• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۱۱۶۶۱
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۰ - ۰۵:۲۷
بین الملل » آمریکا
در آستانه تعطیلات سال نو میلادی؛

هشدار مقامات بهداشتی آمریکا نسبت به شیوع اومیکرون

مقامات بهداشتی در آمریکا درباره افزایش موارد ابتلا به سویه اومیکرون ویروس کرونا در این کشور هشدار دادند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی سی.ان.ان؛ مقامات بهداشتی در آمریکا درباره افزایش موارد ابتلا به سویه اومیکرون ویروس کرونا در این کشور هشدار دادند.
در ابتدا مجری این شبکه تلویزیونی گفت جای تعجب ندارد که آمریکا در فهرست یکی از کشور‌هایی قرار دارد که سویه اومیکرون ویروس کرونا به شدت در آن شیوع یافته است. با تعطیلات کریسمس در پایان این هفته، کارشناسان ارشد بیماری‌های مسری در آمریکا هشدار می‌دهند که در آستانه فصل زمستان این کشور با وضع دشواری روبرو هستند.
در ادامه لوئیس کارول خبرنگار این شبکه تلویزیونی از شهر نیویورک گزارش داد نیویورک برای فصل تعطیلات کریسمس آذین بندی شده است. اما در پس این مراسم و جشن‌ها یک عامل عمده نگرانی قرار دارد. این عامل نگرانی گسترش سریع سویه اومیکرون ویروس کرونا است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


در ادامه دکتر آنتونی. اس. فائوچی ریاست مؤسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا گفت این سویه در همه جا گسترش پیدا خواهد کرد. اگر نگاهی به اثرات آن در انگلیس و آفریقای جنوبی داشته باشید و آنچه که هم اکنون در اینجا شاهد آغاز شیوع آن هستیم، ما در وضع بسیار دشواری قرار داریم. ما باید کار‌های بیشتری برای کاهش اثرات آن انجام دهیم.
در ادامه خبرنگار گفت تن‌ها چند روز پیش از آغاز کریسمس دکتر آنتونی اس فائوچی و بسیاری از کارشناسان بهداشتی یک هشدار را برای تمامی آمریکایی‌ها منتشر کردند.
دکتر جاناتان رنیر استاد علوم پزشکی و جراحی از دانشگاه جورج تاون گفت یک سونامی در حال وقوع است.سویه اومیکرون ویروس کرونا بسیار مسری است. این مسری‌ترین ویروسی است که تمدن بشری در عصر ما با آن روبرو بوده است.
خبرنگار این شبکه افزود این هشدار‌ها در حالی داده می‌شوند که سویه دلتای ویروس کرونا همچنان سویه غالب است به طوریکه رکورد موارد ابتلای روزانه کرونا در ایالت نیویورک برای سومین روز متوالی شکسته شد. در روز یکشنبه ۲۲ هزار و ۴۷۸ نفر به کرونا مبتلا شدند. در روز شنبه این تعداد ۲۱ هزار و ۹۰۸ نفر بود. موارد ابتلا به کرونا در روز جمعه در این ایالت ۲۱ هزار و ۲۷ نفر بود. در شهر نیویورک موارد ابتلا به کرونا نسبت به هفته گذشته بیش از دو برابر شده است. در حالیکه موارد ابتلا در نیویورک بالاست، اما اریک آدام شهردار منتخب جدید این شهر اعلام کرد موارد مرگ و میر و بستری شدن زیاد نیست.
وی افزود با افزایش موارد ابتلا بسیاری از مراسم‌ها و نمایش‌ها و از جمله رویداد‌های ورزشی لغو شده است. پیام برای مردم نیویورک و دیگر ایالت‌های آمریکا شفاف است.
در ادامه بیل دی بلازیو شهردار کنونی نیویورک گفت این واقعیت موقت به برداشتن گامی سریع نیاز دارد و آن افزایش میزان واکسیناسیون است.
خبرنگار افزود اما نیاز بسیاری از اهالی نیویورک به انجام آزمایش کرونا است. بسیاری از افراد موفق به انجام آزمایش کرونا نمی‌شوند و صف‌های طویلی در برابر مراکز انجام آزمایش کرونا تشکل شده است. این موضوع سبب شده است که بسیاری از مردم نیویورک گزینه‌های کمتری در اختیار داشته باشند.
در ادامه یکی از اهالی شهر نیویورک گفت من با خودرو خود از محل دیگری به اینجا آمده ام. در محل ما امکان انجام آزمایش کرونا وجود ندارد. من به اینجا آمده ام که در صف انتظار برای آزمایش باشم.
فرد دیگری هم گفت ما نمی‌خواهیم در این هوای سرد در صف انتظار برای آزمایش کرونا بایستیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح سینما استاد شهریار بستان آباد
سراب قهرمان مسابقات چهار جانبه بسکتبال جام فجر
پایان فرآیند بررسی صلاحیت داوطلبان شورای شهر در هیات‌های اجرایی خوزستان
افتتاح طرح آبیاری تحت فشار ۴۸ هکتاری در چاه‌گز شهرستان کهنوج
آغاز پخش آزمایشی فرستنده‌های HD بستان خوزستان
پایان هفته با جوی پایدار در سمنان
گرامیداشت چهلمین روز شهادت شهید سامر شریعتمدار در کرج
افتتاح طرح ابیاری تحت فشار در جیرفت
روایت حماسه مردم کیش در چهل و هفتمین بهار انقلاب اسلامی
پروژه انتقال آب در آستانه بهره‌برداری کامل
روایتی از همدلی و همبستگی و اتحاد البرزنشینان
افتتاح طرح آبیاری تحت فشار ۱۶ هکتاری در منوجان
 افتتاح طرح آبیاری کم‌فشار مزرعه رئیس‌آباد رفسنجان
برگزاری همایش علما و روحانیون شاهرود
تقدیر از حضور حماسی مردم خوزستان در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
دستگیری سارق ظروف مسی در شهربابک
برگزاری جشنواره قرآن، عترت و نماز دانش آموزیزقطب ۲ خوزستان
آغاز الگوی جدید مصرف گاز خانگی از مهر امسال
۴۲.۷ همت اعتبار در سفر دکتر پزشکیان به گلستان تصویب شد
فعالیت ۱۰ گروه جهادی در ایام‌الله دهه فجر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
از حماسه ۲۲ بهمن تا فرصت راهبردی انتخابات شوراها در پیش‌رو
لغو تعرفه‌های ترامپ علیه کانادا در مجلس نمایندگان
ادعای اعدام مخفیانه هزاران نفر توسط رسانه صهیونیستی کذب است
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است
هشدار نارنجی تشدید بارش‌ها در ۳ استان کشور
پیام تبریک سران کشور‌ها به رئیس جمهور
بازگشت ۹ معدن غیرفعال به چرخه تولید در استان زنجان
«صالح محمدی» هیچ حکم قطعی قابل اجرایی ندارد
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن
اوقات شرعی اهواز، ۲۳ بهمن ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ بهمن ۱۴۰۴
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۳ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)
تعریض رئیس جمهور به رسانه‌های بیگانه در سفر گلستان  (۱ نظر)