گود‌های رها شده در پایتخت را تعیین تکلیف کندبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، مهدی عباسی رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران در سی و دومین جلسه شورای شهر تهران در تذکری در ارتباط با گود‌های رها شده در سطح شهر تهران اظهار کرد: بنده نگران هستم و به دلیل بارندگی‌هایی که در تهران داریم ممکن است خطراتی درباره گود‌های رها شده سطح شهر تهران رخ دهد که مهمترین این گود‌ها در مجاورت برج میلاد است.
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران ادامه داد: اگرچه این گود‌ها مربوط به مدیریت این دوره از مدیریت شهری نیست، اما زمان بسیاری از دست رفته است و باید در این ارتباط اقدام موثری را انجام داد چرا که نتایج مطالعات نشان می‌دهد اگر حادثه‌ای رخ بدهد علاوه بر خسارت‌های جانی، خسارت‌های مالی نیز در پی خواهد داشت.
عباسی همچنین به گود رها شده در منطقه ۹ واقع در تقاطع آیت‌الله سعیدی تصریح کرد: این گود‌ها وحشت‌آفرین است و از شهرداران مناطق درخواست می‌شود نسبت به ایمن‌سازی گود‌ها و یا پر کردن آن‌ها اقدام فوری کنند.
وی همچنین در ارتباط با ساخت‌وساز‌های غیرمجاز در برخی از مناطق تاکید کرد: متاسفانه شاهد هستیم این اقدام در برخی مناطق در حال انجام است که به لحاظ قانونی تخلف است و مدیریت شهری باید وارد شود و جلوی ساخت و ساز را بگیرد.

عوارض حاصل از کسر پارکینگ به احداث پارکینگ محله‌ای تخصیص نیافته است

رییس کمیته اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران هم گفت: یکی از راهکار‌هایی که مدیریت شهری تهران از سال ۱۳۹۵ در دستور کار خود قرار داده تخصیص عوارض دریافتی حاصل از کسر پارکینگ برای احداث پارکینگ‌های محله‌ای در محدوده‌های فرسوده مناطق ۷ الی ۲۰ است. اما روند احداث و میزان پیشرفت پارکینگ‌های محله‌ای بصورت لاک پشتی است و بخش قابل توجهی از منابع حاصل از عوارض تامین کسر پارکینگ طی سال‌های گذشته، صرف نگهداشت شهر و پرداخت حقوق و مزایای پرسنل شهرداری تهران شده است.
خانم زهرا شمس احسان رییس کمیته اجتماعی شورای شهر تهران در سی و دومین جلسه شورا در تذکری گفت: تامین قطعی و احداث پارکینگ مورد نیاز برای تمامی واحد‌های تولیدی و ساخت و ساز‌های شهری طبق بند ۱-۶-۶ طرح جامع، بند ۱-۱۲ ضوابط و مقررات طرح تفصیلی یکپارچه شهر تهران و مصوبه ۵۰۲ کمیسیون ماده پنج مورد تاکید قرار گرفته است.
وی ادامه داد:، اما در سنوات گذشته متاسفانه به روش‌های مختلف از جمله اخذ تعهد از مالکان جهت تامین پارکینگ در شعاع ۲۵۰ متری، کسر پارکینگ‌های زیادی در سطح مناطق ۲۲ گانه بر پایتخت تحمیل شده است.
شمس احسان افزود: جهت رفع این مساله، موضوع هزینه کرد شفاف کلیه درآمد‌های حاصل از عوارض کسری پارکینگ و اختصاص صد در صدی آن جهت ساخت پارکینگ‌های محله‌ای بار‌ها در مصوبات شورای اسلامی شهر تهران مورد توجه و تاکید واقع شده و شهرداری تهران مکلف بوده است منابع حاصله (موضوع مصوبات یاد شده) را در حساب اختصاصی و جداگانه‌ای نزد خزانه شهرداری واریز و صرفاً جهت ساخت پارکینگ‌های عمومی و با اولویت پارکینگ‌های محله‌ای هزینه کند و هرگونه هزینه‌کرد خارج از موضوع، همواره به صورت صریح غیرمجاز و ممنوع اعلام شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
این گود‌ها وحشت‌آفرین است و از شهرداران مناطق درخواست می‌شود نسبت به ایمن‌سازی گود‌ها و یا پر کردن آن‌ها اقدام کنند
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت احداث کمپ ترک اعتیاد در بستان‌آباد
کشف ۳۱ هزار لیتر سوخت قاچاق در حاجی آبادِ هرمزگان
گسترش همکاری ها بین آذربایجان شرقی و جمهوری آذربایجان
ایران جان، مقوم انسجام و امید ملی
هشدار نارنجی تشدید گردوخاک با منشا عراقی در خوزستان
نظارت هوشمند در جاده‌های سیستان و بلوچستان تقویت می‌شود
اختصاص ۲ آمبولانس پیشرفته به بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
اعتبار امروز تبریز ریشه در هویت تاریخی آن دارد
بارش پراکنده باران در سمنان
هم‌اندیشی فرمانده سپاه خوزستان با قضات بسیجی؛ قدردانی از همراهی دستگاه قضا در مأموریت‌ها
لزوم رعایت توصیه‌های ایمنی هنگام استفاده از شوینده‌ها
اضافه شدن یک دستگاه آمبولانس به ناوگان نقلیه بیمارستان بزرگ دزفول
برخورد دستگاه قضایی خوزستان با فساد در طرح‌های فاضلاب
بسته خبر‌های کوتاه ۵ اسفند چهارمحال و بختیاری در یک نگاه
واگذاری زمین باید باتوجه به ملاحظات زیست محیطی انجام شود
توسعه فیبرنوری گامی به سوی ارتقای زیرساخت شبکه ارتباطی خوزستان
اوقات شرعی اهواز، ۶ اسفند ۱۴۰۴
ممنوعیت تردد شناور‌های خودروبر از بنادر چارک و آفتاب به کیش، فردا از ساعت ۱۳
اجرای طرح آسفالت معابر شهر دوگنبدان
درخشش تیم موی تای بانوان زنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سقوط یک فروند بالگرد در درچه اصفهان
ثریا آقایی به کشور بازگشت
تغییر مسیر خط ۸۰ اتوبوسرانی اصفهان
اعلام آمادگی دولت برای حضور در دانشگاه‌ها
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود
شهادت خلبان و کمک خلبان در درچه خمینی شهر
رسیدگی به شکایت داوطلبان رد صلاحیت شده شورا‌ها
تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و امارات
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
پیش بینی خیزش گردوخاک محلی در خوزستان
شیفت عصر مدارس مازندران فردا چهارشنبه تعطیل شد/ فعالیت ادارات تا ۱۲ ظهر
پیش بینی ۴ ایستگاه نوروزی برای راهنمایی و پذیرایی از مسافران نوروزی در میبد
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۷ نظر)
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت  (۲ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه  (۱ نظر)
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
اصلاح قوانین برخورد با حمل سلاح سرد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)