• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۱۵۰۸۰
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۵
علمی و فرهنگی » معارف

تاکید دولت بر حمایت از فعالان قرآن و عترت

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در اختتامیه مسابقات سراسری قرآن کریم گفت: در زمینه حمایت از فعالان قرآنی در صندوق حمایت از هنرمندان قرار شد نام صندوق به صندوق حمایت از هنرمندان و فعالان قرآن و عترت تغییر کند.

تاکید دولت بر حمایت از فعالان قرآن و عترتبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما آیین اختتامیه چهل و چهارمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار شد.
این مراسم با تلاوت امیرحسین رحمتی نفر اول این دوره از رقابت‌ها در رشته تلاوت آغاز شد. این قاری جوان اهل استان گلستان در این دوره از مسابقات در رقابت با قاریان با سابقه و عنوان دار مقام اول رشته قرائت را کسب کرده است.
وزیر ارشاد هم در سخنانی با تسلیت ایام فاطمیه گفت: ایام غمبار فاطمیه را تسلیت عرض می‌کنم و از خداوند مسئلت می‌کنم که ان شاءالله از پیروان ائمه اطهار (ع) باشیم.
وی ادامه داد: در ایام سالگرد عملیات کربلای ۴ هستیم و یاد و خاطره شهدای سرافراز انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را گرامی می‌داریم. همچنین یاد و خاطره شهید سلیمانی عزیز را گرامی می‌داریم.
وزیر ارشاد از دست‌اندرکاران مسابقات تشکر کرد و گفت: مسابقات امسال با همت این عزیزان اجرایی شد، البته از کادر درمان و تلاش رئیس جمهور باید قدردانی کرد که با واکسیناسیون مجالس فرهنگی ما از جمله این مسابقات برقرار است.
وی گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اتفاقات خوبی را در حوزه قرآن شاهد هستیم که مرهون توجه رهبران انقلاب اسلامی به قرآن و نقش سازنده آن در انقلاب اسلامی است که این عزیزان داشتند.
اسماعیلی ادامه داد: امروز در مشهد بودم از شهید مطهری نقل شده که از این شهید عزیز پرسیده بودند به فرض اینکه انقلاب به پیروزی رسید، شما با چه مدل و الگویی می‌خواهید کشور را اداره کنید، شهید مطهری یادداشت‌های قرآنی رهبر انقلاب را به آن فرد می‌دهد و چند روز بعد آن شخص می‌گوید:این بهترین مسیر برای اداره کشور است و با آن می‌توان انقلاب را به تعالی رساند.
وی گفت: رهبران انقلاب اسلامی با اجتماعی کردن قرآن و بازگرداندن قرآن به نهضت اجتماعی و سیاسی این اتفاق بزرگ را رقم زدند و امروز برکات حضور قرآن را در کشور می‌بینیم و البته با نقطه مطلوب فاصله داریم.
وزیر ارشاد گفت: رهبر معظم انقلاب چند سال قبل عدد ۱۰ میلیون حافظ را مطرح کردند که باید این مطالبات را که در شأن انقلاب اسلامی است به نتیجه برسانیم. ما در دولت انقلابی نگاهی ویژه به قرآن داریم و توجه به قرآن در همه دولت و به ویژه وزارت ارشاد وجود دارد، در ارشاد معاونت قرآن داریم و در اوقاف هم این‌گونه است و با نهاد‌های دیگر هم تلاش می‌کنیم به هم‌افزایی برسیم تا اینگونه به مطلوب نزدیک شویم.
وی با بیان اینکه وظیفه نظام اسلامی در فرهنگ تصدی‌گری نیست، گفت: ترویج فرهنگ قرآنی یک حرکت مردمی است، مؤسسات قرآنی و نهاد‌های مردمی باید وظیفه خود را به درستی انجام دهند، در اصفهان و همدان حضور داشتم و آنجا ده‌ها مؤسسه موفق بودند و در همه ایران این‌گونه مؤسسات وجود دارند باید مردم میدان‌داری کنند.
اسماعیلی با اشاره به تغییر نام صندوق حمایت از هنرمندان گفت: در زمینه حمایت از فعالان قرآنی در صندوق حمایت از هنرمندان قرار شد اسم صندوق به صندوق حمایت از هنرمندان و فعالان قرآن و عترت تغییر نام پیدا کند. الان ۶ هزار فعال قرآنی در حمایت صندوق هستند و همه مؤسسات و فعالان باید مورد حمایت این صندوق قرار گیرند.
وی ادامه داد: این آیین‌نامه در حال تدوین و تصویب است و رئیس جمهور تأکید دارد که این آیین‌نامه تحت تأثیر دیگر آیین‌نامه‌ها قرار نگیرد. همه حوزه‌های فرهنگی و هنری باید تابع موضوعات قرآنی باشند و بنا نداریم قرآن را در یک معاونت محصور کنیم و هدف اسلامی کردن جامعه است که همه فعالیت‌های جامعه و سبک زندگی بر محور آموزه‌های قرآنی باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دعوت مسئول کمیته مچ اندازی چهارمحال و بختیاری به مسابقات جایزه بزرگ تهران
کشف ۳۰ کیلوگرم مواد مخدر در سلماس
آغاز جشنواره تئاتر کردستان در بیجار
با خروج اتباع غیرمجاز، ۳ هزار کلاس درس آزاد شد
جشنواره گذر پاییزی در دیار هگمتانه
همایش بزرگ خانواده بسیج در بویین میاندشت
سانحه رانندگی در جاده سمیرم–یاسوج
در مسئله حجاب مسئولان کم کاری کرده‌اند
تفاهم نامه همکاری‌های دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با شرکت شهرک‌های صنعتی
آبدانان؛ امروز و فردا هم میهمان رسانه ملی است
بازگشت بالگرد هلال احمر به آشیانه پس از اطفاء حریق جنگل های شرق استان
استشمام عطر شهادت در مزار شهدای بوکان
بهره برداری از سد دالکی تا سه سال دیگر
ضرورت تداوم حمل کالا از بنادر خوزستان توسط نیسان داران
ایران بازیگر اصلی محصولات باغی در جهان
برگزاری اجلاسیه ۷۰۰ شهید شهرستان نقده
دیدار معوقه پاس کردستان در لیگ برتر بسکتبال کشور
اولین دوره تربیت مربی عفاف و حجاب در قم آغاز شد
برپایی نمایشگاه توانمندی‌های مددجویان کمیته امداد پلدشت
صیانت از امنیت غذایی کشور با کمک مراکز تحقیقات کشاورزی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
قاچاق با کارت سوخت شخصی
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
۹ صندوق سرمایه‌گذاری سود سهامداران را مکانیزه واریز کردند  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)