• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۱۴۴۳۰
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۷
اقتصادی » صنعت

ماجرای پلمپ واحد‌های تولیدی باغ سپهسالار

رئیس اتحادیه صنف کفاشان دست دوز تهران گفت: منطقه باغ سپهسالار بیش از ۸۰ سال است که بورس تولید کیف و کفش ایران است و پلمپ واحد‌های تولیدی این منطقه آن هم در سال حمایت تولید، منصفانه نیست

ماجرای پلمپ واحد‌های تولیدی باغ سپهسالاربه گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری صدا و سیما از اتاق اصناف ایران؛ آقای رسول شجری افزود: مدتی است که شهرداری منطقه ۱۲ تهران طبق بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری خواستار خروج واحد‌های تولیدی کفش منطقه باغ سپهسالار به خارج از بافت شهری شده است و با عنوان اینکه این واحد‌های تولیدی مزاحم بافت مسکونی هستند نامه تخلیه واحد‌ها را صادر کرده و این موضوع در حالی است که منطقه باغ سپهسالار بیش از ۸ دهه است که در عرصه تولید کیف و کفش فعال است و به عنوان بورس تولید کیف و کفش ایران شناخته میشود و بافت مسکونی ندارد.

وی تصریح کرد: بیش از ۶۰۰ واحدتولیدی کفش فقط در منطقه باغ سپهسالار تهران فعالیت دارند که خروج همه این واحد‌های تولیدی بدون در نظر گرفتن زیرساخت و ایجاد شهرک صنفی ممکن نیست و ابتدا باید مکانی مناسب و فضای کسب و کار برای این واحد‌ها آماده شود و بعد شهرداری اقدام به پلمپ کند.

شجری با بیان اینکه کسبه به لحاظ شرایط اقتصادی در شرایط مطلوبی نیستند و در رکود بسر می‌برند، افزود: لازم است دولت نگاه ویژه‌ای به شرایط کسب و کار‌ها داشته باشد و با توجه به شرایط کرونا و گرانی مواد اولیه و سخت شدن شرایط تولید پلمپ و تعطیلی واحد‌های تولیدی و بیکار شدن قشر زیادی از کارگران عادلانه نیست.

در ادامه مهدی فصیحی یکی از تولیدکنندگان کفش باغ سپهسالار که واحدتولیدی شان پلمپ شده، گفت: بیش از ۲۸ سال است که در منطقه باغ سپهسالار به عنوان تولیدکننده فعالیت دارم و همه واحد‌های تولیدی این منطقه تغییر کاربری به کارگاهی داده اند و هزینه به شهرداری پرداخت کرده اند و جواز تولیدی و تاییدیه آتش نشانی دارند و تمامی نکات ایمنی در واحد‌های تولیدی شان رعایت شده است.

وی افزود: واحد‌های تولیدی مشکلی با رفتن ندارند، اما ابتدا بستر و زیر ساخت خروج واحد‌ها باید مهیا شود و اقدام شهرداری برای پلمپ واحد‌های تولیدی بدون فراهم شدن زیر ساخت برای این واحد‌ها منطقی نیست.

فصحیی تولیدکننده کفش تهران اضافه کرد: اگر بنا به خروج از بافت شهری و تغییر کاربری واحد‌های تولیدی بود چرا شهرداری از واحد‌های تولیدی هزینه بابت تغییر کاربری و مجوز واحدتولیدی دریافت کرد و چرا تمامی هزینه‌های مربوط به عوارض واحد‌های تولیدی، پسماند تولید، نوسازی و … را دریافت می‌کند و در حال حاضر با گذاشتن نیوجرسی در جلوی ورودی واحد‌های صنفی و اقدام به پلمپ این واحد‌ها باعث شده تا بیمه تامین اجتماعی، بیمه کارگران این‌واحد‌ها را قطع کند و اکنون چه کسی پاسخگوی بیکاری کارگران این واحد‌ها و قطع شدن بیمه شان می‌باشد.

در ادامه محمود آهنگ تولیدکننده گفت: درخواست شهرداری برای تخلیه واحد‌های تولیدی و خروج از منطقه باغ سپهسالار آن هم ظرف ۲۴ ساعت قابل درک نیست بیش از ۲۰۰ کارگر در چند واحدتولیدی که پلمپ شده اند کار می‌کنند چگونه میتوان ظرف مدت کوتاه از این منطقه خارج شد آن هم بدون زیرساخت و در نظر گرفتن مکان مناسب برای واحد‌های تولیدی.

وی افزود: در سال حمایت از تولید و رفع موانع تولیدی ایجاد مانع برای تولیدکنندگان آن هم در شرایط رکود کرونا و گرانی مواد اولیه و سخت شدن فعالیت واحد‌های تولیدی اقدام به بستن واحد‌های تولیدی و بیکار شدن کارگران چه معنایی دارد آیا حق تولیدکننده این است؟ تمامی واحد‌های تولیدی این منطقه انتظار حمایت و پیگیری از اتاق اصناف ایران را دارند.

در ادامه با پیگیری های صورت گرفته از سوی اتاق اصناف ایران, محمدباقر مجتبایی دبیر کل اتاق اصناف ایران در خصوص پلمپ این واحدها گفت: اقدامات صورت گرفته از سوی شهرداری مبنی بر پلمپ فعالیت واحدهای تولیدی بر خلاف سیاست های ابلاغی رهبر معظم انقلاب و روسای قوای سه گانه بوده است به همین منظور این موضوع را در جلسه شورای گفتگو دولت و بخش خصوصی در روز دوشنبه مورخه ۱۴۰۰/۹/۲۹ که با حضور معاون دادستان کل کشور ، وزیر امور اقتصاد ی و دارایی، معاون اجتماعی و پیشگیری قوه قضاییه و رییس کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی تشکیل شد، مطرح کردیم و اقای خاندوزی رئیس شورای گفتگو و وزیر امور اقتصادی و دارایی به مدیر کل دفتر پایش و بهبود محیط کسب و کار این وزارتخانه دستور دادند از طریق شهرداری حداکثر طی ۲۴ ساعت پلمپ و سد معبر واحدهای تولیدی مزبور مرتفع شود اما با بررسی بعمل آمده با گذشت ۴۸ ساعت از این دستور ، همچنان شهرداری مانع فعالیت صنوف تولیدی و ایجاد مزاحمت برای بیش از ۵۰ واحد تولیدی شده و ۴۰۰ نفر از شاغلین این کارگاهها در این شرایط بحرانی تولید و اقتصادی تا شب عید دچار تعطیلی مطلق یا محدودیت فعالیت شدند و بعضا به سختی از بین موانع بتنی ایجاد شده توسط شهرداری ، امکان ورود مواد اولیه به داخل واحد تولیدی و خروج کالای تولید شده دارند و اتاق اصناف ایران برای رفع این مشکل واحدهای تولیدی از طریق مراجع مختلف دولتی و قضایی پیگیر خواهد بود.

مجتبایی افزود: این مشکل موجب شده تا اتاق اصناف ایران از طریق مقامات عالی کشور سلب اختیار دستگاهها و شهرداریها برای پلمپ بنگاههای اقتصادی بویژه واحدهای تولیدی صنفی را با جدیت در دستور کار خود قرار دهد و همچنین طرحی را با قید دو فوریت از طریق مجلس شورای اسلامی جهت مجازات مدیرانی که نسبت به تعطیلی بنگاهها به بهانه اجرای دیگر قوانین اقدام می کنند را تهیه کند و بزودی از طریق نمایندگان مجلس مطرح خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اختصاص رتبه دوم کشور به چهارمحال و بختیاری در تجهیز اراضی به سامانه‌های نوین آبیاری
عوامل فردی، اجتماعی و نظام سلامت؛ ارکان کلیدی تقویت شیردهی
بقائی: رسانه‌های غربی فعالانه نسل‌کشی در غزه را تسهیل و توجیه کردند
حمایت قضایی لرستان از حقوق کارگران
قدردانی رئیس مجلس از مردم کهگیلویه‌وبویراحمد
آغاز اعطای تسهیلات کم‌بهره خرید موتور برق برای نانوایی‌های دزفول
کشف ۴۱ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های کیش
کشف ۸ هزار فشنگ جنگی در اهواز
برگزاری میز خدمت ادارات شهرستان رودبار در منجیل
بقائی: افکار عمومی آمریکا حاکمانشان را به‌خاطر جنگ پاسخگو کنند
احتکار و گرانفروشی بازی در زمین دشمن است
پاکسازی حاشیه رودخانه سپیدرود به همت ماهیگیران
وضعیت مطلوب ذخایر کالا‌های اساسی در خوزستان
صعود تیم دائم‌پناه مشهد به لیگ برتر فوتسال
ایمن سازی ورودی و خروجی آزادراه تهران کرج
بازدید استاندار سمنان ازروستا‌های شهرستان میامی
پیام وزیر آموزش و پرورش به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم
امتداد خیابانهای حماسی در آذربایجان شرقی
کارگران ایرانی مقاوم‌تر از بمب های دشمن
طوفانی با سرعت ۱۰۴ کیلومتر بر ساعت زابل را درنوردید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
بازگشت به جنگ آثار مخربی بر غیرنظامیان خواهد داشت
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)