• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۱۳۲۱۰
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۶
بین الملل » آمریکا
به دلیل همه‌گیری مرگبار کرونا؛

کاهش امید به زندگی در آمریکا به دلیل کرونا

یک گزارش جدید فدرال نشان می‌دهد که امید به زندگی در ایالات متحده در سال ۲۰۲۰ تقریباً دو سال کاهش یافته که عمدتاً به دلیل همه‌گیری کرونا است.

کاهش امید به زندگی در آمریکا در یک سال گذشتهبه گزارش سرویس بین الملل­ ­خبرگزاری صدا و سیما؛ شبکه آمریکایی «ای‌بی‌سی نیوز» گزارش داد، در سال ۲۰۱۹، امید به زندگی آمریکایی‌ها - میانگین سال‌هایی که انتظار می‌رود یک فرد زندگی کند - ۷۸.۸ سال بود. اما داده‌های جدید مرکز ملی آمار بهداشت و سلامت مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها (NCHS) نشان می‌دهد که این رقم در سال ۲۰۲۰ به ۷۷.۰ سال کاهش یافته که بزرگترین کاهش از زمان جنگ جهانی دوم است.

دکتر «رابرت اندرسون» رئیس آمار مرگ و میر در این مرکز به ای‌بی‌سی نیوز گفت: چیزی که برای من قابل توجه است، همین کاهش خیره‌کننده است. می‌دانم که ۱.۸ سال زیاد به نظر نمی‌رسد، اما در مقیاس جمعیتی، این کاهش چشمگیر امید به زندگی است. این بزرگترین کاهش از زمان جنگ جهانی دوم است، زمانی که امید به زندگی ۲.۹ سال از ۶۶.۲ در سال ۱۹۴۲ به ۶۳.۳ سال در سال ۱۹۴۳ کاهش یافت.

به گزارش این رسانه آمریکایی، اگرچه این گزارش تأثیر کرونا بر امید به زندگی را آشکار می‌کند، تیم تهیه‌کننده آن می‌گوید عوامل دیگری نیز در کاهش امید به زندگی از جمله افزایش مرگ و میر ناشی از دیابت و صدمات پیشامدی مانند مصرف بیش از حد مواد مخدر نقش داشته‌اند.

اندرسون گفت که مرگ و میر ناشی از دیابت برای اولین بار به بیش از ۱۰۰۰۰۰ نفر رسید و مرگ و میر‌های پیشامدی یا غیرعمدی مانند مصرف بیش از حد مواد مخدر از ۲۰۰۰۰۰ نفر گذشت. با این حال، او گفت که کووید بدون شک بزرگترین دلیل این کاهش است.

بر اساس این گزارش، سال گذشته بیش از ۳ میلیون و ۳۸۰ هزار مرگ در ایالات متحده رخ داد که حدود ۵۳۰۰۰۰ مورد بیشتر از سال ۲۰۱۹ بود.

از این میزان کلی، بیش از ۳۵۰۰۰۰ مرگ به کرونا نسبت داده شده، به این معنی که ۱۰.۴ درصد از کل مرگ و میر‌ها در سال ۲۰۲۰ ناشی از این ویروس بوده است.

اندرسون گفت: می‌توانم به شما بگویم که این عامل اصلی کاهش امید به زندگی و افزایش مرگ و میر است. ما در مورد ۳۵۰۰۰۰ مرگ صحبت می‌کنیم که بخش عمده افزایش مرگ و میر--اکثریت قریب به اتفاق را به خود اختصاص می‌دهد.

مردان کاهش بیشتری در امید به زندگی داشتند و ۲.۱ سال از دست دادند - از ۷۶.۳ در سال ۲۰۱۹ به ۷۴.۲ در سال ۲۰۲۰ - در مقایسه با کاهش ۱.۵ ساله - از ۸۱.۴ در سال ۲۰۱۹ به ۷۹.۹ در سال ۲۰۲۰ - برای زنان.

طبق این بررسی، کووید-۱۹ سومین عامل مرگ و میر در سال ۲۰۲۰ در آمریکا بود که مسئول ۸۵ مرگ در هر ۱۰۰۰۰۰ نفر شناخته می‌شود.

به گفته این کارشناس، این اولین بار است که یک بیماری جدید به این سرعت وارد ۱۰ علت اصلی مرگ و میر می‌شود. اندرسون در همین خصوص توضیح داد: بیماری که از ناکجاآباد به وجود می‌آید و در نهایت در ۱۰ یا ۵ برتر عامل اول مرگ قرار می‌گیرد؟ برای دیدن چیزی مشابه باید به روز‌های اولیه اپیدمی اچ‌آی‌وی برگردید.

او گفت که اچ‌آی‌وی هرگز بالاتر از هشتمین علت مرگ و میر نبود و حتی چند سال پس از شناسایی اولین مورد ابتلا تا رسیدن به ۱۰ عامل اول فوتی طول کشید.

اندرسون افزود: این یک جور‌هایی مشابه است، اما حتی دراماتیک‌تر، زیرا در یک سال از هیچ به سومین علت مرگ تبدیل می‌شود. قابل توجه است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
یادواره سرداران، فرماندهان و ۱۴۳ شهید لردگان
دو ورزشکار سبزواری در فهرست هندبالیست‌های اعزامی به تونس
تجدید بیعت دانش آموزان قمی با آرمان های شهدا
پایان سومین دوره مسابقات مینی فوتبال جام اتحاد اشکور
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا
برگزاری مراسم تحلیف کارآموزان وکالت در قزوین
استقلال راهی اردن شد
شهید علم الهدی، نماد استکبار ستیزی و حماسه آفرینی در راه میهن
کیفیت هوای کرج خطرناک اعلام شد
اکران مستند «بیدخُد» در یزد
برگزاری راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان در بیش از ۵۰ نقطه استان
تشییع پدر شهید صالحی مقدم در جونقان
شهر خبر ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تحقیر استکبار با همان قلمی که تسخیر را سرمشق زد
نیرو‌های مسلح نماد عزت، استقلال و محبوبیت مردمی
تامین زیرساخت‌ها برای طرح‌های بلوار پیامبر اعظم قم 
فرسایش و تخریب بنای تاریخی هتل آبعلی
برگزاری طرح لبیک ۳۱ رزم آوران در تیپ ۳۶۴ شهید نصیرزاده ارتش مهاباد
شهرکسازی غیرقانونی صهیونیست‌ها در مناطق پیرامونی نقب و الجلیل
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)